Trenutno igram s Nasusom i Poppy, Nasus pre super, samo treba biti pametan i dovrsavati minione s 1. skillom i kasnije bude pre mocan :P
Printable View
Trenutno igram s Nasusom i Poppy, Nasus pre super, samo treba biti pametan i dovrsavati minione s 1. skillom i kasnije bude pre mocan :P
nne kuzim zkj leavati.
sam odi afk, svake 3-4min ubij creepa i to je to...
Da , ali imam samo 2 leava u rankedu a u normalu oko 70 :S
sta livas koji kurac , ako nemas vrimena nemoj igrat, igran jutros najbolju partiju dosad, ovaj sa shenon izade i ostanemo samo ja(ryze) i ashe i koji cemo kurac protiv trojice.....da je igra jos 5min sigurno bi dobili....
mene ful napusta volja za igranjem. pocnem normalno, i onda nakon 15 minuta vec mi je pun k i igram tek toliko :(
Izgleda zanimljivo... Samo da nije preskupa.
Stvarno neloše... Dobre fore s ovim sistemima novima imaju! Prvo fury, sad taj ult pasivni.. Najs.
Yay, Sona je free, taman sam je mislio kupiti:)
opet je yi free >.<
to cudo je stalno free... zas nemogu staviti ireliu da ju probam prije neg si ju maznem
ak nekog zanima:
Week 30 (this week):
• Master Yi
• Singed
• Sivir
• Tristana
• Veigar
• Zilean
• Shen
• Sona
• Lux
• Renekton
ja bi mordekaisera i garena :P
PATCH!
glup patch sve price increased xP
Teemo
Move Quick - Ability Rework
Passive - Now grants 10/15/20/25/30% increased movement speed until struck by a champion or turret
Active - Teemo gains double his passive move speed for 4 seconds. This bonus is not lost on hit
Ne kontam ovaj active, može mi netko pojasniti?:D
Pasivno dobije 30% MS. Ako ga napadneš, Teemo gubi MQ boost na par sekundi.
Aktivno dobije još 30% MS. Ako ga napadneš dok je aktivan MQ, ne dogodi se ništ.
Malo žešći buff:D
Sviđa mi se Renektonov buff, sad će biti još zvjerskiji :)
I opet su sranje champovi ovaj tjedan, hoću da probam tog prokletog twitcha već :(
Wow, buff za Teemoa. Ne znam dal sam sretan, možda sad ljudi opet počnu s OP spikama...
Super je buff, sad je definitivno puno jači, ima pouzdani escape ability.
S druge strane sad je lakši za igrati. Hm. Možda... Počne više ljudi igrati, pa stoga i više njubova + ljudi viču da je OP --> njubovi sakaju, a ljudi više ne viču da je OP.
Eh.
Uglavnom, Teemo :>
Nekako imam osjećaj da će mi nerfati Teema u jednom od sljedećih par patcheva. Ovo je predobro da bi bilo istinito:(
pa šta se zalis?
poanta je da je igra balansirana, a ne da imas jednog op heroja.
Pa da, ali ja sam bio zadovoljan do sad s njim (čak i prije velikog reworka zapravo, makar je onda još stvarno bio UP). A kad dođe nerfhammer, ne nerfa se obično samo zadnji buff. :(
EDIT: Što sam rekao, već su počeli na forumu:
= Citat =:
Originally Posted by melkor22 View Post
Teemo
* Teemo is now OP (Mushrooms + "hit like a truck" toxic shot + twice faster than bear udyr)
* More ungankable and annoying than vlad
Zapravo je ovo odlična promjena jer će sad Teemo moći i sudjelovati u team fightovima, a ne biti samo poker/utility...
E da, i sad može tower-diveati :D
bar nije nesto najsquishy ikad
= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Oh ne, noob lux incoming :(
:>= Citat =:
Izvorno postao hansi
hehe odo ja s lux u 3x3 hope win
Noob lux incoming i onda se javi kico :)
super si to zamijetio :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Sweron
6/0/7
10/2/6
i sad fail: 3 10 4 xD upsić :oops: :oops:
cek kak ti igras ako su serveri down? :|= Citat =:
Izvorno postao KICO123
?? i duke i swerno i modkayz i iVAN svi su online valjda sam na us su down
Sad stavljaju patch na US, ako se ne varam.
da, my bad, onda us samo :p= Citat =:
Izvorno postao Kvothe
Al bas me briga, ip boost - here i come!
:)
meni ce frend sljedeci game lvl 5 (invitao sam ga9 znaci nagrada za mene fora :)
wat?
Inače, razmišljam o prelasku na EU, imam hrpu ip bostova tako da bih mogao nekako nadoknaditi kupljene champove no svejedno mi je žao započinjati ispočetka:(
Zar im je tako tesko napraviti da možeš prebaciti acc s EU na US i obratno. :(
ja i nezz na kojem san serveru xD
mislin da san na EU :S
Dodajte me Zeko123 :D
pa kad ides igrat, jel ti ping oko 100-120 ili oko 40-60
sama logika nalaze...
EU :)))))
EDIT: mada mi na kompu zna bit i oko 999 :D
Što kažete na karmu?
Kupio sam je i likovi govore da je OP, ovo ono. Istina da ima veliki damage na Q i mali CD, al ljudi zaboravljaju da ima 3 spella za damage, a nema ulti. S tim da W ne radi skoro nikakav damage, a E je više za teamfight ako te netko focusa.
Uglavnom, sa sonom u laneu, koja ima clarity, mozes biti do 15.te minute bez povratka.
Jučer smo do lvl 12 bili sona i ja u laneu. Kupio sam pri prvom povratku u bazu bootse i rabadons :D
Kasnije je veoma dobar supporter iako ga se može brutalno buffati sa čistim AP stvarima. Shield štiti veoma dobro suigrače, a binding je brutalno dobra stvar za chasere :D Nisam jedino probo Yia sa W spellom :D
Karma je bila u mom teamu :roll: nije nešto zanimljiva -.-
neznam dali ste primjetili da vise nema rubrike fighter i da ima sam 8 tankova odite na profil/champions i ima neka nova kategorija na b nesto a svaki champ ima po max 2 kategorije :S xin i kassadin su sada assasini :S
Kategorija je "bruiser" i zamjenila je previše prijašnjih oznaka tako da sada Singed, Sion, Jax, Trundle, Blitzcrank...itd. nose samo oznake "bruiser" i "melee" bez obzira na to što se likovi poprilično razlikuju.