joj da :pray:
taj je imao dvije epizode
Printable View
joj da :pray:
taj je imao dvije epizode
ae tooms ludi :(
Ja nisam mogo do kraja pogledat epizodu dok je bila neka zaraza nekim gljivicama(?), pa su im izrastale iz vrata dok bi umirali.
Danas mačji kašalj, ali nekad mi se gadilo.
A jedan kojeg znam bojao se tuđih sjena zbog one epizode dok su se ljudi rastopili ako bi stali na sjenu nekog tipa.
Meni je u sjecanju ostao lik sto je glavu okrenia za 360°, skroz me je prestravia :(
Bacia san se iopet na Arrested Development, nema bolje serije vako da razbije monotonost ucenja.
x files jebe majke.
Dosad sam je triput reprizirao i svaki put skuzim bar 10 novih easter eggova ili referenci po sezoni. Kolicina detalja i posvecenosti u seriji je stvarno nevjerojatna= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Pogledao novi Californication.
Bates rula.
Jeben:)
Ja sam je pogledao do kraja, ali ona scena kada gljiva izbije kroz vrat... Ajme majko!= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Nedavno sam gledao tu epizodu. MonkSglumi tog lika sa sjenom.= Citat =:
True, true.= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
ima jos jedna serija slicna x-filesima. svaka epizoda se bavi drugim fenomenom, ima ful strasan intro kojeg se sjecam al ne mogu se sjetit imena. datira iz doba x-filesa
edit: sjetio se
:pray: :pray:
Bio je i onaj PSI factor, nešto kasnije :)
Mora se spomenuti i Zona sumraka.
A dobro, to je (po meni), van ove konkurencije
PSI Factor mi je isto izazivao šokove, ali ni približno ko X-Filesi, oni su zauvijek na prvom mjestu trauma :D A ovog Outer Limits se niti ne sjećam :?
Krenuo na drugu sezonu Louiea. Frajer baš rastura :)
X-file iliti dosje X. Poludio bih samo kad bih čuo ono zviždanje u theme songu :)
Game of Thrones (2) navodno počinje s emitiranjem 1.4.2012. Hmmmmm, malo mi sumnjivo, al, svejedno - JEJ.
Gledam Freaks and Geaks trenutno, na pola serije sam. Super mi je zasad. Glumačka postava je jako uvjerljiva, glazba odlična, humor je ok, a Lindsey ima savršen osmjeh. Seth Rogen je smješniji tu nego u ijednom filmu koji je snimio u zadnjih 10 godina.
Freaks & Geeks <3 Prerano završena serija :(
Pogledaj si Undeclared poslije.
Budem, tnx.
Bio sam dosta skeptičan i odgađao pogledati pošto je ukinuta tako brzo, ali već nakon 2 epizode mi je bilo žao što ih ima još samo 16 :). Izgleda da ću morat što prije pogledat i Firefly, kojeg odgađam iz istog razloga, a ljudi ga uglavnom hvale.
Zašto je vražji Fringe tako zakon? Zašto?
I zašto smo morali toliko dugo čekati?
Najjaca epizoda ove sezone.= Citat =:
znači valja gledat fringe nakon 2. sezone?
Počeo sam malo ArcheraSpratit, dosta zabavno zasada.
Archer boguje, također pogledaj Frisky Dingo i Sealab 2021.
Fringe je serija koja svakom sezonom napreduje (za razliku od mnogih).= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
No, nažalost, ovo je zadnja sezona.
Meni je bas obrnuto. Prve dvije sezone su mi bile dobre, a sad je kao konj na umoru, samo ceka metak.= Citat =:
Archer <3
Počinje 3. sezona ovaj tjedan, wee
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...71832_460s.jpg
moze mi netko rec koja je ovom serija? :D
Titus
gugl ftw
Glee je na televiziji a ja sam prokleto prelijen da dobavim daljinski i prebacim ;__;
Suosjećam :(
http://www.exotica.org.uk/mediawiki/...itusTheFox.jpg= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
inače sam mazohist i volim gledat svakakva smeća, ali kvragu, to nisam mogao izdržat dalje od 10 minuta.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Zato sam to zamjenio Vampirskim dnevnicima
Jučer pogledao prvu sezonu Frisky Dinga u šutu. Lom :D= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Totalno sam zaboravio na te Adult Swimove serije, samo sam Robot Chicken pogledao. Hvala na podsjetniku!
Btw. kakav je Aqua Teen Hunger Force?
ATHF sam gledao sam par epizoda i film, al isto mi se odlično čini.
BOOSH
Odoh gledat 2. sezonu :D
zakon...
Totalno rula Freaks and Geeks, mogao bih reprizirat to uskoro.