-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Također gledao The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and the WardrobeSi meni je film OK... ako ga gledaš baš kao bajku, ali ne nužno i ozbiljan film (premda se neuspješno trudi prikazati kao takav).
Po meni su glavni glumci totalni promašaj, sam izbor glumaca mislim, baš iz razloga zbog kojeg nekima i odgovaraju; uopće se ne uklapaju u film generalnim izgledom (o onima cheese-to-da-max dizajnima oklopa na kraju neću ništa ni pričati). Aslan razvaljuje glasom i općenito pojavom (Liam Neeson posuđuje glas ako se ne varam), a Kraljica... eh, bar vidimo dual wielding, a to ne viđam toliko često u filmovima tako da može proći (iako mi je, kad sam je vidio kako maše onim mačevima, trebalo nekoliko sekundi dok nisam "provario" to što sam vidio).
-
@Sgt. Bull...
Jedinicu nisam gledao, ali apeliram na to da dvojku nikada ne pogledaš :D Katastrofa stari moj, žao mi para koje sam ostavio u Cinestaru za karte, kokice, kolu, vodu i čokoladne bobice :cry:
-
Šta čak ni Caspian ne uspijeva izvući film?
Ono, kad vidim što ti sve kupuješ kad ideš nešto gledati u kinu, ne mogu a da se ne zapitam kako ti uopće nešto para i ostane. :)
-
novci za čokoladne bobice nisu nikad bačene pare
-
@Arbiter of Change: Film mi je ostavio taj nekakav gorak ukus u ustima, nimalo mi se nije svidio. Nije tu samo doprinjela već spomenuta postava glumaca koja je malo bila čudna (posebno Kraljica) već me u pojam ubila priča u kojoj se moglo vidjeti svega, svačega i svakoga ko vam je mogao pasti na pamet. Kao bajka može dobiti čisto prolaznu ocjenu, no kod osobe koja cijeni i obožava fantasy žanr, ovakvo dijelo prikazati kao neko ozbiljno i zanimljivo neće uspjeti izmamiti ništa drugo do samo kiselog osmjeha nakon dvosatnog zijevanja.
@Bartuc: Sreća pa si rekao, razmišljao sam da ga uvrstim u filmove tokom dočeka Nove, čisto da vidim kako izgleda i da li se poboljšao, no to sada definitivno otpada... =(
Sada se odoh pokušati oporaviti uz Oceanovih 11 =)
-
@AoC, ma ništa ne pomogne tom filmu. Film ti je od početka do kraja dosadan izuzev 5 minuta bitke pred kraj filma. Tu je tek nešto zanimljiviji, ali je to i dalje strašno loše. Možda mi se čini pošto je film strašno djetinjast, tako da ne sumnjam da bi klincima bio zanimljiv pošto je lijepo snimljen, ali to meni nije dovoljno.
I da, za kino se iz čarape vade novci ako treba :D
@Anarion.Umarth, kupujem one "Dora" čokoladne bobice sa grožđicama :pray: Ajme kako je to fino, utopio bi se u tome.
EDIT:
@Bull, ja bum uz novu pogledao vjerojatno film Mućke (Only fools and horses) :D
-
a ništa, sutra ću morat kupit kilu toga
proklet bio Bartuče!!
:D
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
@AoC, ma ništa ne pomogne tom filmu. Film ti je od početka do kraja dosadan izuzev 5 minuta bitke pred kraj filma. Tu je tek nešto zanimljiviji, ali je to i dalje strašno loše. Možda mi se čini pošto je film strašno djetinjast, tako da ne sumnjam da bi klincima bio zanimljiv pošto je lijepo snimljen, ali to meni nije dovoljno.
Šteta jer ga ni ja nisam još pogledao, a mislio sam. Vjerojatno ću se svejedno žrtvovati i odgledati ga (ovaj mi nije bio toliko nepodnošljiv jer sam čitao knjigu i ono "good guys win, REALLY win" je i tamo prisutno tako da nisam ni očekivao nešto pretjerano epsko od filma), ako zbog ničega drugog onda zbog tih 5 minuta akcije. :)
-
You don't mess with a Zohan - lud film
-
U kinu mi je bio fenomenalan, umirao i plakao sam od smijeha. Kada sam ga posudio u videoteci, bio mi je katastrofalan. Valjda je zanimljiv za pogledati jednom, pošto kasnije gubi šarm :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
U kinu mi je bio fenomenalan, umirao i plakao sam od smijeha. Kada sam ga posudio u videoteci, bio mi je katastrofalan. Valjda je zanimljiv za pogledati jednom, pošto kasnije gubi šarm :D
mislis na Zohana ili? ako na to mislis slazem se. nije to film za pogledati 2x. barem ne za tako kratko vrijeme
-
Da, Zohan, ali lažem, nisam ga gledao iz Videoteke, sad sam se sjetio da sam ga na DivXu pogledao i prijevod i slika su bili strašno loši. Mislim da sam nakon tog filma rekao da više nikada neću gledati DivX filmove :pray:
Da da, možda bi još i bio dobar po drugi put da je iz videoteke sa pravim prijevodom i HDMI kvalitetom, ali ovako mi se film zgadio :cry:
A baš sam se veselio da ću ga pogledati sa starcima pošto mi je u kinu bio odličan :D
-
Zlocesti djeda mraz carr :D
-
Ejs Ventura i Zlocesti dida mraz, trenutno gledam, ninđa kornjače
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
= Citat =:
Izvorno postao LL21
= Citat =:
Izvorno postao Stryder
Jucer sam na HBO pogledao film The Departed(2006) odnosno PokojniS
Film mi se jako svidio, svakako pogledajte film ako niste, posebno mi se svidio kraj filma :D jer ga je teško bilo predviti.
Mnoge poznate face glume u filmu ( Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson :pray: :) ... )
Kraj filma owna boga
.
Film je smeće. Kraj pogotovo.
U usporedbi s Paklenim Poslovima po čijem je predlošku sniman, čak je i Crvenkapica depresivnija priča od Departeda.
Zato pogledati orginal
http://www.imdb.com/title/tt0338564/, a ne tu američku sirotinju.
Pogledao sam sva tri nastavka Paklenih poslova davno,nekako mi nisu sjeli,neznam,davno sam to gledao ali nikako da pohvatam tko je ko.Svi ti azijci u filmu imaju skoro pa iste face i stalno se zabunim.Mozda pogledam ponovno sve detaljnije,
Sto sam pogledao posljednih nekoliko dana:
Bezdan-odlican i zanimljiv film redatelja Jamesa Camerona-8,1
Elf-zabavan film ali nista posebno-6,9
Chronicles of Narnia-u pocetku dobar i zanimljiv ali pred kraj postaje dosadan-7,8
Ocean's Eleven-odlican film,obozavam pljačkaške filmove-8,6
bio-dome-jedan od najgorih filmova koje sam gledao-2,4
-
The Love Guru, nije loš.
Disaster movie, ima smiješnih scena.
-
Oceanovih 11 i Zloćesti djed mraz(predobro kao uvijek)
po neki 500 put sam gledao oceanovih 11 i dalje je dobar za ubiti dosadu
-
Ace Ventura
9/10
Jučer s ekipom u nekoj sobi (jer je vani preledeno) pili neko vino s oranginom (lol) i na TV-u počeo Ace!
Erupcije oduševljenja!!!
Baš je lijepo sijeo film!
-
bad santa... film je fenomenalan.. likovi su odlični, kidao sam se od smjeha :pray: :pray: :pray:
-
Sad pogledao (valjda 4. put) Posljednjeg Samuraja. Posrani RTL izrezao "nasilne" djelove i zasrao stvar, ffs...
-
Jel mi moze nertko preporucit neki odlican(starost nije vazna) film a da je glavna tema neka pljačka.Gledao sam ocean's 11,12,13,The Italian Job stara i nova verzija,bas mi se gleda neki film takve tematike?
-
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Jel mi moze nertko preporucit neki odlican(starost nije vazna) film a da je glavna tema neka pljačka.Gledao sam ocean's 11,12,13,The Italian Job stara i nova verzija,bas mi se gleda neki film takve tematike?
The Thomas Crown Affair
-
-
= Citat =:
Onda definitivno još moraš pogledati : Heat , Dog Day Afternoon , Thunderbolt and Lightfoot ( Kalibar 20 za specijalistu ) , Extreme Prejudice..... prva dva imam u kućnoj kolekciji , druga dva bi rado nabavio.
-
Meni je "Klopka" fenomenalan film - Sean Connery i Catherine Zeta-Jones :pray:
Entrapment
-
= Citat =:
Gledao sam to :(
Reservoir Dogs
-
= Citat =:
bank job
odlična stvar
-
Sumrak-gledao u kinu. do pola je film odlican, od pola mi lici na Buffy ubojicu vampira, strasno.
7/10
-
Teeth - film o curi koja u vagini ima zube... i "jede" penise :o bolesno, pogledajte!
-
= Citat =:
Izvorno postao meatdog
Teeth - film o curi koja u vagini ima zube... i "jede" penise :o bolesno, pogledajte!
to neka parodija ili?
-
= Citat =:
Izvorno postao meatdog
Sereš :shock: Fakat postoji takav film ili si nas došel zajebavati :D
-
Da! Postoji!
http://www.imdb.com/title/tt0780622/
"Every rose has its thorns." :rotfl:
-
Warlock na RTL-u... nisam sto godina gledao taj film. :)
-
A bezveze, ziher se ti zubi niti ne vide tokom čitavog filma, tako da nema smisla to gledati :D
-
-
Zack and miri make a prono
dobar film sa jednon od najboljih reklama
http://cache.daylife.com/imageserve/...T0fnF/610x.jpg
samo je uznemirujuće da se penis u filmu ukazuje više od golih žena
-
= Citat =:
Ponajbolji film na tu tematiku
Inside Man
-
Gledao sam ga,fenomenalan film,i Chaos mi je dost dobar.
-
U ovom filmu zubi, nije bas da sve prikazu sad te zube i sve to al vrijedi pogledat, ima bolesnih scena, kasnije bude smijesno... bar meni :D
-
Nakon 3 dana, napokon ponovo na internetu. :D
Nego, pogledao sam Oceanovih 11.
Fenomenalan film. :pray: