set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
Printable View
set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
gdje da se levelam od 43 do 50tog? Moram biti 50ti za sedam dana a ne znam gdje da se levelujem!
Tanaris(uglavnom), Searing gorge, Hinterlands... mozes za cas do 50, nije neki problem :D
Evo lvl 43sam i dalje, respecco sam se i u hinterlandsu sam...ne znam kako doci do tanarisa (kazu da je tesko pravo i da dugo treba) tako da sam izgubljen :D
ja sam plivo iz theramora >.<= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Ovaj hinterlands je propalitet, ne mogu do 45tog a kamoli do 50tog :S idem ja negdje xD
edit:uspjeh kroz needles i barrens uspješno dođoh do ferelasa...
= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
pa odi u 1k needls i smo pići južno, imaš mali sakriveni putićak
http://www.wow-europe.com/shared/wow-co ... /index.htm
Juzno :S ja sam išao sjeverno, cestom, naišao na Lift i onaj grad od orkova pored kojeg sam projahao i došao sam gore za nekih 10tak minuta :D evo sada pokušavam da se natjeram da dingam do kraja mjeseca 55ti ako ništa, but dunno...= Citat =:
Izvorno postao flander
jel hit rating ima neke veze sa resistom napada.. recimo sapa...
imam 89 hit ratinga sto bi trebalo biti dosta za pvp da special atkovi nebi missali...
edit: znam da bi mi pisalo miss da nemam dost hit ratinga al.. moram pitat sve jedno...
nema veze s resistom, tj. hit ti povecava sansu da ti ne resista onaj koga napadas, uvik postoji 1% sanse bez obzira kolko hita imas, ja sam caster pa neznam kako se racuna za melee, ali nama je 16% sanse za resist u pve i 5% u pvp
mislim da je isto ali ti se hit raiting povecava x2 ako dual wildaš.= Citat =:
Izvorno postao Wizard
*smanjuje
= Citat =:
Hit refers to physical damage that occurs as a result of an attack made with melee or ranged weapons. The chance to hit increases by 1% per 15.77 hit rating points at level 70 and 10 hit rating points at level 60. The base chance to miss with maximum weapon skill against an opponent of equal level is 5% for two handed and 24% for dual wield.
Bilo bi glupo da roguovi imaju manji req. hit rating nego nrp. 2h warrovi ili paladini.= Citat =:
S * v. Level 70 mob: 5.0% / dual-wield: 24%
* v. Level 71 mob: 5.5% / dual-wield: 24.5%
* v. Level 72 mob: 6.0% / dual-wield: 25%
* v. Level 73 mob: 9.0% / dual-wield: 28%
Dakle, ista stvar, samo je miss chance različit?
meh... danas sam imal zanimljivu borbu u areni sa warlockom... lik me feara kroz COS i jos me njegov njegov prijatelj shadow bolta... ma preljepo... 5 % sanse da me pogodi sa spellom i onda 2 put za redom...= Citat =:
Izvorno postao Wizard
To ti je šansa da missa a ne da pogodi target. Daj misli malo glavom. Da je tako onda bi hit rating trebao biti cappan na 1k-2k.= Citat =:
Izvorno postao B4j4
zar nije 10% sanse, ti imas 5% sanse da resistas ako on nema nimale hita, a ako je imalo giran ima nesto hita, i jos ako je slsl vjerovatno ima jos mal, bar 2-3%
moze li se vrsiti pretplata debitnim karticama ili samo kreditnim?
samo kreditnim
edit.
cudno ja sam sada uporedjivao kartice preko kojih se moze vrsiti uplata sa debitnim karticama i zakljucio sam da je mastercard i visa electron debitna kartica i kartica kojom mogu uplatiti...
ja sam samo mogao preko vise uplatiti samo kreditnom a ne debitnom. ne znam zasto= Citat =:
Izvorno postao _ZlayA_
isto vrijedi za mene, mozda su nesto promjenili nebih znao, ja sam placao s visom i mastercardom
visa electron je debitna trebala bi moci...
šta su to scammeri ? i kako to funkcionira
Ti bi se bavio time? :)= Citat =:
Izvorno postao flander
to su ljudi koji na prijevaru otuđuju ljudima gold i accounte ...
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
ma ne lol
nego, da znam prepoznat, ako slucajno budem neš trjdal, da znam prepoznat djelo
Ako mail ne zadržava @blizzard.com na kraju onda su fake.= Citat =:
Izvorno postao flander
znam jedan moj frend je radio gold scamm ... znate ono kad ubacite neki item u mail kad nekome to saljete , pa gore pise kolko komada tog itema ima ... e to se naravno moze promijenit pa bi on poslao npr jedan Mark of Kil'jaden ili sta vec a gore bi napiso da ih je 120 i codo bi random likovima za 120g ... kako je to dobra ponuda svi bi odma pristali i sjebal ih je =) .. jedan lik ga je skuzio i prijavio i dobio je ban na 72 sata zbog gold scamma . (=
aha tnx :D