jbg.
Printable View
jbg.
dibi se moglo naci gameova/ljudi za timove? a da igraju na nekoj razini? ima neki ex-yu irc channel za dotu2 il barem opcenito za dotu2? vidim da croatia channel udota2 zjapi prazan. nisam gledo dal ima neki ex-yu channel.
tl;dr
di naci ljude za dotu?
Probaj na hrvatskoj DotA 2 grupi na Steamu.
Cekaj da izadje igra pa da se napravi neka inhouse/community liga, posto u matchmakingu tesko da naidjes na hrvate/srbe/bosance/koga vec.
Od kad sam u doti 1 igro na rgcu cro.community, iste ljude sa kojima sam tamo igrao i sa kojima sam si bio dobar i dan danas sam, a to je bilo prije par godina.
amo napravit pisiplej klan, ima nas 5
I trenirat 10 sati na dan, odjebat cijeli zivot, prekinut skolovanje/job, nekako se provuc na international i otic medju 8 posljednjih mjesta te osvojit 0 $$$.
idemo.
dibsam qop midaru
<naga
ja takoder mogu draftat, vec neko vrijeme imam neki mindset, bas bi probao
idemo se skupit
<najbolji invoker na balkanu.
onda cu ja na lesha/tidea/sk-a, sad nam treba support i ENIĐMA
i clock.= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
Primite me ja cu vas supportat :(
FALI NAM JEDAN
RAGNA TI IGRAS JUNGLU O0L00L0L0L0L0
ili dark sira
ja bum bil đangler sa skeletonom
preduhitrio si me za 15min, dok sam kakao jel..
zapustio sam clocka :<= Citat =:
Izvorno postao sakondo
prerijetko ga igram.
clock smece, pharaoh puno bolji
pharaoh OP
krkanen imba
kako je silly hat bila op u honu, to nema nigdje
i vidim da je s2 uspio sjebat igru jos vise nego prije, nisam stvarno vjerovao da je to ljudski moguce
rofl kraken pull xD prestrasno ensto xD
blink i gg....
kuje dajte steamove, idemo veceras 5man team rejpati
http://steamcommunity.com/profiles/76561198047005288
zaboravio madmana spomenuti sa onim retardiranim attackspeedom
basher i gg xD
neznam linkat
igramo sutra opet?
ako mi t-com popravi internet
kurac
Joindota
Vrlo fino receno. Mislim da su Navi jedini eu/na tim koji bi mogao dobit IG, trenutno naravno. Inace draftanje u finalu je bilo nesto prekrasno i ucinilo je bar 70% gejma :pray: Takvi mindfuckovi, zamke, citanje protivnika, savrseno. Kako je Naga ostala u poolu do kraja pickanja u trecem gejm samo jer je Navi u drugom brutalno rejpa u onom teamfightu. No IG ih je ipak na kraju prokuzija, bana Enigmu, uzea Nagu i gg. Bogte kako je Dota jebeno dobra :D Mislim da je ovaj turnir to u potpunosti prikaza, pogotovo u gejmovima Navija protiv DK, IG i LGD.
Dropao Dendrochon :friends:
@falus baš to.
što se tiče kvalitete dote također, meni već masu vremena sve nezanimljivo nasprem nje i dosadi mi nakon par sati igranja..