[quote=Lord Coldwolf]Jos ti je i zaokruzio da je on Xin :D da ne bi bilo zabune[/quote:2hxoavo4]= Citat =:
Izvorno postao KICO123
aha :roll: :wink:
Printable View
[quote=Lord Coldwolf]Jos ti je i zaokruzio da je on Xin :D da ne bi bilo zabune[/quote:2hxoavo4]= Citat =:
Izvorno postao KICO123
aha :roll: :wink:
dosao je onaj serif skinio sam patch pre glup je= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Ajd Kico plz, doso ti je u snovima , ne seri= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Ja mu od sada apsolutno ništa ne vjerujem, sam je sebe pokopao ovom izjavom ...
Cassiopia je dobar champ, probajte je u svakom slučaju. Barem sada dok je besplatna. Malo je teža za igrati, ali kada je prokužite jako je fora :)
Jeste, Cassiopeia može vrlo visok dmg radit u mid i end gameu, ako znate kako odigrat. Rekao bih da je za mrvicu lakša nego anivia. Jedino me onaj Noxian blast (Q), il kak se već zove, zeza, još uvijek ne kontam šta on cilja.
Q je za farmanje i za napunit pasiv. Dobro dođe i za harasanje ka od kartusa lay waste.
Salio sam se :P
Da,i mislio sam da je tak nešt, nejde me baš previše taj... :P
Jesi jesi. Htjeo ispast frajer a ispo lažov...JAJAJAJA= Citat =:
Izvorno postao KICO123
a Imas tamo, kod registriranja, forgot your password ? odlicno, type in your mail, forgot your mail ? odlicno - type in your nickname , forgot your nickname ? odlicno - go make new one.
Kako dignut elo kad te igra uparuje sa totalnim debilima?
Pricekat mene i igrat skupa and hope for the best ;) Evo sad samo gore, za kojih pol sata, sat.
lord cooldwolf
odem na forgott your password
i upisem svoj nick i ok i pise mi da provjerim svoj email da su mi poslali ja odem na email i nist
Spoznao sam da Kico ni nezna da trolla.
-_- mozda neki drugi majl, ako ih imas vise, provjeri sve majlove. I provjeri dal si dobro napisao nick, probaj opet.= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Kico je tu jedini iskreni posteni fan LoLa a i dobar covac i trebao bi nam biti uzor.
Molim vas neka ga neko,tko živi blizu njega,likvidira.
Nego...nikad više ne igram solo LoL. Nema do premade tima. Samo se bezveze živciram kada idem solo igrat.
Bas to evo dosad nikad solo q ranked nisam dobio............Sada odigro 5v5 premade ranked i dobili ih ispod 25min.= Citat =:
Izvorno postao KiwiCRO
tako je glavni idol ;) imam 4-5 emailov a ukljucujuci i mamin= Citat =:
Izvorno postao Lord Coldwolf
:D
Jel i mama igra LoL?
Maloprije sam razbio s kennenom, obožavam ninje :D
Nego,ajd,nick mi je Wolfrage,pa me dodajte. I ja bih premade.
ma mama pro xD
nema ni na jednom mailu -.- ja sam probao zileana ulti i q spell ona bomba rasturaju !!!
oprostitite zbog doublle posta
dali netko zna gdje je my account button??
Recite đeriju da ga nađe i ispresavija
Ček,ček, ovo već postaje sumnjivo... Ja se kladim da je to Weky ili Pingu sa altom došo trollat i vidjet kolko nama treba da ga skužimo...
Šuti, neka samo posta :D
Dugo nisam lol igrao, baš sam sada pripremljen na jedan epski fail pa idem solo que xD
Nemoj!= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
:toilet: lol
cijeli dan sam bez acca :(
da ga bar mogu vratit aaaaa :scared:
jos da ti i ovog na pcplayu uzmu, milina :D
Kako mi ovaj topic rula otkako se KICO pojavio
:)))))))))))))))))
ofc ;D= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Fejla s tim trolanjem naveliko ali barem nas zabavlja. :D