Naravno da hoce, smao kada... e to se nezna :)= Citat =:
Izvorno postao wildje
ali poznavajuci scenu nebi trebalo bas dugo :)
Printable View
Naravno da hoce, smao kada... e to se nezna :)= Citat =:
Izvorno postao wildje
ali poznavajuci scenu nebi trebalo bas dugo :)
ne moze bit u sivoj zoni.
zato što JEDINO i samo JEDINO što možeš s njom napraviti je skinuti aplikaciju koja se u AppStoreu naplacuje.
doduše, može se i SSHat .ipsw file u installous folder pa ga installat, koji ne mora nuzno bit "naplacivan", ali cisto sumnjam da je to necija namjera, bar ovdje.
i btw, šta ce ti uopce JB za 4.3? nije vrag da si kupio idevice koji ga vec ima gore?!
al ak ti baš treba, eo ti ga ovdje... iako ti ne bih baš to preporučio jer je još uvijek poprilično zbuggan...
http://www.redmondpie.com/jailbreak-4.3 ... -to-guide/
Ljudi moze pomoc...otkako sam jailbreak-o iphone,baterija mi je u standby modu trajala dva dana a sada u posljednje vrijeme ni jedan dan...
da li znate mozda u cemu je problem?Kako da to rijesim?Gledao sam malo po drugim forumima gdje predlazu da izbrisem neke aplikacije koje
uopce nemam (ili ih mozda ne mogu naci?) :(
da jailbreak ti ima neke pozadinske procese kako vec ugl trosi ti bateriju 3 puta brze npr iphone ako nije JB preko noci izgubi 3-4 posto baterije onaj koji je JB izgubi oko 30 posto i vise. JB i sad ga moras punit cesce i vise
skini sa cydie SBSettings, i sa njim pogasi sve pozadinske procese kad zavrsis s igranjem i prckanjem :D
Imam problem - ne mogu obrisati pjesme iz iTunesa (..iPhonea)... Označim što želim obrisati i desni klik - nema više delete ima samo get info i play. :'(
Ima neko ideju? :9
Jel oće sa tipkom delete?
Alternativa > Foobar tutauzen <3 :)
imaš namješteno ono manage music manually?
Ni sa tipkom del neće. Siguran sam da sam stavio manually.
Objasniš što s foobarom? :oops:
Hvala što odgovarate. :{)
Prvo naravno skineš foobar... onda skineš ovo: http://www.foobar2000.org/components/view/foo_dop
i to spremiš u direktorij di si instalirao program. npr kod mene je: C:\Program Files (x86)\foobar2000\components
Onda imaš pod view imaš iPod devices i tamo dvoklikom učitaš sve pjesme u foobar.
Pjesme ubacivaš tako da ih pokreneš u foobaru i onda desni klik na nju i negdje nađeš... necjecam se više šta tocno piše, a nemam više iPhone da provjerim. Ugl tu i brišeš, a ako editaš nazive pjesama i ostale gluposti nemoj zaboraviti koristiti opciju "update metadata" da ti spremi promjene na uređaju.
nadam se da ces skužiti šta pricam, nisi valjda njub... :D još kad mal proucis kako funkcionira vidit ces da je prelagano.
Skinuo sam to sve i prebacio sam u components u foobar mapi, ali kad idem na view mi je prazno tamo...
EDIT: SKužio sam.. Morao sam enableati mobile devices.
TNX!! :*
Haha, upravo me zovu iz T-Mobilea da mi je stigao iPhone 4 :D Rezervirao sam ga u 10 ili 11 mjesecu prošle godine... pre strašno xD
uh, nisam ni vidio ovo.= Citat =:
Izvorno postao Heavy NOOB
vidim na prošloj stranici da si s grinpojznom đeilbrejka... đeilbrejkaj ga sa sn0wbreezom, trebalo bi bit puno bolje.
Jebiga, sad se puno ljudi opametilo pa rade kupe Android ^^= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Sad mi zao sto umjesto 5800XM nisam kupio iPhone... symbian je mrtav :S
Meni je žao što umjesto iPhonea nisam kupio 5800XM dok je symbian još bio živ a na iPhone sam se previše navikao pa sad patim za njime :D
Izgleda da na iPodu ne mogu nikako pokrenuti nijednu igru napravljenu u Unity engineu. Google ništa ne kaže.
Nema direktne veze s temom, ali svejedno...
Apple kao religija?
I mislio sam da silna zaluđenost jabukom ne može biti stvar racionalne prirode.
:(
Ja sam to spoznao još davno, ali umjesto znanstvenog istraživanja i snimanja aktivnosti mozga bila mi je dovoljna kolumna Bore Krstulovića u Vidiju.
Pozdrav! Imam jedan problem...
Jedna moja prijateljica ima Iphone 3G...E sad,na njemu je softver 4.2.1. i jailbreak je uradjen...
Prvi problem je taj sto onaj postotak baterije (sto se nalazi u desnom kutu) pokazuje stalno 100% i da je baterija stalno puna a nije,jer se za dan isprazni (znaci stalno pokazuje 100%,ugasi se za dan i onda tek pokaze da je baterija prazna)...
A drugi problem je sto je Iphone prespor,a to je sigurno zbog tog 4.2.1. softvera koji je za Iphone 4 a ne 3...
Imate li prijedlog sto napraviti?Da li da downgrade-am update (ako moze tutorial) na 3.X.X. i nesto (koji je najbolji za Iphone 3?) pa da onda jailbreak-am ponovo,pa ce problemi nestati ili ima nekakav fix za tu bateriju i da ti ubrza Iphone 3 na tom softveru?
Hvala unaprijed na pomoci :D
Heh po meni niti jedna druga religija i njezini sljedbenici nisu racionalni, pa eto, ne smeta mi ni ovo.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Di sam ono čuo: 'I love God(Iphone), it's his fan club i can't stand.' Iphone je dodano od moje strane :)
Eh i da nije rečeno ovo s namjerom da izazove neke burne rekacije, samo zelim reci da je po meni logika vjerovanja u telefon čak i normalnija od vjerovanja u nesto nepostojeće i nevidljivo. Ne kažem što je pravilnije i ispravnije za bilokoga, niti kome pokusavam nametnut svoje misljenje, a i sigurno nezelim da tu krene flejm, eto baljezgam gluposti.
Zabavno, doduše malo tko će ti reći suprotno. Od onog tipa sto je probao acid pa zabrijo da je naranca pa se poceo gulit nozem sigurno neces cuti nista, jer je tip danas mentalno poremećen, luta ulicom i djeca za njim vicu 'limuna, limuna, naranci, naranci' :)
Ali da tko prezivi normalan, imat ce o cemu pricat. :D
Zahebavam se naravno, znam da je postotak onih koji odu u prozor jako mali, ali je mali rizik, hebiga...
Ja samo mislim da to objasnjava dosta njegovih poslovnih poteza
Se osjeti kakva razlika na iphoneu izmedju .flac i .mp3 (320kbps) ? :D
@xarabas: Internet Explorer? :))))))))))))))
iPhone podržava flac? Koliko me sjećanje služi nebi baš rekao :D= Citat =:
Izvorno postao HarDStyle[R
Podržava. http://www.macstories.net/reviews/revie ... or-iphone/= Citat =:
Izvorno postao RIDER32