bičam po moralfagovima
Printable View
bičam po moralfagovima
Ja volim pomagati random ljudima koje ne poznajem nekakvim savjetom ili slično. Štajaznam onak, recimo, nekidan vidio neku ženu u Turbo Limača, pitala prodavačicu gdje neš može kupiti ova nije znala, ja uletim i sve joj objasnim. :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Tipovima iz razreda pomažem ako mi to ne predstavlja problem ili trošak vremena. Odgovorit ću na pitanje, posuditi kunu, u pernici držim markere, šarafciger i još štošta te kad treba posuđujem po cijelom razredu. S druge strane, teško da bih i za naknadu, a kamoli besplatno nešto nekom pisao, a i jako me živciraju osobe koji svaki dan žicaju neš.
Bližnje pak, naročito roditelje, i naročito staru, nastojim iskoristiti na svaki mogući način, te tražim novčanu ili pak nekakvu drugu naknadu za svaku moguću uslugu. :)
Ništa nije besplatno.= Citat =:
Izvorno postao Lord Antares
Da se bar dobim pare za svaki post na ovom forumu, ipak sam ja jedini koji ne piše baljezgarije.
Prokleti TV i program!
Sjedim za kompom, neka glupa serija mi zaokupi pažnju, malo gledam još kad sam za kompom, odlučim se preseliti na krevet i taman kad legnem krenu reklame. Zadnjih mjesec dana ovo se događa u 90% slučajeva.
ZAVJERA!
Prestani gledat rtl... xD
Da je samo rtl u pitanju bilo bi dobro..., a Nova? :D HRT ionako nema neki program... svaki mjesec se da naci dobar film i na svu srecu nemaju reklame usred filma).
Usput bitcham po kontroli u tramvajima i busevima.
Zato maxTV ftw.
Uzeo bi ja MAX tv da mogu ovu obicnu odjaviti....
Na RTLu je obično nešto jeftino i glupo od filmova, osim ako se ne nađe serija poput dextera ili chucka.
Na Novoj nema apsolutno ničega vrijednog gledanja, a pogotovo trpljenja njihovih reklametina. RTL barem nema između 2 programa.
Na HRT-u pak glavne termine uzimaju pevajuće zvezde i ostale gluposti, jedino ponekad potrefiš Housea ili neku drugu kvalitetnu seriju. Kad krenu novi programi imat ćemo još nekoliko programa na kojima se ništa ne može gledat.
bičam po no3225.
@kameleonče
I'm afraid I must disagree! Da, Nova je drekec od televizije, ali zato imaju NCIS. :3
lol mirko bar te ne iskoristavaju :rotfl:
NCIS, CSI, wateva. Jedino što gledam na toj Novoj je Dnevnik iako nije bogzna šta.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Bleh, svi CSI su mi već odavno dosadili, NCIS ekipa je jedina i dalje ostala kul.
I lol, pola tog njihovog Dnevnika je žutilo.
A zapravo si htjeo reci da je sve osim reklama (ne ukljucujuci najave) zutilo.
Ja najiskrenije ne vidim razliku između NCIS i CSI, pa cijelog niza onih krimi serija. Što se Dnevnika tiče, ne samo da je pola dnevnika žutilo, nego su toliko nepristrani. Uvijek subjektivno pljucnu po nekoj državnoj strukturi hrabro stajući na stranu širokog pučanstva kojeg "država krade" kako bi im se uvukli u rit. I još kad se nađe ona voditeljka sa mega zabrinutom facom pa počne preuveličavati svaki vražji prosvjed ili nesreću iz crne kronike.
Ma da, to inače i ja kažem, nakon ogromne popularnosti CSI je svaka budala počela praviti te krimi serije, i sve su u biti na kalup CSI, samo što svaka ima neku svoju "foru". Lolše.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Kakogod, NCIS mi se sviđa čisto zbog likova, kul su i fora, dok mi oni u drugim serijama uglavnom idu na jetru.
Slažem se s ovim za Dnevnik.
Znam da jesu.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Malo me Terabaj prestigao ali, htio sam ti reci... sve je to super kad pomazes ekipi, ali nedaj da te onda iskoristavaju, kuzis?
Znas onu: "ruka ruku mije". Isto tako oni tebi trebaju pomoci kad ti nesto zatreba.
Pa valjda hoće...mislim, ako ne budu, onda stvarno...
Evo, danas mi je jedna (koja nikad nikome ne pomaže i vrlo je sebična, svi je mrze, a napisao sam joj esej i još neke stvarčice) donijela jedan list za domaći koji ja nisam kopirao pa sam napisao.
Neki su mi baš prijatelji i ne vidim zašto im nebi pomogao...ali ima ih i što iskorištavaju.
Mentalist ftw... :D= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Primijetio sam da ljudi sad odjednom masovno mijenjaju nickove. Mislim, koji ku? Xarabas je sad iz nekog razloga Kid A, Headhunter/Talični je Niko Belić, pa odlučite se više koji ćete nick.
/agree= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Bičam po Anteni Zagreb. Svaki jebeni put prekinu pjesmu prije nego završi.
Sign.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
/nick kroati
Razmisljam o ovome neko vrijeme.
Cherry = DJ Not Nice= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
;/////
/nick RiderontheStorm
Nostalgicno se tog nika sjecam, te se osjecam, kao da mi pripada. Hoj haj, oj junački bojni štefek (štefek kao nekakav momak, alfa muzjak= štefek) stoj.
Zanemarite, rima eksperiment.
Bilo bi ljepo od njih da u potpis stave stari nick...= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
To sam ja i stavio već odavno.
Nego, head je niko belić? :o