ja sam za svoju dao 140 kuna, stoji u ladici i ceka da se svira ^^
Printable View
ja sam za svoju dao 140 kuna, stoji u ladici i ceka da se svira ^^
Meni se smao boja nesviđa :D= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Nego bacio sam oko na ovo: http://www.glazbeni-forum.com/oglasi/sh ... 946/cat/80
Po ovome (cijeni) neizgleda loše :roll: http://webshop.musicshop.hr/product_inf ... ts_id=2529
Ili ovako nešto: http://www.glazbeni-forum.com/oglasi/sh ... 322/cat/80
Iz Osijeka je što mi je super za preuzet i još ima pojačalo tak da je to trošak manje :roll:
Šte kažete :)
edit: gledam ovu temu: http://www.glazbeni-forum.com/showthread.php?t=32608
i nezz sad. nemislim radit nastupe na njoj nego se samo ućit a ovi su je svejedno popljuvali pa...
Jao, rađe nemoj čitat opće taj forum.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Ja tu i tam lurkam ali forum je stvarno živi očaj.
Gle, ako ti se gitara dopada, negde drugde na netu pročitaj koji review, pogledaj koji video na jutubu i ako ti se sviđa - kupi.
Kolko para tolko muzike.
Sve kaj je do 2 iljade kuna je više manje isto i glavno da je oku ugodno da te ne pusti volja za sviranjem :D
Ja sam svoj bass kupil prek webshopa bez da sam prije toga držal bass u rukama (ikad). Oujea :D
Sad, prošla je godina, još je ko nov a platil ga 1000 kn.
Ja bih to uzeo na tvom mjestu.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Bolja je od one koju si mislio uzeti za 900 kn.
Baš sam taj model planirao kupiti jedno vrijeme, ali sam kasnije odlučio štedit za bolju gitaru.
^Ovo...= Citat =:
Izvorno postao Insert
Najbolja gitara tu u oglasu za tih 1200kn
Malo je losija od Corta G250/254 koja je imho najbolja gitara koju mos dobit za 2k kuna...
Jos ako je s pojacalom, isplati se definitivno...
Hm ovaj puta stara nije bila baš oduševljena jer se nema para a traba mi paliti školu i vozacki :(
Ali vidio sam ovo: http://www.musicshop.hr/home/anketa-za-kupce/Sšto znaci da bi mogao dobitri popust od 25 posto.
Pa jel bi mi mogli sklopiti (pojačalo i guitara) do 100kn sa opoustom? :roll:
Možda ovaj puta prođe :D
Ovo je post s najviše typoa ikad. :D
Kak dugo im traje ta akcija?
Ima tam neke žice -40% pa onda još ovo - 25% ...
Dalo bi se nekaj skombinirati.
Ako netko ovde zna bendanja nota za usnu harmoniku, molio bih da mi da linkač gdje je to naučio, i da mi malo pojasni kako. :D
cRWZ1mO-vnI
mislim da bi ti on trebao pomoć
ima dosta lekcija a lik je pro
E ako netko zna di bi se mogla kupiti usna harmonika u Zgu?
Ono dućan i di je? Hvala :{*
Megamuzika, rainbow shop. Googlaj za lokacije :D
Tnx :****
gledajte... ako ste kratki s parama, nemojte odma i pojacalo kupovat... za pocetak mozete drkat kroz amplitube/guitar rig..
i da... taj grg ibanez je prelosa gitara... pokusaj nac onu konzum gitaru (konzumcaster/rooster) u oglasniku negdje (400-450kn)... ostatak spremi u dzep, pristedi jos para, i cekaj da izleti nekakav laney cub u oglasniku (ako zivis u kuci)... a ako si u stanu, kupi si micro cube... i to ti je to...
budi uvjeren da ti je gore navedena solucija najbolja, jer sam ekculi svirao sve gore navedene prijedloge, a ne kupio to sa foruma/jutjuba... ;)
The word, tako sam i ja, imao gitaru nekih 7mj. pa tek onda kupio posteno pojacalo..= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Nego za Konzumcaster... gitara je prekonajbolja za te pare.. sam treba nekog malo obrazovanijeg gitarista da napravi cijeli setup.. mos i ti sam nista nije problem osim mozda vrata koji nekad zna biti dosta zakrivljen..
Predlozio sam svom burazu nek si ju kupi(posto je hmhm nepazljiv prema svojim stvarima, nisam mu dao da svira na mom cortu G260 :P) kupio si ju je.. i eo dan danas svira na njoj (nakon nekih cca. god. dana iako ima drugu gitaru..) :thumbs2:
konzumcaster je bio ovogodisnja bozicna/uskrsnja (nisam siguran sad) gitara-na-akciji...
tak da je sigurno ne svira preko godinu dana...
Božićna, i mislim da je koštao 400 kn tako da bi preko oglasnika trebao biti jeftiniji.= Citat =:
ima frend, action mi je malo previsok, al then again, gitara je definitivno vrijedna toliko.
ja sutra svoju nosim da vidm dal se da sredit taj action
valda me nebu odrapil somu kuna
Dobro... od pocetka ove godine.. same sheet.. :yuck:= Citat =:
Vrijeme leti :D
Deejm sam si to sredi, nis tesko... par sarafa moras sarafat... i toeto..= Citat =:
Izvorno postao flander
Googlaj na youtubeu.. ak sam se ja to usudio radit na gitari od 3,5 soma kuna... mislim da tebi neb trebo bit niaki bed na konzumcasteru to radit...
Zategnes 2 sarafa koji drze bridge sa imbusom...
Otvoris onaj poklopac iza, zasarafis - odsarafis one sarafe sto drze federe da bi ti bridge bio paralelan s tijelom i to ti je to..
Ako je jeftina gitara onda najbolje da sam probaš pa nekaj naučiš. Ako zaje*eš, e onda tek kod nekog majstora :D
Pa nije nist riskantno, nema se sta zajebat...
Imas sam par sarafa za sarafit gore dolje...
Ali truss rod nastimavat nisam nikad isprobao, nit se ne usudim.. ako je truss rod kriv, odi kod nekog majstora nek ti sredi rađe nego da sam to radis..
ako bi itko prodao bijelog konzumcastera, nek se javi... ;)
kakav isusov konzumkaster ?
dao sam 2k kuna za gitaru, nisam puko da sam to radim, i btw to je akustična, nema nikakvih šerafa, a i da ima radije pitam nekoga koji je to već radil tak da ono ^^
idem vidit kaj bu mi lik rekal
EDIT : e ovo ja mislim radit al me frka da ne zajebem :D
oww srry... ja mislio elektricna.. pojma neam za akusticne O.o
novu gitaru na prviprvi setup treba uvijek odnest dobrom majstoru... jer treba sredit sipku u vratu (naspanat ju)...
iz kojeg si grada?
Karlovac metropola ^^
a neam pojma kud da tamo nosis...
bio sam kod lika u draganiću, meštar neki, veli da probam sa tanjim žicama 0.11, ove kaj sad imam su mi sjebale vrat malo, vidi se lagano udubljenje, ne jako, al da bi bilo pametno promijenit žice, ako budu i dalje žice previsiko, tj. teško bilo svirat onda bum videl dal da ikaj poduzimam
Evo malo reklamiram frenda :D
Komentari su dobrodošli :)
Nice skillz..
Al de nek proba preg guitar pro il nes.. zvuk mu neki cudan..