Ajmo se lijepo vratiti na crno-bijele televizore, jer oni se ipak koriste 'oduvijek'.
Da ste navikli na 48 fps-a, i da sad netko snimi film u 24 fps-a, onda bi problem bil da je slika sva trzava i blurana.
Printable View
Ajmo se lijepo vratiti na crno-bijele televizore, jer oni se ipak koriste 'oduvijek'.
Da ste navikli na 48 fps-a, i da sad netko snimi film u 24 fps-a, onda bi problem bil da je slika sva trzava i blurana.
A je se preseravate, mislim nemoš reći da u ovom traileru na trenutke ne izgleda sve zbrzano, sad jel to nešto zbog tog 48 fps snimanja šta su predvidjeli il je namjerno tako ne znam. Normalno da bi tribalo izgledati bolje u 48 fps nego u 24, al ono neće to biti neke prevelike razlike al će biti, a ova zbrzanost izgleda čudno, al nekako mi nema smisla da je to do tih 48 fpsova. Al prvo ću pogledati film pa onda suditi, vrime će pokazati, al teško da 24 fpsa more biti bolje od 48.
Zbrzanost može biti samo posljedica nesinkroniziranog FPS-a snimke i projekcije (tj. rendera/replaya na nekakvim YouTubeima), ne izvornog filma. Ako je snimka u 48 fpsa, a projekcija je namjenjena za 24fps, onda je film usporen duplo. Ako je 48 snimka i 48 projekcija onda je normalna brzina. A ako je 24fpsa snimka a 48 fpsa projekcija, onda je ubrzano duplo.
U ovom traileru ima mjestimično problema, kao da je film 48/50 ili 48/60, pa "povuče" više/brže nego što bi trebalo.
Ja se nadam da će u kinu biti stabilni 48/48, a ne ovako.. čudno :D
Kupio kartu za Hobbit 3d (nema 2d prikazivanje). Cekam srijedu sad :/
Šta je ovo, ko da mi je komp preslab ili nešto. Odoh probati sa WMP-om.
Sinkronizacija 0, ako netko nađe bolju 48 fps verziju za skinuti neka javi.
Izgleda da Classic radi uz sitna prekidanja. (Bar je sinkronizacija na mjestu.) Izgleda mi mrvicu ubrzano kod akcije ali sve u svemu ne vidim previše razlike. Slika je savršena, samo se nadam da neće biti nikakvog prekidanja zvuka kad film izađe. :)
Ne valja stranica što se prikazivanja tiče. Idite na ovoSi skinite si HQ verziju i odgledajte. ~200 mega je verzija.
Yep, HQ je već bolji. Opet nešto zbrza na jednom momentu, ali nvm, dobar je :D
Nikako da stranicu učita, evo ja sam ovdje našao.
NVM... skidam... :D
http://www.lukeletellier.com/?portfolio ... r-to-48fps
Nema druge nego u kino pa vidjeti...= Citat =:
DISCLAIMER: This video is an UNOFFICIAL presentation of the trailer in the 48fps format, and contains occasional visual distortions that are a result of the conversion process. This footage does NOT truly demonstrate how the final version of the film will appear; it merely helps to demonstrate how it will be different from a normal 24fps film.
Unofficial? D FUQ?!
Mislim da je sam konvertao u 48 fps pa zato... ili tako nešto...
Evo skinuo tvoj video i isti kufer kao i ovo što sam ja našao. Prekriži unofficial, brijem da se lik pravda bezveze.
Ne znam gdje da pokrenem video a da se normalno vrti, koji mu je prozor...
Ma biti će dobar ^^
O, da...obožavam ovakve clipove! :D
Ako se želite pošteno pripremiti za Hobita, nitko vam ne brani skinuti SmoothVideo Project i MPC/PotPlayer, pa gledati u 48 ili čak 60 fps-a serije i filmove koje već imate :P
karte rezervirane,
srijeda :D u 19:00 :D
gledam IMAX sva dobra mjesta zauzeta =/
tak da bum moral u Branimirov Centar, valda je ista kvaliteta kao i kod Imax arene ^^
Čemu žurba za gledat, ja san mislia idući tjedan al ono nema dobrih mista ni u jednom terminu u imaxu ijedan dan, pa reko bolje sačekati.
Lol pa odeš rano po karte :D ja i frend smo nabavili isti dan kad je počela prodaja (ponedeljak)
ja ć gleat u ponedljak (za tjedan dana) jerbo su rezerviral sva mista šta valjaje već za četvrtak i vikend :(
ja tek drugu srijedu, taman kad mi kolokvij završi
Idem ovaj četvrtak. Jedva čekam :D
doci pol sata prije rezervacija i odma stati uz blagajnu.
smijati se debilima kojima je istekla rezervacija
????
profit
Wow. Guardian dao svega tri od pet. Razočaravajuće koliko bashaju po 48 frejmova... u neku ruku je i žalosno da su ljudi toliko navikli na 24 da prelaz na kvalitetniju sliku za njih predstavlja minus. Zašto nisam iznenađen?
Ako izgleda ko na ovim gore primjerima nije ni čudo. Ako film izgleda ko sapunica ili dokumentarac :toilet:
Obični trailer na youtubeu izgleda savršeno.
''it feels as if there has been a terrible mistake in the projection room and they are showing us the video location report from the DVD "making of" featurette, rather than the actual film.''
Eto točno to je ono što ne valja. :toilet:
nemožeš rezervirat kartu, samo kupit :P= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
A pojavia se i 2d, more se i rezervirati, i ima dosta slobodnih, sad se mislim da idem gledat 2d u branimira il da idem idući tjedan u imax ipak, hmm.
To, to, to, TO!= Citat =:
Izvorno postao Wizard
sitno brojim nemogu da stojim :D
Idem gledati film za 2 sata. Valjda cu imati bolji stomak od čang šlangova
Oke. Ovo je bio gust. Cak mi ni 3d nije smetao i uzivo sam u svakoj miniti filma.
Valja a? Ja čekam sutra :D jedino što mi smeta jeste što film traje tri sata i što ću se u po filma morati izvlačiti do wca... :@
Da nece ti biti pauze, dobro je sto mene nije tjeralo jer stvarno mi je svaka minuta bila dobra, bilo bi steta propustiti cak maleni dio zbog potreba mjehura :D.