Gunslinger lvl 50 i Sith Sorcerer lvl 35. Zakljucano do neke druge zgode.
Sve u svemu mora sam iskušat ovu igru zbog ljubavi prema sw-u i uglavnom sam gušta u igri, ima tu jako dobrih stvari za radit. E sad, isplati li se davat 100 kuna misecno za jedno te isto i trpit konstantne grind misije da bi doša do story misija, definitivno ne. Možda se se vratim na pretplatu ako bude ogromna suša u gamingu, ali uskoro ce prolice i vec lagano izlaze dobri naslovi tako da ce bit poveca pauza.
The Star Wars: The Old Republic Friends Trial is an opportunity for players to invite three (3) of their friends to take part in a 7-day trial of the game. During this trial period, invited players can explore each of the four Origin Worlds, and experience the opening adventures for each class as they start along their epic journey.
Today we are excited to announce the Star Wars™: The Old Republic™ Weekend Pass Free* Trial. Now for a limited time, you will be able to live out your very own Star Wars™ saga with thousands of other players for free! With the Star Wars: The Old Republic Weekend Pass Free Trial, individuals who don’t already have a previously-active Star Wars: The Old Republic account will be allowed to see a portion of what the game has to offer, free of charge, with no payment method required, for up to four days!
04-04-2012, 16:34
Arbiter of Change
Re: Star Wars: The Old Republic
Igra li tko još? UI customization dolazi sa 1.2.
04-04-2012, 18:07
Kostolomac
Baš sam uplatio pare za bon preko Offgamers.com, sad čekam verifikaciju uplate. Jest da je ovako jeftinije, ali fali mi ono instantno procesiranje kada se uzima preko službenih sajtova. Jbg, kad mi EA kurve ne daju da plaćam u funtama/dolarima, pa da me iziđe jeftinije. Ojro je preskup.
17-04-2012, 15:49
Arbiter of Change
G2PLAY trenutno ima akciju i možete ubosti TOR za ~150kn.
17-04-2012, 16:50
Windwalker
I jel onda imam igru za stalno da je mogu igrati gdje hoću, kad hoću i koliko dugo hoću? Ha, ha, ha???
Taman jučer nagazio 50. level, ali će fino sjesti extra mjesec :D
18-04-2012, 13:28
Maloki
Kaj tolko loše ide igri ili?
18-04-2012, 14:50
frenkkizg
jel se to samom meni cini al dosta je malo ljudi na serverima tipa na imperial flitu u 9 ujutro bude 7 ljudi?? igram na chundaru
18-04-2012, 14:56
The Boz
in b4 MASS SERVER MERGE!
18-04-2012, 23:30
Kostolomac
Da bar. Debili su to trebali već i napravit. Stanje je katastrofalno na većini servera.
@frenkkizg, Chuundar je na low populaciji, kao i moj Uthar Wynn. Pogledaj na listi servera u igri.
18-04-2012, 23:39
Deadwalker
Merge servera bio je pozeljan vec nakon mjesec dana zivota.
21-04-2012, 17:16
Carp
Sta igra propada a?
A ja imam security key i mob mi se pokvario. SELF OWN! Sad moram zvat. U kurac.
22-04-2012, 10:00
Deadwalker
Propada od kada je izašla pošto je u prodaju puštena u gotovo "pre-beta" stadiju razvoja. Osim toga, presporo pristižu novi sadržaji, igrači na 50. levelu nemaju što generalno raditi.
22-04-2012, 20:55
Srle
koje su šanse da ovo postane f2p do kraja godine?
iskreno jako sam se bio veselio igri i onda sam čuo puno negativnih kritika na razne stvari...onda sam zaigrao malo i nisam bio baš prezadovoljan...Mislim nije loša, ali ne dovoljno dobra za monthly fee...
23-04-2012, 19:12
whiskey
Koliko sam frustracija ima oko ove igre to je strašno. Evo nova, nedavno je bija anouncement u slucaju ako imate lvl 50 lika da možete igrat misec dana besplatno. 5-6 dana sam tako igra bez problema, no danas mi kaže "u have no active subscription on this account" iako su ranije rekli da imaš 30 dana besplatnog igranja.
"TIME IS RUNNING OUT TO RECEIVE 30 DAYS OF GAME TIME** AT NO CHARGE, PLUS THE TAUNTAUN RAM PET*. OFFER ENDS APRIL 22!"
Ako sam uša 17-og jel to znaci da imam samo tih 5 dana nejasno mi je. Izgleda da da, i zbog tog nek se gone u vražju mater.
23-04-2012, 19:20
Kid A
= Citat =:
Izvorno postao Srle
koje su šanse da ovo postane f2p do kraja godine?
vrlo moguce sa mikrotransakcijama, kako im je krenulo
24-04-2012, 08:51
Deadwalker
Podsjeća me cijela stvar na Age of Conan.
24-04-2012, 11:56
Maloki
= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Koliko sam frustracija ima oko ove igre to je strašno. Evo nova, nedavno je bija anouncement u slucaju ako imate lvl 50 lika da možete igrat misec dana besplatno. 5-6 dana sam tako igra bez problema, no danas mi kaže "u have no active subscription on this account" iako su ranije rekli da imaš 30 dana besplatnog igranja.
"TIME IS RUNNING OUT TO RECEIVE 30 DAYS OF GAME TIME** AT NO CHARGE, PLUS THE TAUNTAUN RAM PET*. OFFER ENDS APRIL 22!"
Ako sam uša 17-og jel to znaci da imam samo tih 5 dana nejasno mi je. Izgleda da da, i zbog tog nek se gone u vražju mater.
Kak sam ja skužio Pingua imaš mjesec dana besplatno ako već imaš plaćen jedan mjesec.
Znači, platiš mjesec = imaš taj + jedan gratis.
24-04-2012, 13:27
whiskey
To mi je meh.. Ne želim dat više ni lipe tom naslovu :)
But enough about the willy-waving. Let’s talk willy-shrinking too. Back in March, EA claimed its frighteningly expensive MMO goliath Star Wars: The Old Republic boasted some 1.7 million active subscribers. It’s now the merry month of May, and the earnings call brought news that subscribers are down to 1.3 million. So that’s 400,000 chappies gone in just two months, eh?
To make matters worse, EA has of late been resolute that SWTOR subs weren’t on the slide, claiming as recently as last month that overall numbers weren’t down but apparently light server populations were merely the result of less ‘concurrent users.’ I’d say EA have egg on their faces, but I’d imagine they have an army of robotic lackeys under strict instructions to go and wipe it off before anyone notices.