Ali baš ima facu kao mamurna zbunjola, zato i paše mystery žanru, izgleda kao da je i njemu scenarij misterij :D= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Printable View
Ali baš ima facu kao mamurna zbunjola, zato i paše mystery žanru, izgleda kao da je i njemu scenarij misterij :D= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Equilibrium 9/10
Iznenađen do bola, vrhunski film. Čujem da je low-budget, što me još više oduševljava s obzirom na akcijske scene. Neda mi se pisati nešto duže, sve u svemu zakon.
A Beautiful Mind 8/10
Russell Crowe se stvarno nadmašio u ovom filmu jebemu, ne volim inače gledati ovakve filme jer su ono uvijek garant povijesno nedosljedni u nekom pogledu, ali ovo je baš bilo fora.
Insomnia 8/10
Sporo, odmjereno, kamera i magloviti sjevernjački setting su mi jako pasali, Al Pacino i Robin Williams zajedno, malo čudno ih je bilo gledati priznajem, ali odlično odigrane uloge za obojicu. Super triler/drama.
Se7en 9/10
Wau, koja jebena kamera, nikad bolju u životu u filmu nisam vidio.
Scott Pilgrim ima bolju
I kakve to ima veze? Radi se o filmu, ne o povijesnoj rekonstrukciji ffs.= Citat =:
Izvorno postao Bara
Safety Not Guaranteed 9/10
http://www.imdb.com/title/tt1862079/
Pravo iznenađenje. Prvi put sam se zainteresira za film nakon gostovanja Aubrey Plaze kod Conana i evo kucnuo je cas za pogledat ga. Preporuka svakome :)
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Popuši...= Citat =:
Izvorno postao Kid A
[quote="The Great Duck"][quote="Bara"]= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Također...
The Intouchables 9/10
:cry:
danas Twilight na rtlu
pa ko je propustio obavezno pogledat
kokice su spremne
Misery (1990.) 8/10
Hohoho :D, koja bolest od filma. Baš neočekivano. Dvije strašno odglumljene uloge, konstantna napetost i zastrašujuće iščekivanje. Sigurno spada u jedan od boljih trilera koje sam gledao.
Batman: The Dark Knight Returns, Part 1
http://www.metalmachine.net/blog/wp-...eturns-pic.jpg
5\5 Tek sada shvaćam u kolikoj je mjeri Nolan upropastio i uprskao svoju trilogiju trećim dijelom. Ovo čudo owna iako traje svega 70 minuta i iako je crtani. Fenomenalna stvar.
Odmah khm khm, nabavljam. Možda još večeras pogledam. Inače meni je treći film sranje, ne znam oko čega je big fuss...
Nije ni čudo. Strip po kojem je nastao je jedan od najcjenjenijih ikada.
Pričekat ću drugi da ih zajedno odgledam.
Drugi dolazi naredne zime* tako da...
*2013
@Bara: Totalno se slažem. Nakon što su se dojmovi slegli i nakon što su se strasti smirile došao sam do zaključka kako mi ustvari niti jedna jedina stvar (osim Banea) u trici nije dobro odrađena. Da ne bih spojlao bespotrebe, mislim da film krene lošim tokom sa pojavom Catwoman, nakon čega kvaliteta strmoglavo opada (iako ima par stvari koje su dobre no realno gledajući film je jad i tuga). Da ga sada odgledam, mislim da bih mu mirne duše dao neku ocjenu u rangu od 1-2 od 5.
Edit: Sad se sjetih prvog i drugog Baneovog glasa... to mi je bio totalni party pooper. Kao i lolasta scena u kojoj crkne k'o mačka... olol, Nolane jebi se. :D
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...per_poster.jpg
A ono, dobar je. Ima stila. Shvaćam zašto ga neki nazivaju novim Matrixom.
Scenarij je ugodno dobar za jedan time-travel film uz prilično malo "propusta" (da li su propusti ili ne valjda možemo reći tek nakon što otkrijemo time travel IRL?) i eto, malo nedorečenim krajem. S druge strane, nisam primjetio ništa posebno u režiji. Možda, kako kaže Bog u Futurami, ako nešto dobro napraviš nitko to ni ne primjeti.
Zanimljivo koliko film na trenutke zna biti .. well.. nasilan.
U svakom slučaju, neuobičajeno hrabar i originalan (iako jedan lik u filmu kaže da ionako samo kopiraju već postojeće filmove :D ).
4/5
Ali kako Bruce Willis lose glumi u par scena. Bas ima facu kao da je u komediji nekakvoj :D
Bruce nikad nije bio vrsni glumac, isto kao i Schwarzenegger... Oni su filmske ikone, sama njihova pojava pršti karizmom i ljudi to vole (pogotovo Švarcijevu karizmu i pojavu). Tak da Bruceu nikad ne zamjeram lošu glumu.
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
To je totalno istina xD, baš sam reprizirao jučer Sin City jer sam ga gledao još davne 2005., i dio s Bruce Willisom je baš najjadniji ispao što se tiče glumačke kvalitete, nisam znao glumi li lik na shemu filmova iz pedesetih kada glumci forsiraju one jadne izraze lica i uzdišu kada žele prenijeti kompleksne emocije čisto zbog noir crno-bijelog ugođaja, ili je samo loše odglumio neke scene :S. I on baš uvijek u bilo kojem filmu ima onaj prepoznatljivi izraz lica, onaj mačo spljoštenih očiju, kao da vječno sumnja u nešto, to mu bar stoji.
Op, ovo ću gledati. Mogao bih prvo pročitati strip doduše, već duže planiram. Netko drugi gledao?= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Vi ko da niste gledali Pulp Fiction.
U Pulp Fictionu je svatko prejeben.
Kad je najbolji film ikad.
EDIT: Pogledao The Dictator
Sranje.
Večeras u 21:50 će biti Princeza Mononoke na trećem.
Mi nismo anđeli
http://piraterijaw.at.ua/malasub1/1/mi_nismo_andeli.jpg
Solidna srpska komedija sa zanimljivom prezentacijom radnje, atmosferom i dobrom glazbom...jedino se prema kraju malo 'razvodni', što je šteta..
6,5/10
aaaa a ja nemam HRT3 :((((((
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
NICE!!! Napokon pogledam. To je jedan iz kolekcije koji mi je uvijek falio.
[quote=Sonic_Moronic]Op, ovo ću gledati. Mogao bih prvo pročitati strip doduše, već duže planiram. Netko drugi gledao?[/quote:1ri2nshe]= Citat =:
Izvorno postao "Sgt. Bull":1ri2nshe
Ja baš jučer pogledao, valja film, makar mislim da će dvojka biti još zanimljivija...
Jeste gledali Mononoke HimeSljudi?
Dajem mu 8/10, za one predivne trenutke kad me držao na rubu suza. Za predivnu glazbu, za fluidnu i prekrasnu animaciju, za sve pejzaže i tračke ljubavi prema prirodi na koje me je natjerao da osjetim.
Fantastičan, 9/10 gledat ću opet.
Odličan je, mada više volim Spirited Away.
Incendies 7/10
A Separation 8/10