kako niste čuli najnoviji hit?
:rotfl: prestrašno...= Citat =:
Neka zvone zvona,
nek na moru zapjeni se val,
kada cuješ himnu bori se za Vukovar
Printable View
kako niste čuli najnoviji hit?
:rotfl: prestrašno...= Citat =:
Neka zvone zvona,
nek na moru zapjeni se val,
kada cuješ himnu bori se za Vukovar
Zarazno je.
Jeba ga bog ustašluka. Nego, uvijek vIjerni tebi!!!
kako mi je jebeno poznata melodija
od koga je ovaj put ukro
Meni je recimo fora kako je iznimni domoljub koji je uploadao ovaj video takav patriot da ne razlikuje ije i je.
Nisu svi gramatički potkovani ko ti :)
Onda ne bi trebali biti domoljubi.
Ako si domoljub, budi vješt u hrvatskom jeziku, povijesti i umjetnosti, ili začepi jer nemaš pojma.
TONSON
Takvih nema kod nas :rotfl:
VUKOWAR
Pogotovo je smiješno kad "domoljubi" veličaju NDH i Pavelića, kvislinškog izdajnika i Hitlerovog psića. U zadnje vrijeme je bilo popularno pljuvati po EU i kako će nam oni sve uzeti, a nitko ne zna kako je Pavelić fizički prodao Dalmaciju, Istru i gotovo sve otoke Talijanima, zapravo isto kao i Međimurje i neke istočne krajeve. Zbog toga je neoustaša iz Splita zapravo jedan od najvećih oksimorona poznatog svemira.
Mislim, šta nemamo mi povijest u školama upravo radi ovakvih stvari? Jebeš to šta klinjo zna nabrojiti sve rimske careve i hrvatske kraljeve ako nakon toga stavlja ustašku kapu i misli da je domoljub.
Oprez, malo je creepy.
http://i.imgur.com/egRYB.jpg
DISTE VI BILI DOK SMO MI BRANILI HRVACKU!?!? U ŠKOLI UĆILI GRAMATIKU I POD ODMOROM DODAVALI MUNICIJU ČETNICIMA!*!= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ja vas naljepše molim da prestanete o njemu, diže mi se želudac a baš uživam u kavi.
REMEK DJELO DIZAJNA :pray:
Sorcery je u tome što su joj usta zarotirali lol :)= Citat =:
Izvorno postao Aerial
:pray: :scared:
Ja sam jednom bio u Neumu i neki turci su me željeli usmrtit jer sam im se zabio u pedalinu. Bosna je opasna.
= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
:pray:= Citat =:
Stoga sto su proizvodi napravljeni za kolekcionare, lijepo molimo da ih nosite i koristite samo u vlastitom domu, najbolje kada ste sami, da ne biste uznemiravali okolinu.
Artefakti? :rotfl:
evozoreevodana :pray: :pray: :pray:
Zippo izgleda veoma zakon.
= Citat =:
Orginal Zippo - Made in USA - Dokazana kvaliteta
= Citat =:
Najkvalitetnija njemacka GRAVURA.
Veliki domoljubi, nema šta. :)= Citat =:
Pogon sata je na bateriju, MIYOTA japanski mehanizam.
zippo 119 eura, np.
Zippo je još prolazan da se makne ovo 'Za dom spremni', ali sat je koma.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
I da, sat je cjelovito pozlaćen i košta 350 kn. Naravno. Zippo košta nekih 20$, a majstor ga prodaje za 120 ojra. Nije ovo niti tolko glup biznis.
jel ikome baca na nightwish-nemo?= Citat =:
Izvorno postao hansi
al nije to, bas mi je jebeno poznata melodija, jel ikome, ikome pada na pamet odakle bi mogla bit?
= Citat =:
Izvorno postao Insert
Malo čudan tekst pjesme.= Citat =:
Uvijek vjerni Tebi naša zvijezdo jutarnja
Lol, pa pjesma niti nema neke melodije koja bi se isticala.= Citat =:
Izvorno postao hansi
Ali mi je fascinantno kak s tim glasom osvaja publiku. Mislim, pa pjeva stalno 2-3 note, a glas tolko forsira da je to strašno. Kaj se tiče tekstova, na glasu je ko veliki domoljub i ima prilike raditi pametne domoljubne stvari, ali onda krene 'bori se za Vukovar' i posere se sam sebi u usta.