možeš mi to malo bolje pojasnit?= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
Printable View
možeš mi to malo bolje pojasnit?= Citat =:
ja sam pricao o pubovima, jer ovaj tip tek pocinje igrati, ne iggra u nikakvom high-skileld clanu koji siluje sve po bnetu/ebnet/ggc/hamachiu/tournamentima tako da nisam pogrijesio..
dosla nova dota, venomancer je sada mrvicu prejak sa svojim posionom (prva) >.< jer pogada sve unite u lineu a ne 1 target..
da ne kakim vise
http://www.getdota.com/changelogs
a gle nema toga sto covjek moze detaljno objasniti koliko ti sam forum nudi. na kraju krajeva, takav je i pc play. sva objasnjenja koja trazis (barem je takva situacija kod mene), nesto ne znas itd. pogledas lijepo u pc play ili na pc play forum. stvarno ima svega za sto se traze pitanja. jedini problem kod ljudi je sto su lijeni citati. no to je vec problem i globalnih razmjera ali dobro...= Citat =:
Izvorno postao BeHolder
uglavnom objasnjeno ti je tu: http://www.gamebend.com
uzivaj i nadam se da se vidimo u gejmu.
krivo si quote napravija, to je fire napisa= Citat =:
Izvorno postao BeHolder
[quote=Anarion.Umarth]krivo si quote napravija, to je fire napisa[/quote:qkf39y0l]= Citat =:
Izvorno postao BeHolder
da jer sam cijeli texst označavo pa mi je tvoje ime ostalo^^
ma ne zanima mene igrat na us west btnet tamo bi mi bio veci delay,mene zanima samo garena,a igrat cu u subotu test game pa cemo vidit= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao BeHolder
btw event se i odrzava na gareni. prvi room pod europom (rpg, europe) to je kada si vec vouchan.
drugi room odmah ispod njega ti je za test game.
igro jucer sa stormom i onak WTF PWN. imba hero sada... nisam bas pwnao jer me axe napocetku ownao u lineu ali sam se dobro razvio i ulti imba sada... no cd i odlicna za bjezanje a ostalo magije netreba govoriti ... ali terca mi sada bezveze ali ok
to sam skuzio y= Citat =:
Izvorno postao FireFaith[CLF
treća mu je sad odlična ako znaš koristiti= Citat =:
Izvorno postao KI KI
ulti-udarac-1.-udarac-2.-udarac-1.hit+hit i dotad ubiješ nekog low hp heroja
igra san 2 puta s njin i oba ima oko 10-13killsa i 1-2 deathsa
nerf plz
isto ko kunnka
po meni mislim da se nece previse pickat u cwima jer mu treba solo lane a po meni izgubi od 90% solo lane heroja ali je jako fun igrat snjim ^^
ma nije tesko braniti line i ne gubi bas od 90 % i treba ga nerfati
sf,magnus,na,viper,zeus,tink,qop,puck,sile,kunka evo ovo su vecinom heroji(nemogu ih se vise sjetit tek sam se probudio xD) koji soloraju lane protiv kojih pandica gubi.nisam ju previse igro(samo u singlu jednom)i ako se dobro napravi combo ulta+prvi nuke+drugi spell napravi se jedno 800+dmg zbog one pasivne i uglavnom jako ju je fun igrat ^^
otkako igram na random malo da se vježbam skužio sam da ima bolesno ludih heroja ono totalno
al nije mi jasna jedna stvar ono prvih 15 min...kako bit u korak snjima?oni mi pobjegnu u levelima stalno...i uviejk me stignu sjebat dobvoljno da moram do baze na refill healtha..potrošim i one jebene masti za health
znam da je to što neznam igrat ali dal ima kakva taktika ili neki dick da mi helpate malo?
thx
:pray:
vjerojatno ti denyaju kripove pa ti manje dobivas xp(deny=znaci ubiti saveznickog kripa ili heroja kada su na low hp da bi se onemogucilo protivnicima da dobiju xp i golde)i onda imas lane control gdje last hitas i denyas i harras itd uglavnom za to treba prakse malo.postat cu ti sutra link ako ga nadjem za lane control guide
tjeraju te u bazu jer se nepazis :S a kaj se tice lvlagubis ih sa tima kaj ides do baze i nazad :S tako da i u noob gameu gubis lvle.. a 2 lvla u plusu napocetku znaci own
Netreba ju nerfat da vidis kako me riki skidao...= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
Udari me par pu sledja onda baci cloud josh 2 puta i ja dead^^
kakve veze ima neznanje tebe/tvog teama sa nerfanjem storma?
to znam samo u jednoj igri ja ih uspijem denyat nekih 20 jedva= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
i idem stalno dole kad igramo ja i brat npr i igram ono da blokam kripove tak da protivnički stignu prije do mog towera pa ih tower fino roka pa berem exp
a što je harras? :|
pa da ima malo hp-a i da ga lako pada= Citat =:
možda na početku, al kupiš vanu par bracera i phase i imaš dovoljno hp-a a i mane
riki i silence su posebna priča, samo se triba čuvat njega
a možeš uzeti i pt i bm
Pošto sam relativno nov u doti još ne znam koji su buildovi efikasni. Najdraži heroj mi je Furion i build s kojim idem je inače Treads(strenght), manta, orchid, styg, skadi, crit i tak. E sad imam pitanjce u vezi početnih buildova, dali se isplati kupiti tipa par bracheva, potiona i tih gluposti a ne gloves of hates ili boots odma na početku, pa ako mi može netko malo objasniti prednosti, mane i tako to.
Možeš raditi što oćeš! Ja, osobno, prvo uzmem boots i onu maskicu za 50% mana regena! Ali, ako misliš da će te izubijati u lane-u, uzmi si potion-e i bracere, .....
Napisa si da radiš mantu i styg (što je desolator, predpostavljam; jbga neznam ono prvo ime) a to ti nevalja jer su oba orb effecti!
Ma to ponekad radim mantu a ponekad radim styg ali uglavnom uvijek ide manta+skadi ili styg+skadi jer orb radi samo za melee likove kod skadija, e sad ne znam dali je itijedan od ovih buildova dobar O_o
evo ti malo uputa za furiona kad je 5v5 (posto je i meni najdrazi heroj):
napocetku uzmes sobi mask i tangose, onda farmas u sumi dok ne skupis orchid.
Onda ides napravit koji gank, i skupljas lovu za power treads.
Kad vec imas orchid i pt, slazes sebi desolator.
I ako vec nije gg odes na skadi
Probaj barem tako.I ne preporucujem ti furiona za 1v1.
Posto si reko da si novi u doti, preporucujem ti heroja troll warlord.
Njemu ti je build:pt, satanic ili mjollnir, butterfly, buriza, mkb i lothar.
I na pocetku nikad nemoj uzimat boots ili gloves of haste
Trolla ne podnosim. Nekak mi je retardiran heroj(ne volim op heroje), imam feeling kao da ima perma stun lik....
da op je, da retardiran je, da ima perma stun, nov igrač a več je bolji od pol garene :)) da sam na tvom mjestu bolje bi igro WAR, jer češ ovdje spušit puno živaca :))
danas bio frend kod mene,a pošto mu WAR prekompliciran malo smo dotu pičili i tako igra on i odjednom vidim invokera sa +67 dmg na dost low lvlu, pa se sjetim spellova i činjenice da ga još nisam odigro :) igro sam poslje 1 s njim i baš ljepo owno :) ghostwalk, sunstrike i chaos meteor su preimba :) zanima me neki build za njeg, ja sam išo bootse na početku i healin salve, te sam mislio sastavit; linkens, BoT, skadi; uspio sam samo BoT a ostalo sam počeo i game je gotov bio x)
ovo ti ja slazem invokeru:BoT, hex, bloodstone, shiva.
kad to slozis vjerovatno je vec gg ali ak nije uzmi mu skadi jos
i nerazumjem neke likove koji idu prvo na skadi a da ni BoT jos nemaju
pa kaj xD ja sam sa atroposom osao 2 circleta boots i EoS...
skadi+deso se ne stacka i manta+skadi se isto ne stacka ali oke.nego s furionom je najbolje napravit basilus nekoliko pot uzet treci spell i suma= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
ma jok. ja idem kada ga dobim na 5x5 onda idem sobi i 2 tanga i 1 clarity i prvo kaj skupim je orchid pa angham a kaj se tice boots to nemam silence i tp ftw xD
Ma ova garena je jadna u 3 pm. Ne možeš odigrat 1 game bez livera, centaur koji ode na s&y, styg i dominator i još kad mu kažeš da se ne stackaju orb effecti te da to nisu itemi za njega pošalje te u k....(high lvl room.....), venom (3vangarda) i trax koji na 25 ranku imaju 1.4k hpa, umiru u 2 shota al nedo bog da stave strenght na treads. Kolko sam skužio cro ljudi u gareni su najjadniji (čist me sram podrijetla kad igram tamo), sve neki liveri i još kaj je najbolje svi imaju "20+" godina.....E da, ne znam tko su gori igrači, grci ili hrvati (što se livera i ovakvih sranja tiče). Na kraju se sjetim, ipak je to pug.... Kakava su vaša iskustva sa garenom i ovakvim buildovima za heroje....= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Edit: ovo su sve primjeri iz HLR 5
Najbagaviji orbovi koji se stakaju sto je najgore , EoS i Mijolnir........
[quote=Mystery In Space]Ma ova garena je jadna u 3 pm. Ne možeš odigrat 1 game bez livera, centaur koji ode na s&y, styg i dominator i još kad mu kažeš da se ne stackaju orb effecti te da to nisu itemi za njega pošalje te u k....(high lvl room.....), venom (3vangarda) i trax koji na 25 ranku imaju 1.4k hpa, umiru u 2 shota al nedo bog da stave strenght na treads. Kolko sam skužio cro ljudi u gareni su najjadniji (čist me sram podrijetla kad igram tamo), sve neki liveri i još kaj je najbolje svi imaju "20+" godina.....E da, ne znam tko su gori igrači, grci ili hrvati (što se livera i ovakvih sranja tiče). Na kraju se sjetim, ipak je to pug.... Kakava su vaša iskustva sa garenom i ovakvim buildovima za heroje....= Citat =:
Izvorno postao "Rang€r":20u47jzo
Edit: ovo su sve primjeri iz HLR 5[/quote:20u47jzo]
Cjelan garena , ne samo cro room su puni livera ...tako da se opsolutno se sekiram vise , na ban listi ih imam 749 :killyou:
A sto se tog centaura tice , sta fali , kao da moras uvijek ic dosadni build , vanguard , dager itd itd. Nekad ides igrat for fun i tako se da vidit Zusa Boga munja sa mijolnirom , gondara sa dagonom itd..
e a vidiš ja igram več više od 1 godinu pa nemam nikog na ban listi pa se ne hvalim...
@JohnnyMo mozda broodmother sa satanicom, mjollnirom, sny te butterom? xD
ma rofl... weaver sa s/Y...
mantu si zabroravil= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok