hvala
Printable View
hvala
No frkenzi :)
Trebao bih bilokoju francusku ljubavnu pjesmu.Vazno je da se spominje Mon Cheri, jer je to jednoj osobi kojoj tako zovem.Ako ima naravno :D
kako se zove original pjesma sa ovog videa?
http://nl.youtube.com/watch?v=FrOwnINknxI
unaprijed hvala
puno hvala :wink:
moze koja preporuka za neke poput 2 Unlimited - No Limit, Encore - Le Disc Jockey (btw nemrem nac ko je taj encore), Dj Rolando - Knight of the Jaguar, Darude - Sandstorm...
to je techno 90ih??
rolandov jaguar je nastao 2000. i to je cisti techno, darudeov sandstorm je iz 1999. to ti je trance...
neznam sta da ti preporucim jer vjerojatno brijes na komercijalu, ovo se tjekom godina iskomercijaliziralo da i misevi znaju za jaguara i sandstorm :D
evo par stvari, mozda se nadjes u ovome :wink:
Ferry Corsten - Radio Crash...mislim da netrebam nsita posebno govoriti samo to je ferry :pray:
JEw1agpIBWo
Leon Bolier - Further Instructions (Tech Mix) jedna od najdrazih stvari :pray:
KAh2EnO0Qv0
Sied van Riel - Rush (Original Mix) isto predobra stvar, vrtio sam je u mixu na radiu... :pray:
tKoiHfUY4S4
Wippenberg - Chakalaka...takodjer predobra wippenbergova stvar :thumbs2:
QPfGyEsi ... re=related
Sander Van Doorn - Riff (Original Mix) SvD je vise techy, takodjer dosta puta naginje minimalnijem zvuku,sto reci nego kralj :pray:
-olmIdsa ... re=related
Sander Van Doorn - Pura Vida...maestralno odradjeno :pray:
rEaP1dcp ... re=related
System F - Exhale...malo starija stvar Ferry Corstena i Armin van Buurena pod zajednickim aliasom System F...sto reci za njih dvojicu, nista! :D njihova djela sve govore :pray: :pray: :pray:
mlcBaZweZJM
Paul van Dyk - Crush...takodjer je dovoljno da spomenem njegovo ime...isto malo stvarija stvar ali zato predobra... :thumbs2:
ogP489WO0gw
neznam mogao bih ti do sutra predlagat ali previse je toga, iza mene su godine slusanja trancea pocevsi prakticki od malih nogu, to se nepocinje slusati preko noci... :D
Poslušaj ovo: ctr-t0LxD9w= Citat =:
Izvorno postao Tsumetai Ryujin
Jaovio/la se nas strucnjak za Techno :)
Valjda iz nicka možeš zaključiti da je Maja žensko :roll:
Zna li netko ime jedne pjesme,ide "Istanbul is Constatinople now...",jedan je stih "Even New York was once New Amsterdam.."?
Zna li netko kako se zove pjesma njemačkog izvođača, kojoj nažalost ne znam ime ali se sjećam spota:
naime u spotu neki dječak slavi rođendan, prikazani su mu roditelji i djeca kako slave (mislim da je bilo u nekakvoj kući usred zimzelene šume ali se nemogu sjetiti točno), ali i nekakvi odbljesci poput munje koji bi ih sve pretvarali u undead-like likove na samo djelić sekunde i onda natrag sve na normalno.
A paralelno bi se naravno prikazivao bend u praznoj prostoriji mislim sa namještajem prekrivenim plahtama ili nečim.
Mislim da je takav bio spot koliko me sjećanje služi. :)
Oomph - Augen auf
Prejaka pjesma :)
E hvala, to je to.Prošlo je dugo godina otkada sam zadnji put to slušao. :D :wink:= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
Ništa :)
Poslušaj si obavezno još ove dvije pjesme od njih :wink:
Oomph! feat. Lame Immortelle - Brennende Liebe
Oomph! feat. Marta Jandova - Träumst Du
Jel možda ova: vsQrKZcYtqgS :D= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Je.
čuo sam jednu pjesmu, neki tehno, ono nekako je ljetna pjesma,
znam samo da pred kraj pjesme, znači negdje zadnjih 60 sec ide muzika i čuju se riječi
"ooooo lajke lajke, ooooo lajke lajke,ooooo lajke lajke,ooooo lajke lajke"
ovo lajke je ja mislim like na engleskom ili neka druga riječ, nisam siguran, uglavnom, znamd a je malo informacija , al jbg, ako itko zna bio bih zahvalan
neslusam uopce komercijalicu, ali brijem da mozda mislis na yeke yeke...
Mory Kante - Yeke Yeke (Hardfloor Remix)
Bdvx7AFsKrk
ne nije to, jeli netko drugi možda ima kakvu ideju?
Jel zna netko gdje bi mogao skinit ovu pjesmu? http://nl.youtube.com/watch?v=4XOEI0E7vKkSmolim pomoc! Probo sam limewire i sve to al nisam naso... Hvala unaprijed!
converttube, staviš link iz youtubea i kvačicu na mp3
žličicu vegete
malo pričekaš
i voila
RA7R to ti je Geo da Silva - I'll do you like a truck :). Na maturskoj ekskurziji sam je se fino naslusao u busu xD
e hvala care, fenomenalna je pjesma....= Citat =:
Izvorno postao Toxic
kak se zove ova pjesma= Citat =:
Ou ou ou ti...nedostajes mi u zivotu ...ti...ljubaviii...bez tebe ja ne mogu zivjeti...ou ou ou ti...dali cu te ikad vidjeti...ljubaviii...bez tebe ja ne mogu zivjeti...
Nema na cemu sefe...kad god mogu pomoci, pomoci cu =)= Citat =:
Izvorno postao RA7R
treba Dload link za 1. pjesmu iiz OBxAf3W8 ... annel_pageStog videa! ako netko pronadje nek stavi! hvala
likn za dl nesmiješ dobit to bi sam trebal znat
ime pjesme ti je Zorba The Greek
aha lool ja sam mislio... ma nwm.
@alan
znam da ima ali nisam ju nigdje naso pa sam dosao tu! :D
treba mi ime pjesme, ide nešto
i`m a XXXXXXX baby so why dont you kill me
Beck - Loser?= Citat =:
Izvorno postao RA7R
BINGO!!!!!!!!= Citat =:
Izvorno postao flander
hvala
google cini cuda
ovako, na jubitu sam bio jednom surfo i slučajno našao fenomenalni remix
Smack my bitch up & Operation blade
pa ako itko zna gdje da to nadjem , skinem, ili da mi moze netko poslat , bio bi zahvalan do neba :pray:
frendica me ganja već duže za ovo, lol :)
zna koja je pjesma od timberlakea bila u reklami za kućanice na novoj?
sad je neka nova ak se ne varam, a ja tu justinovu nisam čuo, tak da neznam ni 2 riječi ko ni ona...
ak ko zna....
= Citat =:
Izvorno postao marko1997
i ako mi usput može netko reč, pjesma od ice cubea, zaboravio sma ime, ide ovako
"when you see me on your block, call the police, let the motherfuckers know here come the peace"
RA7R
viel danke :)
hvala= Citat =:
Izvorno postao -AlanFord-
@ivan
np
paqoSrc_ ... annel_pageS?
EDIT: I ovo: qMCnFSKj ... annel_page
E,bi li mi tko mogao navesti nekih 20-ak najretajnijih i najpoznatijih cajki (ne,ne namjeravam "uživati" u njima).