Bitcham po ljudima kojima su životinje pokusi za njihov bolestan smisao za humor...
Printable View
Bitcham po ljudima kojima su životinje pokusi za njihov bolestan smisao za humor...
Bičam po čitavoj ekskurziji, jao goreg izleta nisam imao igdje. Slavonija jest zanimljiva, lijepa i ima zanimljivu povijest, ali sama organizacija i ponašanje učenika i nastavnika je očajno.
Morski prozor ne štrca ništa bijelo,jedino što radi je da izbaci utrobu van,kako je netko i rekao.
Neopisivo gadno izgleda kad to učini na suhome :scared:
Bicam po necviliziranosti nekih ljudi. Oke, samo Podravaca :p
Baš si morao si naglasiti "Hrvata", jelda?
Edit: Nisi ništa postigao editom.
OT: Bicam po necviliziranosti nekih Bosanaca.
Bićujem po svojoj percepciji danas.
Prvo nisam primjetio čisto trolanje onog Kid A kad spominje neku slovensku Flasku,a sada
nisam vidio da je ovaj naglasio "Hrvata".
Loš sam danas :(
lol nisam nista naglasio nego sam mislio na maloljetne idiote u mojoj skoli. okej?
Čupakabra dosadan si sa svojim "ja sam Bosanac i viši sam od svih vas" stavom.
Pa svi znaju da je Bosna uviše od Hrvatske.
Nego, bičujem po Deviantartu koji ne želi da mi pošalje verification mail
bar postoji bosanac :(
i bar nisu svi ljudi koji se busaju u prsa da su bosanci zapravo hrvati sa dedom iz SARAJEVA SRCA BALKANA
E, koja je fora prvo pisat malim slovima, PA ONDA VELIKIM? :0
Nemam pojma, ali sam probao sad i mogu ti reci DA JE SUPER
NE,PISATI PRVO VELIKIM pa onda malim je još bolje!
Ma VaKo Je NaJbOlJeEe
A dobro DAJ svejedno JE :P
bičam po glupim tony hawk american wasteland kontrolama :-x
a neznam sta je sta pa nemogu fino namjestit kontrole
nubic ;d= Citat =:
Izvorno postao majstoro
ja sam igrao prvo na tipkovnici, i onda kad sam morao prvi put napravit natas spin sam zabrijao da treba sa gljivama na gejmpadu, pa sam se prebacio na gejmpad, i onda shvatio da sam glup, da je natas spin zapravo samo L1(meni bio) iliti jedna tipka :(
ev misija kaze da uradim revert i sve pokusam al nista ne ispadne revert :(
a jebote, ako nemozes revert napravit trebao bi prestat igrat hawk'sa imho:D
revert ti je kad se okrenes za 180º na dasci jebote.
ako nemozes to napravit, onda neznam. xD
Bičam po školi... Ništa mi se ne da... :-x
Bičam po ljubavi, razlog zbog čega sam svaki dan u depresiji.
Ljubav je za osjećajne i glupe ljude koji su dovoljno glupi da dopuste drugima da uđu u njihova srca,samo da bi im ovi uništili iznutra i izvana to <3
Nikad nisam volio nikoga niti ću ikoga voliti u skorijoj budućnosti,thats how i roll
http://image.spreadshirt.com/image-s...man_design.png
http://1.bp.blogspot.com/_mI8BYlP2-g...alone+face.png
Bičam po lapsus calamisu.Koliko puta sam zbog sitnica iz provjere iz matematike iz koje sam mogao dobiti 4 ili 5 dobio 3... :(
I po nastavnici iz hrvatskog,kod koje svaki test iste 2 učenice dobiju 5,ista 4 lika dobiju 1,a očito je i od točnosti odgovora važniji način na koji je on napisan.
gimnazija je kul zar ne?
onak bar mi starci nisu doznali da imam sve kečeve zasad(2 iz hj, 1 iz kem i mat) i zabranili mi gitaru i komp.
gimza owna :D
bičam po novom zakonu gdje smijemo imati 4 testa tjedno,tako da u slijedeca 3 tjedna imamo 12 testova, a imali bi i više kad bi se smjelo...
oh,right,također bičam i po prokletom realizmu i onom ko se sjeti da se mora detaljno učit... -.-
lol što se mene tiče mogli bi imat onak svaki sat testove, kladim se da bi tak bar neš više naučio, a to je bit svega zar ne? :eyebrows:
gimza je največe smeče koje postoji
Nije smeće. Ako ti se uči,učićeš.
lolololol :pray: :pray:
Šta si bio tolko glup da budeš pametan i ideš u gimnaziju.
Lol, a šta svi bičate po gimnaziji? Pa men je super u mojoj... :D Lagana četvorkica,čak blizu i petice, 1h učenja tjedno sve skupa... Malo više za testove... :wink:
Ekipa kewl, profesori svi odreda opaljeni (u dobrom smislu) :D
Pravi muškarci idu u tehničke škole 8)
I ne uspiju upisat fax jer im gimnazijalci poberu sva mjesta 8)
+1 :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Zato vam tehničari poberu sve cure 8)
Gimnazijalci s faksom imaju bolji poso pa se lakše poševe. Kurve i to...
Samo se vi tješite...
Ne znam ja kak je kod vas,al mi se svi međusobno križamo ovdje... :P
onak na kraju 8. svi su mi govorili idu u matematičku e to ti je superkulurbano, i ovo ono prijavim se za matematičku i elektro, tjedan dana prije početka škole mi jave da idem u opču -.-= Citat =:
Izvorno postao Xero
Ček,škola te sama prebacila u opću? Pa šta se nisi žalio, ne smiju oni to napravit. Matematička i opća su dvije različite stvari,isto kao i smjerovi na npr. tehničkim...
lulz, onak starci mi uopče nisu bili oduševljeni što sam završio u opčoj :(