Meni je Carell genijalan, baš ono highlight serije.
Printable View
Meni je Carell genijalan, baš ono highlight serije.
Carell mi radi previše grimasa ;(
Hahaha, čitam ovu temu i dobijem mail: David Brent is now following you on Twitter!
:D
Nabavljam Game of Thrones i Pillars of the Earth, pa bum to gledao sljedećih 20-ak dana. Nakon toga će mi trebati još materijala za gledati uz sobni bicikl.
A trenutno gledam Merlina svako jutro, totalna bedastoća, ali se lako navući.
PS: Što se Carella tiče, užasan mi je lik. Jednostavno ne zna smiješnu scenu napraviti smiješnom, ubije ju u 90% slučajeva.
:shock:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
obavezno prvo game of thrones pogledaj, prejebena je serija= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Davno sam negdje napisao da mi je Carrell jedan od onih likova kojeg Holivud zaposljava po principu "aj daj nesto i ovom da radi, zivota ti"= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Gledao sam ga par puta dok je bio gost na Conan O'Brienu, nema nista tuznije kad gledas nekog kak pokusava biti smijesan a ne ide mu.
Samo sto je Carell bio genijalan u The Office-u.
Nisam gledao Office al u filmovima mi je prelos, bas mi ga je neugodno gledat. I ovako kad je gost u nekim emisijama, bas se vidi da ne moze biti smijesan bez nekog scenarija pri ruci
Od ono malo US Officea što sam uhvatio na TVu, Carell je zapravo bio dosta dobar i podnošljiv, ali u svim filmovima koje sam gledao s njim bio je katastrofalan.
^this.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
pogledao sam sve epizode :oops:
brejkin bed, vgggg, nisam kuzio hajp oko serije al vggg mi je sad. jedino scene obiteljskih svadja mi na kurac idu, COOK MOAR METH LOL
Slažem se za Carella u filmovima, al' Office je potpuno druga priča, tamo je baš takav kakav lik treba biti :)
Počeo gledat Louie. Rula.
Louis C.K. je kralj.
E, to sam i ja mislio čeknut. Skroz sam zaboravio.
Ja pogledala 2 epizode Community-a, mogu reći da nije loše, očekivala sam neku jadnu klišejiziranu seriju o studentima, ali stvarno je ok :)
Community ima easter egg koji se proteže kroz 3 sezone.
Toliko je zakon.
Fora je što nisam gledala prve 2, nego dvije random koje mi je frend pustio (rekao je da mi neće zeznuti tijek događaja i tako to)...pa kontam da ću sutra krenuti od početka, možda skužim easter egg ^^
1. sezona je dobra, druga je sranje
odgledal dve sezone PARKS & RECREATIONa. vrlo dobro!
Čovjek je otac, muškarac, kralj= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Jesi vidio kad kupuje Janu u onoj epizodi kad se napljuga?
Bome jesam, jesi gledao onu kad ide kod zubara? I kad gostuje Ricky Gervais?
Zubara još nisam, al sa Rickyjem sam gledao. Rula Ricky.
Ali najbolji mi je psihijatar
Louis i Ricky, pa čovječe moram i ja to pogledati :D
Curb your enthusiasm, Louie i Office daleko najbolje humoristicne serije :)
Nisam siguran jel se Curb nastavlja, ako ne cisto me zanima koji je iduci Larry Davidov projekt.
Prva sezona Louie je odlična, druga mi zasad nije toliko dobra.
Eo pogledao i ja upravo prve dvije ep Louiea - super se čini, budem nastavio sa sezonom.
U biti baš mi i trebalo nešt friško pošto više manje zgotovio sa svim serijama. Il mi dosadile. Mislio sam Curb Your Enthusiasm započeti, al budem ovome dao prednost, kad je već tak fino uletilo.
edit: treća ep, Gervais lol :)
Mislim da bi nadero doktora šakom da mi je takav :)
I lol, ja isto planiram Curb počet gledat nakon Louieja.
Jučer odem, danas dođem i stari kaže da su od 18h do 01h u jutro gledali Game of Thrones, malo prije su dovršili sezonu xD Pa pitaju da li ima nešto slično tome i Pillars of the Earth-u?
Prvo sto mi pada napamet http://www.imdb.com/title/tt1672189/
Srednji vijek, dvorske spletke (iako nisu bas neke da se ne razocaraju) itd.
Edit:
I The Tudors/The Borgias
Tudori. Pripremi se za tajice.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Hvala, bum im predložio.
Slučajno naletio na ovo nakon neznam kolko godina, još uvijek me neugodni trnci prolaze dok gledam, ostavilo mi je traume za cijeli život :(
Svi ljudi koji su približno naših godina imaju bar jednu traumu iz djetinstva vezanu uz X-Files.
Ali svi.
Yap, ja se sjecam neke epizode di su izvlacili nekog aliena iz nekakve kapsule u pustinji :O
WC školjka iz kojeg izlazi hrpa nekih kukaca i onda iz njega proviri neki alien.
Nisam mogao normalno na WC ić jako, jako dugo.
Bas. Mene je ostala proganajti ona epizoda sa covjekom sismisom.
Ja se sjecam one na Antarktiku gdje su nasli nekakve alien crve koji ti udju u mozak pa ti onda poludis i ubijas i sranja.
jbt kad bacim pogled na ova sranja tipa Dexter i slicno tek onda vidim koliko je serija rulala
onaj kaj se mogel provlačit svugdje i kaj je jel jetre ljudima :(((((((((((((