Pa nisam mu ja kriv što je poluobrazovan pa kad sam mu objasnio da trakelja gluposti otiđoše sa foruma. Mogao bi navratiti do Bug-a. :)= Citat =:
Izvorno postao Gwin
Printable View
Pa nisam mu ja kriv što je poluobrazovan pa kad sam mu objasnio da trakelja gluposti otiđoše sa foruma. Mogao bi navratiti do Bug-a. :)= Citat =:
Izvorno postao Gwin
Ja ću samo reći da Lucid Hydra nije MSI only. Pogledajte samo Asus Crosshair IV.
Vjerujem da će uskoro i ostali proizvođači prihvatiti Hydra čip. AsRock i Gigabyte s Hydra čipom, što da ne?
mislim da takve ploče ne čeka sjajna buducnost , živi bili pa vidili :)
Možda i da ako se budu ugrađivali, onak, usput... samo jedan razlog više da kupiš ploću sa jednim redom više u popisu opreme.
dodatna oprema ima svoju cjenu :)= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
I ona se s vremenom standardizira :)
ugl mislio sam ko što danas skoro svaka procjecna ploca ima 2 pcie utora tako i Hydra može uć u naviku arhitektima.
pa vise manje svaka bolja ploca je za SLI ili crossfire :D tak da ovo je samo bonus koji se moze iskoristiti
Vec vidim obavezno 1000 W napajanje na popisu kad se budu slagale nove konfe...
nah... neko od 850W ce bit i previse
Ja fakat nemam srece sa napajanjima :(
Prvo mi rikne Thermaltake Toughpower 700W i sad mi rikne Chieftec Turbo Series 750W :(
Sad imam SCYTHE Stronger 600W i ak to rikne onda neznam, kupujem Corsair HX1000 :(
Ako živiš u kući koja ima nestabilnu struju sa čestim oscilacijama napona te ako vodovi idu zračno po stupovima i osjetljivi su na udare groma i ako nemaš neku osjetljivu fidovku onda šteta tako skupih napajanja .
Za početak kupi neku pošteniju prednaponsku zaštitu .Ali na kraju možda samo nemaš sreće .
A neznam, moze biti i to, ali do prije 3 godine mi nikad nije riklo napajanje a furao sam prije samo noname napajanja koja dobijes sa kucistem. Otkad sam poceo paziti na napajanje i kupovati brandname, od onda problemi :S
Jel ima kakva sema da isprobam stabilnost struje?
Ali da, imas pravo, trebao bi si kupiti neku prednaponsku zastitu...to brijem da nije skupo?
Relativno je jeftino .
http://www.links.hr/index.php?option=ka ... orija=1509
150kn stvarno nije puno...morat cu to uzeti sto prije... <_<
WTF? :shock:= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
@ Sickmanno1
Uzmi si ovu. Koristim ju godinama i odlična je.
http://www.links.hr/index.php?option=ar ... 50.900.011
nitko ništa ne govori o izbacivanju nove AMD-ove serije grafičkih kartica, 6xxx serije? na pcekspertu imate dosta linkova i toga, pa pogledajte... za sada su sve vijesti oko performansi samo neslužbene glasine, ali ukoliko se pokažu istinitima (kao kod 5xxx serije), amd će opet napraviti dobar posao... pošto nvidia tek radi na gtx450 i za sad nema naznaka da bi mogli napraviti neko čudo, očigledno nas očekuju visoke cijene... :(
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=195437
Zanimljive vijesti :roll:
Ikao mi se nesviđa cijela ta situacija. :?
Ovaj ventač upravo stigao u ponudu...
http://www.protis.hr/ProductDetails.asp ... -Black-ret
auč... to je vjerojanto najbolji vent koji postoji na tržištu :pray:
Imam onak 4 venta viška i opet dolazim u napast. Makar samo jedan za front intake... :oops:
hhh prodaj ih ili ih nekom daj :)
ja sam sa svojim xilenceima za 25 kn prezadovoljan. na 7v rade nečujno a protok im je ok. uskoro idu na bojanje u žuto tako da i ako šta zaserem neće biti velika šteta :D
koju točno funkciju ima taj stup zraka kad će 3cm kasnije naletjet na neku prepreku??
čim struja zraka dodirne neki kabel, poremetit će mu se forma tog stupa i opet će se rasut okolo.
posebno što pričamo o kućištu koje je ionako zatvoreni sustav
da pričamo o zidnom/samostojećem/stropnom ventilatoru onda bi to imalo smisla.. da mlaz zraka dođe što dalje i puše po nekome.. ali ovako, kao intake-fan u zatvorenom sustavu je dovoljan bilo koji vent..
Pa ljepše izlgeda protok zraka :D (kao vidimo ga o.O ) a i tih je
HAF 912
Cooler MasterSadds another new member to the HAF series, the HAF 912. To carry the mission of providing the best thermal solutions, HAF 912Ssupports two 120 mm for external radiator and high-end CPU coolers. Furthermore, the spacious interior accommodates six 120mm fans for better and superior airflow yet, enough to fit 12 devices and high-end GPUs such as Radeon HD5970 and Nvidia GTX 480.
HAF 912Sfeatures rugged looks, massive air cooling and trademark interior that signifies performance and makes it a killer machine.
ništa specijalno , previše rupa ogavan izgled ..
slazrm se...ti hafovi mi se nikad nisu svidali
Od njihove ružnoće veća im je samo cijena.
Zato je tvoj Chieftec ružan u skladu s cijenom. :)
To si dobro rekao iako u biti, kladim se, ni sam ne znaš što si rekao. Ako je ružan u skladu s cijenom, onda nije nešto ružan jer je vrlo povoljan. :D= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
pa ako je visina cijene proporcionalna visini ocjene za ljepotu, onda bi čif trebao bit besplatan..
Eto Gwin, ukrao si mi riječi iz usta. :)
Ako je Chiftec što skuplji to ružniji, to znači da su mu najljepši upravo najjeftiniji modeli.
Kako ne kužite?
Proporcionalan = sukladan = ravnomjeran.
Valjda hoćete reći da je kod Chifteca cijena i ružnoča obrnuto proporcionalno.
nobody likes a smartass...
= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
once more.. with feeling..= Citat =:
Izvorno postao Gwin
@marijanovic, želi ti čoek reć da je Čif toliko ružan da bi ih trebali besplatno dijelit na ulici :P
Samo neka ga meni udjele, ja sam još uvijek na NoName kućištu :D Brijem da već ima jedno 8-9 godina. Komponente se mijenjaju, ali za kućište mi žao dati 400 kuna :D
Ustvari bi trebali moliti ljude da ga uzmu xD= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Ok, izgled je jedno. No što s ostalim karakteristikama?
Neki jednostavno smjeste kućište tamo gdje ga ne gledaju.
Za Chieftec ne možete reći da je nekvalitetan. Dapače, izrazito je kvalitetan.
I ima sve što treba, a gluposti uglavnom nema viška (kao recimo rupe odgore).
Evo šta o tome misli MrBlc