Pa ima ih ova dva mjeseca imaš: Call of Juarez i Prototype Modern Warfare 2 dolazi na jesen itd...
Printable View
Pa ima ih ova dva mjeseca imaš: Call of Juarez i Prototype Modern Warfare 2 dolazi na jesen itd...
Ako zelis da ti itko nesto preporuci, molim te, pisi igre, ne igrice, nego igre!= Citat =:
Izvorno postao tigerija
Uglavnom, Warhammer 40 000 Dawn of War II, Empire Total War, Call of Juarez Bound in Blood, Trine, The Chronicles of Riddick Assault on Dark Athnea, X-Men Origins Wolverine, Zeno Clash, Grand Theft Auto 4,...
Brijem da je on rekao da mu se CoJ BiB ne sviđa.Probaj onda neki rpg poput Withcera da se možeš zabavit više vremena,ako ne to onda imaš FEAR 2,Prototype,SF 4...= Citat =:
Izvorno postao Xero
Rise of the Argonauts : D
A baš. Nije mi jasno zašto su ljudi toliko negativno prema igri, sasvim je OK... ništa genijalno, ali u redu.= Citat =:
Izvorno postao Cherry
Dobra igra , ali nema apsolutni nikakav replay value i borba brzo dosadi zbog manjka poteza.
A prototype i fear2 sam igrao, ostalo ništa mi se ne sviđa... :(
Pogotovo ne volim SPORE ANIMACIJE u igrama. Od toga mi se spava. Zato ne volim WOW npr... ono point, click, now click 1 2 3 4, and we go again, 1 2 3 4. Ko da vježbam fitness. xD
Volim igre u kojima se odvija radnja jako očestalo i da nema nekog praznog hoda... Koliko sam vidio Witcher mi izgleda razvučena igra a ja ne volim takve. Call of Juralez isto. RTS igrice nisu zanimljive na prelaženje baš... meni barem. RPG su super ali danas ih sve razvlače, pogotovo dok se sjetim onog Neverwinter Nights 2...
Idem vidit šta je to SF4 .
Epic Glorious Long-Term RTS game,mislim da je prijevod Grand strategy wargame
Medival 2 bi bio najbolji primjer igre kakve tražim,vjerovatno ću probati i najnoviji nastavak,ali trebam još.
Probaj Rome total war, empire total war. Ako hoćeš možeš i probati lotr:bfme 1 i 2.
Treba mi nekoliko igara starijih koje nisu zahtjevne. Komp na kojem ce se to vrtit nije bas neki: intel e1400, grafika integrirana ( GMA 3100 ). Treba mi par starijih igri koje bi taj komp trebao moc vrtit. Te igre ce igrat neki 8,9-godisnjak. Neke voznje, strategije, nesto za crtanje, arkade... Bas nebih da je krvi do jaja jer je ipak to za nekog klinca.. :) SVAKAKVE prijedloge trebam, i dosta mi je hitno!
kaki je to klinjo koji ne igra krvave igre ??????? :rotfl:
pa te su najbolje za djecu +18
I svi se grohotom nasmijaše.
Dakle.. trebam igru.. po mogućnosti FPS. Stariji naslov.. da se može vrtit na 2.2GHZ, 256MB grafi i 767MB Rama. Treba biti takva da se nemre čovjek skinut s nje. Da je jako teška čak i na easy postavkama..
IGI
return to castle wolfenstein= Citat =:
Izvorno postao The Jackal
duke nukem 3D xD
Operation Flashpoint. Zarazno, zahtjevno, staro.
zaboravih half life
Half Life serijali totalno.
Osim nabrojanih probaj: Global Operations, Serious Sam (First & Second Encounter), Brothers in Arms (Road to Hill 30 & Earned in Blood)
Svi stariji Call of Dutyji, također.
CoD ne
HL ne
IGI možda
BiA možda
SSam ne
GOperations možda
OFlashpoint možda
zasad 4 igre.. ima tko još kakvu ideju?
Delta Force Black Hawk Down
Unreal Tournament
Soldier of fortune, Unreal...
Hexen, Rainbow Six - Raven Shield, Swat 4, Renegade...
Deus Ex, neznam jel je bio ^^
trazim neku bolesnu poput carmageddona ali pucačinu
Postal 2= Citat =:
Izvorno postao Alepić
TwilightSigra u izradi!!
beeeeeelj
Tražim neki dobar akcijski RPG, sa puno...akcije. Hvala unaprijed!
Ok,a nešto fantasy?
zanzarah the hidden portal akcija i advantura(slično pokemonima)
Igrao sam Witchera,baš mi se i ne sviđa. Hvala Alepić,pogledat ću. Anything else?
wut đ fak oO :?= Citat =:
Izvorno postao Wolf Burn
Možda Diablo?
Tražim ime jedne igre, kojeg se ne mogu sjetiti.
Znam da je igra survival horror poput silent hilla , u ulozi ste male djevojčice koja bježi od demona , nema nikakvog pucanja , samo bijeg i liječenje. Grafika mislim da je ok , igra je nastala ne tako davno (u perioud od zadnjih 4-5 godina od danas), ne znam ni za koju platformu. Još par detalja , znam da je djevojčica imala dugu bijelu kosu, blijedi ten te je držala medvjedića u ruci.
Mislim da je to Clock Tower II: The Struggle Within sa PS1-a... ili neki prethodni Clock Tower.
Ovo je screenshot po kojem pamtim igru , i ovo je ingame scena.Našao sam ga googlanjem
http://www.gearcritech.com/images/updat ... emento.jpg
Googlam Demento i naiđem na ovo:
"Haunting Ground, known in Japan as Demento (デメント?), is a survival horror video game developed by Capcom Production Studio 1 and published by Capcom for the PlayStation 2 games console in 2005. The game shares many similarities with Clock Tower 3.[1]"
Zahvaljujem , to je ta igra.
Iako , za playstation 2.
:(
Nah,Diablo sam rasturio nekoliko puta...
Hansi,imaš ti nekih problema? :?
LoL, koji sam ja retaj. Tek sam sada vidio da sam krivo podebljao. Htio sam podebljati ono da ti se nije svidio witcher. Malo mi je to čudno :? . Svatko kog poznam je volio witchera... Ali ok, svako ima svoje ukuse...
Tražim neku (dobru, zanimljivu) igru u kojoj si ti predsjednik/diktator/neštotreće neke države. znači recimo neka politička strategija ili nešto slično.