-
Re: Anime & manga everything related
= Citat =:
Izvorno postao Raz
(da predo, još nisam :P )
Grr.
Enivej, nabasao sam na još jednu fora mangu, D-Frag!... Nigdje nemogu pronaći synopsis, ali radnja je totalni lolwut... Onak, neki tip, školski huligan, sa svoja dva kompanjona spletom okolnosti ugasi vatru koju je u jednoj prostoriji u školi izazvala jedna od pet magičnih cura ili štaveć, od kojih svaka upravlja jednim elementom ili neš. One ih onda ne uspiju uvjeriti da je to bila samo iluzija, te im odluče obrisati pamćenje, ali se huligan s početka bogtepitakako uspije oduprijeti njihovim moćima, te ga onda one pokušavaju natjerati da se učlani u njihov klub...?
... U svakom slučaju, iako radnja izgleda kao totalni ćušpajz, čini se kao fora manga, tako da ću je, bar zasad, nastaviti čitati...
-
Upravo završio sa prvih pet poglavlja treće sezone Avatara. Bože sačuvaj :pray:
-
Samo ti čekaj poglavlje 10 i 11... Te kasnije 20 i 21... Hohoho... :)
EDIT: Pogledao epizodu 6 Yami to Boushi to Hon no Tabibito, more mindfuck. >_>
... Izgleda da će se u sljedećoj epizodi konačno pojaviti druga glavna likica, konačno...
-
Evo konačno se natrag bacio na čitanje Negime... jedan chapter doduše ali je napredak XD
-
Ja još nisam. ;_;
Ali dobro, potrajat će dok me sustigneš... :)
-
Hoću!!!1... vajda... jednom... :)
Damn, sa Skyhighom i crvenkapicom sam isto stao, moram i to dovršit.
-
Epizoda 7 Yami to Boushi to Hon no Tabibito, pojavljuje se konačno Hatsumi, Hazukina sestra... A s obzirom da već odprije znamo Hazukine osjećaje prema njoj... IT'S YURI INCEST TIME! http://apocryphaguild.net/images/smi...e%20Smiley.png
EDIT: Valja se seki po krevetu i mastrubira na nju! :shock:
...
...
...
http://userserve-ak.last.fm/serve/64/32262945.jpg
EDIT 2: Usput, random klikanjem po MAL naišao sam na ovo:
= Citat =:
Kenko Zenrakei Suieibu Umisho
http://cdn.myanimelist.net/images/anime/7/3514.jpg
Genres: Comedy, Ecchi, School, Shounen
Synopsis: Kaname Okiura, a student of Prefectoral Umineko Shougyou High ("Umisho" for short), joined the school's swimming club in order to learn how to swim, but the club is filled with weirdos, let alone teaches him swimming. Then, a sunny, happy-go-lucky girl named Amuro Ninagawa who was transferred from Okinawa joined the club. Her extraordinary underwater speed and unorthodox swimming style (plus her personal habit of nude swimming—a powerful magnet to teenage boys) surprised every club member, especially Okiura, because she reminds him of a mermaid-like creature he saw only once in his early childhood.
Wat wat wat wat!!1 http://apocryphaguild.net/images/smi...e%20Smiley.png
EDIT 3: Samo jedna slikica iz Yami to Boushi to Hon no Tabibito... Hazuki i Hatsumi gledaju SW u kinu... Sort of. :)
http://www.imagesforme.com/out.php/i...0916133847.jpg
Inače, nakon koliko-toliko normalne epizode, zadnja scena... MINDFUCK!!1S :pray:
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Kenko Zenrakei Suieibu Umisho
Hehe, našao to prije par tjedana... baš sam se pitao hoćeš li naletjet na to :)
-
Pogledao do 12 epizode Avatara :pray: Yey napokon će naučit bendati vatru :D
-
Ubij spoilere, nisu svi pogledali.
Slabo nešto anime ide u mene ovih dana... Valkyria će završiti, Guin Saga isto tako, a i Bakemonogatari nije daleko.
-
Tokyo Magnitude, Sora no Manimani, Canaan, Shangri-La i Umi Monogatari su također pri kraju.
-
Ali zato 1.10. počinje novi sijaset animea... Jedva čekam Kämpfer, a čekirati ću i Sasameki Koto, Letter Bee, A Certain Scientific Railgun i još neke... :P
-
W00t:
K-ON! Blu-ray Reveals Mio’s Shimapan
S obzirom na ovo, mislim da bi sutra mogao izaći K-On! special 3... :)
-
Završio Aoi Hanu, lijep yuri anime koji nema ni y u sebi. ^^
Pogledao When the SeaKitties Cry ep. 11... ise, ona večera na kojoj su servirani ljudi pred kraj epizode mi je zgadila ostatak dana. :scared:
Svakom se epizodom čini sve više kao da se radi o igri šaha između vještice i "gazde" ville, a ljudi su pijuni.
Anyway, čini se da se u sljedećoj epizodi kreće ispočetka, oh joy... let's kill Buttler again. http://emo.huhiho.com/set/onion/54.gif
-
Ima yuri, samo ne RAGING LESBIAN SEX yuri... Iako nisam gledao, usporediti ću ga sa Maria-sama ga Miteru, prema onom što mi je Sonik opisao, čine mi se slični... U svakom slučaju, jako kjut anime, nadam se da će biti druga sezona, ali kraj to baš i ne obećava... Naime, u mangi, Fumi u zadnjoj sceni [zadnjoj sceni animea, u mangi je to tek osamnaesti chapter]Sprizna Achan da je ona njena prva ljubav ili štaveć ... Što u animeu baš i nije tako... Morati ću početi čitati mangu. :P
...Hah, trebala mi je koja sekunda dok sam shvatio o kojem animeu pričaš. :)
-
Ako je manga završila onda možda i bolje da nebude druge sezone, stvarno je lijepo završilo i bilo bi šteta da to upropaste ako nemaju više materijala.
-
Manga je ongoing, i trenutno ima 28 chaptera... I ima rating 18+ na Mangafoxu... I is intrigued. http://cdn4.kongregate.com/user_avat...ome_smiley.jpg
-
Kul onda, vjerojatno možemo očekivat season 2... jednog dana.
Inače woo! Još samo Umi Monogatari i Taishou Yakyuu Musume i nemam više zaostataka :)
-
Ma jok, vidiš da su izmjenili kraj tako da izgleda više ''završeno''. :(
-
A dobro završetak je lijep bio, naročito ako uzmemo da je manga ongoing.
Za pravi kraj ćemo mangu morat pročitat, želim Fumi x Akira odmah.
http://cdn4.kongregate.com/user_avat...ome_smiley.jpg
-
-
Gledam epizodu 8 Yami to Boushi to Hon no Tabibito, ponovno nova priča, ponovno promjena settinga... Ah... Evo, sad tu neki likovi s katanama love neku sexeh twin-tailed foxgirl. Vidjet ćemo što će dalje biti...
EDIT: Odnekud se stvara Hazuki i owna svih. I dalje nemam pojma je li ona njena katana magična ili neš, i je li ona uopće stvaran lik u animeu, ili samo još jedan od likova iz svih tih knjiga po kojima putuju.
-
Evo, završio je Shangri-La. Počeo je vrlo dobro a u sredini se negdje počeo gubiti. Zadnje su epizode bile prilično loše... radnja i situacija prešturo objašnjena, a previše vremena potrošeno na neke nebitne detalje. A da ne pričam o klišejnosti zadnje borbe sa ogromnim bumerangom... rofl. Nije sasvim loš bio no ni ništa posebno.
6/10
-
Pogledao do kraja epizodu 8 Yami to Boushi to Hon no Tabibito, sad je u radnju uletjela i hrpa ninja/hitma'am/Xena-like teta, bogtepita što će od svega toga još biti.
Lilith se okušava u crtanju Hazuki:
http://www.imagesforme.com/out.php/i...0916233130.jpg
Lilith and the foxgirl being light-headed:
http://www.imagesforme.com/out.php/i...0916233207.jpg
:P
-
Wow, nova je epizoda Umineka već vani. Ovo će biti zanimljivo :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Evo, završio je Shangri-La. Počeo je vrlo dobro a u sredini se negdje počeo gubiti. Zadnje su epizode bile prilično loše... radnja i situacija prešturo objašnjena, a previše vremena potrošeno na neke nebitne detalje. A da ne pričam o klišejnosti zadnje borbe sa ogromnim bumerangom... rofl. Nije sasvim loš bio no ni ništa posebno.
6/10
Znaci gotovo je? Super, sad mogu pocet gledat ^^
-
Hehe, a skroz si pogodio za glavnog negativca prije. ^^
Ideja je bila dobra, no nije baš realizirana najbolje.
Ja sam i sad zbunjen jer puno toga nije bilo povezano i jednostavno nepotrebno. Zadnja je epizoda btw teški klišej, ali ok, ne mogu reći da je anime bio skroz loš.
-
Mogao bi probati naći i pogledati Natsu no Arashi, anime kojeg svojevremeno nikada nisam do kraja pogledao.
Ako vas zanima Wiki it ili pogledajte 1. epizodu... time travel je za*ebana stvar, jel'te. :)
-
To je do nedavno bilo ongoing mislim... mogao bi baš provjerit kakvo je :)
Inače Umineko ima novi opening... no izmjenjeno je puno više od početne slike :pray:
Valjda sam upravo vidio ~10 novih likova :shock:
Umineko no Naku Koro ni Anime OP3 (HD)
-
Završio s Avatarom. Dojam :pray: Isuse šta ću sad?
Može neki prijedlog :?
-
WHAT IS THIS I DON'T EVEN [klik]
Hm... Ugly? :?
Neznam, recimo, sviđa mi se dizajn likova u Trigunu i drugim starijim animeima, ali ovo... Nikako. Nagi... *pukes*
-
mafni,pokemoni il opet epizodu po epizodu svaka dan-dva :D
-
Ma već sam počeo Simpsone :D
-
Bar to dvoje ima ikakvu sličnost s Avatarom.
Nažalost, ne pada mi sad napamet nikakav prijedlog... Eventualno Fairy Tail, koji mi je sad u glavi, pošto počinje 6. listopada...
-
Ma samo sam rekao da sam to počeo gledat. Nema uopće veze.
-
Pogledao epizodu 9 Yami to Boushi to Hon no Tabibito. Konačno neka obajašnjenja, pogotovo što se tiče ''glavnog villaina'', sad koliko-toliko kontam stvari. Lilith je light-headed i kawaii kao i uvijek, a u ovoj epizodi je i više pervy nego inače. I dalje neshvaćam kako Hazuki, koja bi trebala biti ordinary schoolgirl s takvom lakoćom owna uvježbane ratnike, u ovom slučaju ninja tete.
And just what's the deal with that cross-dressing elf?!
... Izgleda da je slijedeća epizoda u nekakvom SF settingu, lajkam.
-
Double post, yay!
Pogledao epizodu 10, kako ovaj SF setting owna, e. :pray:
Golemi prastari kolonizacijski spaceship putuje bespućima Svemira, u potrazi za novim domom, iznutra u poluraspadu, obrastao korovom i svačim, ostatci posade, svi djeca u nekakvim Neon Genesis Evangelion-like odijelima, te AI broda, koji skrbi o njima nakon smrti njihovih roditelja, i skriva to od njih, praveći se da su im roditelji samo ''imobilizirani''... Zadnja scena kad jedna cura priča sa svojom majkom koja leži u krevetu, a onda vidimo da je to zapravo truplo u raspadu, a AI reproducira glas majke, pretvarajući se da je ona... :pray: ... Stravična, a u neku ruku u dirljiva scena. Rado bi vidio ovo kao zasebni anime. Samo zbog ovog, dižem konačnu ocjenu za +1.
... I onda u taj setting upadaju čarobnica Lilith i schoolgirl Hazuki. Lulz.
Također, divovska japanska palača s portalima u druge svijetove, koja pluta u gorespomenutom Svemiru, lolwut.
-
OMG koji preokret u naruto mangi :pray: Reci cu samo jedno, Gaara.
-
Ne kuzim otkud Gaari tolko snage bez tailed beasta =/
I ono cudo sta je Sasuke summono... wtf
Izgleda da ni ovaj tjedan nece doc One Piece >.>
-
one piece je vani http://read.mangashare.com/One-Piece/ch ... ge001.htmlS. One mangi skoro uvijek treba dan vise da nabavi op.