Nije bug. Niko ga vergla i vice "kamaan" i psuje al nece da upali :D
Printable View
Nije bug. Niko ga vergla i vice "kamaan" i psuje al nece da upali :D
Jednostavno nema nikakvog accepta. Sad sam isprobavao mjenjati kontrole pa sam ulazio i izlazio iz igre. Skuzio sam da mi nece prihvatit kontrole ako su iste iako se nalaze u 3 razlicite kategorije (on foot/ in vehicle/ combat) (cudi me kako je onda rockstar uspio stavit RMB na sve tri kategorije, a ja nemogu) gadovi :-x= Citat =:
Probaj necim drugim izaz van. Mozda ima negdi nesto "accept".
U jebenom SA se bez po muke mogao stavit istu tipku u obadvije kategorije (on foot/in vehicle). Kad ovakva sranja naprave dode mi da napravim :kill:
Jazavci...
Probaj reset to default.
ma ak sam dobro shvatio onda mu svaki put kada pokrene igru stavi na defulat
jel se moze gdej kupit kakva garaza da ostavim kola ili ni toga nema kao u SA??
Da. :-x= Citat =:
Izvorno postao uberfreak
Kako to mislis: "ni toga nema kao u SA" Pa u SanAndreasu mozes kupit stan/kucu i dobijes garazu.(nedobijes garazu bas uz SVAKU kucu koju kupis ali vecina kuca ima garaze.) U GTA4 vozilo si parkiras u zutom kvadratu ispred Romanovog stana (nesto kao parkiraliste). Pretpostavljam da ces kasnije moci kupit garazu.Jos nisam dovoljno presao igru pa ti nemogu sa sigurnoscu reci.= Citat =:
Izvorno postao Ice-Cube
e...i mene zanima dali se moze kupit koja kuca ili garaza...??...malo mi je bzvze...imam oko 500.000 dolara i sta cu sa njima.????Ja sam na oko 70 posto igre...i jbt...jos nisam vidio nista za kupit....
Ne može.
Šteta što nema tuniranja auta... :(
E, jeli netko uspio nac swih 200 golubova?? Sta dobijes kad ih swe ubijes??? JA sam to tek sad nedawno skuzio...3 sam ih tek ubio /200..... :D
Lol prešo sam cijelu igru samo 6 ih ubio... :)
Moras golubove ubijat :o
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
ništa čudno, u WoW-u imaš achievement u kojem moraš pure ubijati :D
SPOJLER
enivej, ovoSje mapa sa lokacijama tih golubova :D
SPOJLER ENDS HIR
= Citat =:
Izvorno postao miska10
Jooooj! Nemojte vise lose vjesti donositi. Igra mi pocinje biti sve losija i losija. Jos koja losa vjest i pocet cu plakat. :cry: Pa koji K***C to rade!!!! Sta je falilo SA?= Citat =:
Izvorno postao KingTomy
Vidim kako su vecinu starih stvari izbacili! Nema znaci tuniranja,kuca,weapon skilla,car skilla,nema taksi misija (osim kod Romana),ambulance i firetruck misija...nema aviona i tenkova.(aj nek im bude, gospon rockstar oce realnost)(bilo bi lijepo ako su stavili tenk bar pod cheat code).Izgleda da se ni ronit vise nemoze. WTF??Najvise ce mi nedostajat tenk, apache longbow i tuniranje auta (hidraulika).
Ona finta kad ti gume pucaju je super. Jedino sto gume prebrzo pucaju kad radim car donuts i onda se nemogu zabavljat kak spada. :(
Jednostavno mi nije jasno zasto su vecinu starih stvari izbacili..............
A ovo je tek prva igra na RAGEu a to znaci da ce biti jos nastavaka na njemu sa slicnom grafikom, vecom kartom, optimiziranijim i dorađenijim engineom. Isto kao sto je bilo i sa GTA 3, VC i SA.
Jos se ni RockStar nije naaviko na RAGE :D
Ma da al kako su im samo pali golubovi :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
BTW: I u SA imas grafite za bojat i one skoljke i potkove.
gledajte nekima je gta sa bio uber super igra i tak ce ostati, i to na prvom mjestu moraju sebi priznati( to su ljudi koji vsaku igru uspoređuju sa gta sa) e a onda trebaju ili igrati samo san andreas mjesec dana, a onda mozeju igrati sve drugo.....
sada da kazem da gta 4 ima puno vise super stvari kao npr.- kuglanje, imaju realisticniji AI ( sto je meni na 1. mjestu), ima ono sto se mozes sakriti iza zida, mozes odvaliti komad zida......... ima toga jops i mogao bi nabrajati u beskonacnost, samoi cu reci da ZAKLJLUCAK je da su svaku stvar zamijenili necime!!
Iskreno, meni se GTA 4 jako sviđa kao sama igra (zaboravimo sada tehničku stranu koja me priječi da završim jednu utrku), posebno jer za razliku od prijašnjeg (yo yo) igra na emocije gdje može i općenito nam daje dobar uvid u stanje glavnog junaka (čitav dio sa Mikhailom je jako dobar po tom pitanju).
Ono, kao da mi je važno ima li kuglanja i nabrijavanja auta... wow.
Da.... to je smo uljepšavanje igre, a ako j igra dobra, svidjet će nam se i bez toga.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
kako nema policijskih misija, odeš u polcijski komp i vidiš crime records. :D
stvarno mozes vidjeti svoj crime record ?= Citat =:
Izvorno postao josip_kraš
ne, ali vidiš gdje je trenutno neki kriminalac odeš na to mjesto i rokneš ga.
Jacob Hughes - ime lil jecoba
crime records :D
Ma on će uvijek biti moj Little Jacob. :oops:= Citat =:
Izvorno postao eddie2142
lil đekob :D jebena misija je sa njime dok radimo s helićem za one federalce :D
meni se isto igra jebački svidjeal iako mi šteka podosta i lagga igram ju jer mi je fkt preodlična al eto tehnička strana..
BTW;
oće biti na 3. otoku kakvi cloth shop a da nije isti ko iz prva 2 ?
neg iam 300 000 $ i kusur i niš s tim parama nemreš..to mal glupo..a fora mi internet i oni mejlovi ahah..i kad dobiješ mejl od stare :D
Tih 300.000 $ si dobio kada si opljačkao banku na onoj misiji, al je misija fakin teška.= Citat =:
Izvorno postao Jerry
te lova će ti trebati, ima ahievement Half Million, trebaš dostiči balance od 500.000 $ :D
Evo gledam mapu koju sam dobio uz igru i bome nevidim nikakav clothing shop.Brijem da ga nema...= Citat =:
BTW;oće biti na 3. otoku kakvi cloth shop a da nije isti ko iz prva 2 ?
Pih, ja imam 700k i jednom prilikom sam se dobro zajebavo sa milicijom i poklali me par puta te pao balance na 500k. :-x Već bi mogao nabavit Niko zdrastveno koliko je već u toj državi.= Citat =:
Izvorno postao spidEY v2.0
jbt bezobrazni doktori.
oderu me do kože kad zginem.
hm zanimljivo... :D= Citat =:
Izvorno postao josip_kraš
pa znaći nemrem nigdje kupit elegantne cvike osim u onom rašn šopu ?