udji u grad i trazi, raspituj se
Printable View
udji u grad i trazi, raspituj se
imas world map i local map... i na jednoj i na drugoj je strelica kud trebas ici (ko i u oblivionu), al ti, naravno, treba taj quest biti odabran... i nebude ti strelica ako ne pise u questu kaj treba... i cim udjes u megaton, serifa pitaj, sve ti veli...= Citat =:
Izvorno postao crowap
mođete mi objasnit kak se hacka terminal neki? i da, kad cu nac neku civilizaciju zaboga? samo nalazim neke wastelandere s kojim razmjenim par itema i to, di ima neki grad sa ducanom, barom i bordelom? :(
Jesi ti bio ikad u Megatonu?
ne, samo D.C. :D
di je to uopce? :D
ti selo, kako si ga mogao promašit? :rotfl:
kad izađeš iz vaulta već ga možeš vidjet, mislim da je malo prema desno :)
omg, megaton promasiti je isto kao promasiti imperial city u oblivionu
:rotfl: E, izađeš iz faking Vaulta i trčiš 30 sekundi naprijed, i voila- Megaton.= Citat =:
Izvorno postao cropir
Nisam se ovako nasmijao na ovom forumu nikad, pa... ma joooj :rotfl: :rotfl:
sve o igri - http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3= Citat =:
Izvorno postao cropir
mapa - http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_map
trazi trazi pa ces naci... skora svaki drugi koji nije podzemna il tak nest, je grad s ljudima...
al rijetko di imas neke ducane, vecinom ti ljudi vele kod koga mozes kupovat, u barovima se uglavnom trguje alkoholom i hranom (nis koristi ni od jednog ni od drugog), a bordel zaboravi, toga ni nema... samo jedna treba nudi usluge, i to u megatonu...
jel to ono di je osnovna škola i super duper mart?
Čovječe , čim izađeš is Vaulta , idi samo ravno i naći ćeš Megaton.. pod nosom ti je..
na ovoj gore mapi koju sam ti stavil, vault 101 iz kojeg izadjes je broj 49, a megaton 59... makar ni meni nije jasno zast bi prvo trebal u taj grad, osim zbog main quest-a... znaci cim izadjes iz vault-a, idi jugoistocno, na kompasu dolje ljevo ti bude prazni (ili popunjeni, nisam siguran dal se odma zna lokacija) trokutic... (ak je puni, znaci da ti je lokacija na mapi oznacena i da mozes fast travel do nje, a ako je prazni, znaci da ju jos nisi otkril, i nema je jos na mapi)...= Citat =:
Izvorno postao cropir
evo, našao, fakat ne znam kako sam ga promašio, jednostavno sam išao odma u D.C... :D
Ma kako si uspio proći kraj svih mutanata tamo malo dalje od Megatona. Ja sam baš naišao na borbu nekih vojnika i Super Mjuntanta i gledam ja njih oni se kolju, na kraju osto jedan robotić kojem sam jako efikasno otkinuo glavu sa njegovim vlastitim oružjem. Laser Rifle je jako kuuuul! :D
ništa čudno, izvana izgleda kao hrpa smeća, a ni iznutra nije puno bolji :)= Citat =:
Izvorno postao cropir
jebem ti kolko živina....meni igra ima malo onak depresivnu atmosferu.... 8)
depresivna atmosfera je glavna stvar u falloutu, na tom se zasniva cijeli serijal
preso sam, malo mi je prekratka igra!! i kad pređes nemres recimo ko u oblivionu nastavit igrat i prelazit side questove!!
depresivnu? daj molim te, svi su tako otvoreni prema tebi i svi ti zele pomoc. odigraj, ako nisi, prijašnje falloute pa ces vidit depresiju. :D= Citat =:
Izvorno postao crowap
Upravo sam ju prošao. I žao mi je što nemogu nastavit dalje poslje sređenih main questova. Igra je fenomenalna. najžešći su Tesla Armour i Helmet (kupujmo hrvatsko !!! :D ) i Plasma Rifle. Ubitačna kombinacija, ali je problem što to dobiješ tek na kraju.
teslu nadjes na svakom drugom neznam kome, al nadje se... a plazma rifle, imas onaj koji dobijes iz onog questa s droidom, i nije ni blizu kraja...
WTF??? :shock:= Citat =:
Izvorno postao NOMAD
Valjda će ipak igra biti dobra.
Danas sam ju kupio, a sutra se bacam na posao. :rambo:
Ja sam prošao na Very Hard :D
Nažalost, ne sve sidequestove, tako da ću loadati save prije.
Eeee... da Fallout 3 ima isti ili malo poboljšani gameplay od Fallout 2, ali da ostane izometrični pogled... ma dao bih joj 100-tku odma. Ima odličnu atmosferu svijeta koji je preživio nuklearni rat, ali ne i atmosferu prošlih Fallout-a.
Koliko treba da se prođe igra(bez prelaženja side questova)?
Recimo da si level 20 i ideš početi s Main Questom, ja sam ga završio za 4 sata. bez fast travela.
No shit!!!= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Ja neću isprobavat takve stvari, volim igru polako "topit u ustima". :D
Pa da. Ovakve igre glavna priča ne čini veliku razliku. Side questovi su glavni. Ja sam odmah prošao main da se kasnije mogu zabavit sa ostalim, ali čini mi se da neće ići.
= Citat =:
Izvorno postao cropir
a nisam odigro starije nastavke tako da stvarno neznam...probat ču ih negdje nać......mada sumljam da ih još negdje ima.... 8)
Upravo sam zavrsio quest "Oasis" ,; zavrsio sam ga tako sto sam unistio srce onom drvetu odma , pa me zanima jel ko koristio druge opcije znaci da mu pojaca rast ili uspori , sta se onda dogadja..
BTW. Fallou 1 i 2 mozes skinut na netu , probaj preko isohunt-a , a ima ga i kupit i narucit tako da...
U Crovortexu za 150kn, sva tri tj dva + Fallout Tactics