http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...oyBd_460sa.gif
Printable View
koji kurac :pray:
AHAHAHAAAHHAHA :D
PA DALI SI TI NORMALAN
Bogami je izuzetno.
kako ubija kralj :))))))))))
KAKAV JEBENI BOG :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Ovaj Ibrahimovic sto stariji to sve bolji igrac...
Juve ocekivano los.
Prava šteta šta su izvukli Portugalce, da su bar nas dobili.
http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net...gif?1382558894
Al baš je zvijer Vidal. :)
Real je bio dobar? U totalnom rasulu od forme 11 na 11 Juve bio primjetno bolja akipa. Crveni karton,ocit faul na ivici sesnaestrca nad Pogbom... U najgorem slucaju ne bi sigurno izgubili da je sudjenje bilo regularno.= Citat =:
Izvorno postao Carp
istina, zadovoljan sam igrom juveta, steta sto nisu u prvom izjednacili
Real s pola gasa uzeo tri boda, kamo bolje. Još ćemo vas razbit u Torinu pa vam damo šansu da osvojite Kup Uefa ove godine.
Svaki put kad u zajebanciji kažem da će Bayern pobjedit 4-0 to se i dogodi. Stvarno bi se trebao počet kladit. I da ne zaboravim: Juve prvak svita.
glup si
:cry:= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
>mi ćemo vas razbit u torinu
>mi ćemo vas razbit
>mi
Šalu na stranu... sudac i vjerojatno glave već u Barceloni su uništile potencijalno dobru tekmu. Ne znam kako drugačije objasniti ovaj pad u drugom poluvremenu. Penal je bio, crveni nije, Vidal je trebao dobiti cca 4 žuta, ali sudac je valjda kompenzirao radi crvenog.
Vidal je bio na rubu dugo, baš je agresivno igrao, pogotovo drugo poluvrime, al napravia opće puno prekršaja, pogotovo ne neki žestoki start. A i nije vjerovatno sudac htio pokazati još jedan crveni, još kad je ovaj žuti dobia radi prigovora.
Penal čist ko suza, crveni nije, ne znan koji je Chielliniu bia, mislim to je liga prvaka protiv Reala u Madridu, takve stvari ne prolaze tek tako.
Takvih penala bi moralo biti što više da se braniče nauči propisnom zaustavljanju.
a tebi je vlaovic mentor? Nisam znao jebote, cestitam.
Zapitaš se je li Zoki zapravo dobar trener ili su Jurčić i ekipa toliko loši da doslovno sabotiraju momčad. Odlična utakmica i prava je šteta što nisu zabili, prilika je svakako bilo. Soudani će sanjati onaj zicer kad su imali situaciju četiri na dva.
@gušter
Kakav božji Vlaović te muči?
@MILF
Da, tko zna. Opet je to dobro izgledalo kad Zoki i Krznar vode. Čak nisu ni promjenama uspjeli nešto zeznuti. Da je manje sebičnosti, bila bi i tri boda, ali s obzirom na sve i ovo je uspjeh. Posebno vezni red je bio na visokoj razini. Jbt koliko su lopti oduzeli.
http://s.pikabu.ru/images/big_size_c...5706558797.gif= Citat =:
Izvorno postao Wizard
ni blizu penalu, gledao sam tekmu. juveu bi to možda i sudili, al ne protiv reala :D
Ma kakav penal,kontakta da ga izbaci iz ravnoteze je bilo jer u punom trku te i komarac izbaci,a mislim da je Vidal ovde ukazivao upravo na to. Elem nebitno al sam se posteno ismijao ovom gifu gore kad mu se zapali lijeva kopacka :rotfl:
da sigurno je ukazivao na to:DD
Odličan meč Barce i Reala, hrpa prelijepih poteza. Bit će jebenih gifova za koji dan. Konačno se Real postavio kao momčad koja košta pola milijarde eura i odigrao nešto, svega se moglo vidjet. Jedan sumnjivi penal, ali Kikica si je sam kriv, sjebao se simuliranjima, ne vjeruju mu suci više. Neymar je pokazao kolika je životinja, mislim da se svim sumnjičavcima polako gase i zadnji tračci sumnje. Jebena sezona kao što rekoh:)
Prvi:)
Bio bi odličan meč da je Ancalotti imao muda. Ovako je bilo odlično poluvrijeme.