Ja ponekad moram gasit Skype da bi igrao FIFU primjerice. To dvoje se ne može dogovorit tko će požderat više RAMa. U biti, možda i druge igre troše i više memorije, ali FIFA je valjda jedina koja uz premalo memorije šteka.
Printable View
Ja ponekad moram gasit Skype da bi igrao FIFU primjerice. To dvoje se ne može dogovorit tko će požderat više RAMa. U biti, možda i druge igre troše i više memorije, ali FIFA je valjda jedina koja uz premalo memorije šteka.
Zasto nitko ne spominje TS? :(
E a da se dogovorimo i rentamo neki server? Kolke su uopće cijene?
Pa ima čux
Evo ja skinuo, jest da nist ne kuzim igru al Neven ce mi cuvat ledja
EDIT
igrao sam malo, jos uvijek je KF bolji
Nisam baš u toku sa ciframa, al fakat nije skupo i mogu preporučit nekog odma. Mada vam ja nudim korištenje svog džabe al niko ne trza :D= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Jel inace server moze biti orijentiran na samo jednu igru ili vise?
Ja brijo da je to od Gurua il neš pa zato :P= Citat =:
Izvorno postao Čux
Server ti nije vezan na igru jer se na njega spajaš iz nekog od ovih servisa za pričanje (TS, Mumble itd).= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Da ali kad uzmes server jel mozes igrat malo KF pa L4D2 i tak (ili samo jednu igru)
Oni pričaju o mumble serveru ninđo.
oh :oops:
Uglavom je riječ o samo jednoj igri, ali ovisi o hosteru. Mi smo recimo prije par godina kad smo kupovali match server za TF2 od Hiperza imali opciju u server CPu da se on prekrsti samo u neku drugu igru. Čak mislim da nije ni bilo limitacije neke kolko često se to moglo radit. Trebalo je pričekat samo da se instalira druga i gra i bio si good to go. Naravno ak zakupiš dedicated mašinu baš onda moš radit kaj očeš, ali $$$.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
A ovaj sto imas sad je samo za mumble predvidjen?
:|
:oops:
Bome ima masa roomova ovdje. I zašto ne mogu u Chux i Dania zaljubljeni par uć? ;(
Nemam takve opcije ovaj tren. Moro bi tražit hosting sponzora da mi podigne friški server za neš novo :D
@ Maloki, moš po fan pitu dolje jahat kolko te volja, gornji kanali su available za regane usere samo. Pošto je server open to public da random bedaci ne uletavaju u kanale za vrijeme matceva i slično :)
Mikrofon mi ne radi :(
Neven, Admir i ja idemo igrat malo Torchlight 2.
Ko oće četat s nama nek dođe.
DISTE
Admir, Neven, Maja, Čux, Dania i ja večeras peglamo versus u L4D2, ima mjesta za još dvojicu.
Igramo poslije 23.
Što da radim do tad :(
je kad sam na usranom laptopu u nezg -.-
Igram i ja, igram i ja!
Za vas koji ne znate glavne teme razgovora pc play gej noći su politika i šiptari.
Nijeme kickamo u budućnosti
Dobro da sam sredio mikrofon prije 27 sekundi.
Zvučim jednako pederasto kao i vi ostali :(
Znao sam da ste svi pederi.
http://i.imgur.com/Fd5Dkl.jpg= Citat =:
Izvorno postao Xero
E sad sam se sjetio šta sam ti trebo reć kad si nam rekao da ti svi popušimo kurac.