waaaay ahead of you, bro= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Printable View
waaaay ahead of you, bro= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
1 or 2? :)
retajan razgovor je gotov,fala kurcu.idem spat
Na faksu u knjiznici, cekam upis ocjene. Poslije jos na kafu i doma igrat Dragon Age 8)
Osjecam se odlicno :)
Pijem čaj, i tako to, dosada.
lupam se mišem po glavi od sramote jer smatram da je morrowind dosadna i bezvezna igra,i odustajem! :oops:
Hvala bogu pa si je na vreme probao..
:nonono:
Trolu jedan.
Počela kiša, pljusak točnije, pustio Dire Straitse, pijem kriglu Cedevite = savršena atmosfera, fenomenalan osjećaj.
Baš guštam trenutno. :)
Idem gledati Matrix po stoti put.:)
Bio kod frenda i počinio samoubojstvo u pivi i pizzi, k'o da sam kamenje jeo. :D
Kao ružno pače rodila me moja mala mamica, al' umjesto labuda postao sam prava ritam ludnica...
Trenutno surfam xD,ne osjećam se bajno pošto sam maloprije rigao....sad idem pogledat kingdom of heaven i nadam se da neću zaspat usred filma.
Dosao iz grada, sa kafe. Gledam sta ima na forumu pa idem doruckovat :)
igram wc3 i cekam onaj debilni pomak.
jos 3 mjesta do upisa
evo cekam utakmicu(go elf)....
@lord ragnarok sretno....nadam se da ces upasti...koji fax?
Snimam videa u Crysisu (fraps) i cekam utakmicu... Usput da pitam koji mi je bolji program za screenshotove i videa od frapsa,tj da je video manji,jer nekih 30sec videa je oko 600 mega...
zastita na radu u karlovcu= Citat =:
Izvorno postao bigbongman
A kud u Karlovac, bježi iz te rupe dok možeš pogotovo sa veleučilišta, znam jer sam zapeo tamo već 3 godine.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
hmm nisam bas siguran da je u karlovcu, nego cak u velikoj gorici
Ma svatko se može zabuniti karlovac=velika gorica, potato=paradajz
ma nisam citao tocno sta pise. ipak je u karlovcu.
sta fali tom mjestu tamo?
samo je jedan način da saznaš.
oke
Ustao,zvacem neku preslatku zvaku...mislim da cu preskociti dorucak.Posle cu mozda pogledati koji film.
Dosadno mi je,i najradije bi spavao...
BooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooRRRRREeeee eeeeeeeeeeEEEEEEEeeeeeDDDDDDDDdddddddDDD!!!!11
Vratio se sa bazena, mislim da će me leđa nenormalno peći večeras :(
Osjećam se umorno
Dodavam nek nove farbe na bansheeicu i zivciram se jer mi se ruka trese pa sam veoma blizu da zajebem :cry:
;ekam da se otvori piratebay :-x
Što će ti Piratebay? :/
Piratebay? Jel to neki novi birc ili kino?
sušim se i pijem limunadu.