= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Pa ono,ako ćemo već tako to je greška.
Makar ono cigarete ne utječuju na tvoju prosudbu kao alkohol i marihuana...
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Pa ono,ako ćemo već tako to je greška.
Makar ono cigarete ne utječuju na tvoju prosudbu kao alkohol i marihuana...
Zašto ti sudiš prema nekim retajima koji su si morali uništiti život?
@Pingvin: Nelegalni status marihuane nije pomogao tvom bratu i ljudima u toj komuni, zapravo najvjerojatnije im je omogućio lakšu nabavku težih droga jer ih je stavio u kontakt sa takvim miljeom. Uz kvalitetnu edukaciju o efektima (a ne samo strašenje i baba roga) puno toga bi se moglo preventirati, situacija kakva je danas nema smisla i samo šteti onima koji u miru žele pušiti, ali i policiji koja se mora baviti glupostima umjesto da se bave pravim zločinima, jedini koji profitiraju su - kriminalci.
Slazete se oko toga da marica nije zdrava.
legalizaciju ostavite vlastima.
Prelazenje na teze droge ostavite sami sebima (mislim na to da sami odlucite) .
Pa jebemu zivot u ovo vrijeme neta i kojecega kad ti je svaka informacija dostupna i mozes adekvatno spoznati neke stvari tog tipa,samo neki retard ce gledati na travu kao na nesto super i kul....Ako je pusis samo zbog drustva ili efekta koji daje,ne razlikujes se nista od likova koji se opijaju svaku noc ne znajuci za sebe.Svako ima svoj izbor,ako ti imas vise od 20 godina ja ti necu vise govoriti +/- stvari vezane za travu....osoba u tim godinama vec treba znati neke stvari.A sta ce vec izvuci iz tog,do tebe tj. te osobe je.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Moje stajalište govori da bi zapravo trebalo zabraniti i alkohol i cigare i sve ostale droge, ali kako u Hrvatskoj ili drugdje u svijetu zabraniti alkohol?? Tko od vas na forumu ne pije alkohol nek digne ruku. Ne, čekaj, ne možete jer smo na forumu, ali i da možete ne biste digli. Slično je s cigaretama.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Stoji, kakogod, da je marica JAČA droga od alkohola i duhana.
A ti to znaš je'l si probao, iz nekog znanstvenog rada ili?
Jer ja ti iz osobnogSiskustva mogu reći da su efekti alkohola daleko jači i opasniji. A tu i tamo uživam u oboje, ne odjednom fkors. Zabrane ništa ne postižu samo uzrokuju porast kriminala i veću opasnost pri konzumiranju zbog nedostatka bilo kakve kontrole kvalitete.
A čovjek koji se želi uništiti će se uništiti bez obzira legalni/nelegalni status bilo čega.
Čirz.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Isto kao što i ti znaš da je heroin adiktivan, a nisi ga nikad probao. Možda i jesi pa ne znamo.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Ne znam ja ništa, mene je sve televizija naučila o životu.
Nevene ti studiraš novinarstvo?
A da se potrudiš malo više SENZACIONALAN biti?
EKSKLUZIVNO !!! Vidio sam jučer McPingvina golog u naručju Žuži Jelinek !!! EKSKLUZIVNO
eto :(
A mogli bi se i na temu vratiti polako.
4 stanice, gg.
Meh, ubiceme ostajanje na kompu po noci.
Kakve stanice?
= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Očito je uspio i životu.
I ono nije sada da ovdje postoji tema unutar teme.
Pa kad je Pingu lockao obe Mary Jane teme :(
da sam 36. na upravnom pravu, a primaju ih 21... :(
:hug:
^^
sad ću pokušat ekonomski faks u puli :/
Lošost na forumu. :'(
Dakle, nije mi se dala slušati cijela rasprava o drogama, cigaretama i alkohola, ali evo moje mišljenje.
Da, droga je smeće i tako nemožeš ništa poboljšati, nego samo suprotno.
Smatram da je i alkohol štetan.Koliko ljudi tuče/ubija zbog alkohola.Da, trebalo bi ga zabraniti, ali to u ovoj državi nebi uopće imali efekta, svi bi ga ionako kupovali na crno :D
Cigarete samo mogu štetiti tebi, a ne drugima(dakle, nisi pijan kad pušiš pa da tučeš ljude...).Ja ne shvaćam što je tako kul i ''in'' u cigaretama.Ali ako želiš sam sebi štetiti, šteti, briga me.Nemoj onda plakat kad dobiješ rak pluća.
Tako da njih ne bih zabranio.
Pasivno pušenje, anyone?= Citat =:
Izvorno postao mirko l
Oh da, povlačim to što sam rekao :D
Ali opet, dao bih neke zakone što se tiče pušenja.
Znaš već.
WHAT IS THIS THEN?! :O [klik]= Citat =:
Izvorno postao mirko l
I ono, kontam da su sad zabranjene u javnim prostorima, ali svejedno, reći da cigaretama štetiš samo sebi je fail.
Prestigao te već predo :P
*MADNESS* :@
Deca, nemojte da studišete po bolonji!! Bar ne onoj koja se na našem faxu prakticira. Bila bi to super stvar, ta bolonja, ali ne funkcionira kad imate profesore koji bi Isusa rušili na testovima.
shvatio sam zašto sam pao programiranje, na kojem sam ispit zapravo napisao za dovoljan. Stvar je u sitnicama, odnosno, kako bi se reklo, zašto pet kad može jedan?
Spomenut ću samo prvi program koji inače radi DOBRO, točno što zadatak traži, ali sam krivo postupio što sam upisivao brojeve u niz počevši od 1. a ne nultog člana. Pogađate, razlike nema, ali prof kaže da "bi to uzrokovalo velike bugove u kompleksnijim programima". Go figure.
Spoznao sam da Korčulanska Udruga Antifašista organizira nekakav rock koncert. :)))))))))))))))))))))
Ovo nadmašuje samo christian rock emisija na Radiu Korčuli, koji vodi jedan fratar, a zove se ''Oni rokaju za Gospodina''. :))))))))))))))))))
:pray:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Da je last.fm malcice vizualno izmjenjen...