-
Re: Slike forumasa [PAZI THUMBOVI]SPart Deux
Sada si me dobro podsjetila, budem stavio masku Michael Myersa sa prošlog Halloweena pa se slikam ekskluzivno za PCPlay forum...
@SirZizzy
daj e, pa što se slikaš ako nosiš masku, poanta je u tome da vidimo kako izgledaš zar ne? Ajde da je neka "normalna" nego je ona stara iz kasarni JNA :D
-
= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Ajde da je neka "normalna" nego je ona stara iz kasarni JNA :D
stajala je u kucici za alat preko 20 godina. Stari mi ju je zdipio kad je bio u vojsci, imam cijeli vojni paket sa konzervama i svim :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Medolina
= Citat =:
Izvorno postao SirZizzy
njet, necu da me nitko prepozna :)
Jebiga onda, čemu stavljat fotke?
For them lolz?
Vjerovatno ne želi da ga osuđujemo zbog godina. :D
-
Nemoj to govorit. Takve stvari ne laješ na javnom forumu.
@reiko:SMože... fakat bi mogli napraviti takav topic... Slikanje za maškare, obučeni u svoje najdraže likove...
-
ma imam 16 god, kao sam vec jednom rekao, nosim masku jer zelim izbjec bojne otrove od ukucana i ne zelim da me itko prepozna.
-
= Citat =:
Izvorno postao Medolina
-_-
pa nije da je pusku ukrao. Izmedju ostalog te vojske i drzave vise niti nema. Go get me a sandwich.
-
= Citat =:
Izvorno postao SirZizzy
= Citat =:
Izvorno postao Medolina
-_-
pa nije da je pusku ukrao. Izmedju ostalog te vojske i drzave vise niti nema.
Go get me a sandwich.
Ti nemaš baš pravo spominjati kuhinju. I neću to dozvolit nekom novom. Ako misliš da to možeš, varaš se. Nisi Pingvin. Njemu je to dopušteno i to je njegova fora. Uostalom, ne primam naredbe od klinca. Go get me a m16, so I can blow your pretty head away...
Inače je sve ok. A svejedno se smatra krađom, bez obzira u kojoj se državi otuđilo. Nema za nju dozvolu. Al ne ulazim u raspravu.
-
Kuzim, dobro tih dana se moralo zdipit što se moralo jer nismo imali oružja... kasnije smo dobili oriđiđi naše pa smo im pokazali čija ovca crnu vunu prede :D
@medolina
Ja sam se to malo zej... ali ajd, očito iz zej... dođe ideja za relativno dobru temu na forumu :P
btw. radi se o ovoj maski: http://images.buycostumes.com/mgen/merc ... /32234.jpg
Kupih je prošle godine u Njemačkoj, samo je moram naći ali nema svrhe se slikati umaskiran u ovom topicu imho :)
-
Pa, zato sam rekla da napravimo novi topic!S:D
-
Službeni dres progamera "Park Jung Suk" poznatijeg kao "Reach" kojeg je nosio kada je osvojio StarLeague sa njegovim potpisom:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_bf2b7390.jpg
-
A ti si ovaj desno? :eyebrows:
-
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
A ti si ovaj desno? :eyebrows:
Tvoje ili moje desno? :P
-
kako je suptilno ubacio laki strajk da ispadne kuler. Rajko, sine.
-
= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
kako je suptilno ubacio laki strajk da ispadne kuler. Rajko, sine.
Sorry što sam stavio cigarete u ladicu. Što ima kulersko u pušenju? Tu sam fazu prošao, najvjerovatnije si ti u njoj još uvijek pa percipiraš to kao "Kulenje".
lp!
-
gle, nisi cak ni cijelu majicu uhvatio u kadar a imas mjesta za laki strajk. gg.
-
= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
gle, nisi cak ni cijelu majicu uhvatio u kadar a imas mjesta za laki strajk. gg.
Majca je u ladici složena i nisam lud da je vadim cijelu van jer se to više ne dira. To je relikvija. Odrasti.
-
= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Majca je u ladici složena i nisam lud da je vadim cijelu van jer se to više ne dira.
To je relikvija. Odrasti.
Neki gejmer se znojio u nju. Odrasti. :pray:
-
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Majca je u ladici složena i nisam lud da je vadim cijelu van jer se to više ne dira.
Neki gejmer se znojio u nju. Odrasti. :pray:
Moja stvar hoću li to vaditi ili ne. Nema veze sa odrastanjem. Konstantno prcanje bez potrebe, provociranje preko neta i ostale điđe-miđe koje je lako raditi dok si pod protekcijom monitora i mamice te tatice je očiti znak za odrastanje.
Osim toga Mantoss se ne znoji. Previše je hladan da bi se oznojio. Esports je relikvija. Reach je heroj. gg!
-
-
= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Paradox much ?
Nekome govoriš da odraste, dok istovremeno majicu koji je nosio sjeverno korejski igrač Starcrafta nazivaš relikvijom.
-
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Paradox much ?
Nekome govoriš da odraste, dok istovremeno majicu koji je nosio sjeverno korejski igrač Starcrafta nazivaš relikvijom.
Pa da, očito je da su naša poimanja nekih stvari različita...što je u tome čudno? Vidiš da nemaš blage dume o čemu govorim... kakva sjeverna Koreja? U sjevernoj Koreji jedva za kruh imaju, tamo još vlada kruta sila komunizma... njima je eSports zadnji na pameti vjeruj mi.
Nema nikakvog paradoxa i rasplamsavaš vatru tamo gdje je nebi bilo, zapravo onaj tko zakuha, zakuha i onda pusti budale da se navlače dalje na to, a još veći idiotizmi su oni koji brane idiotizam.
Who gives, da uopće nebi došlo do spominjanja ikakvih relikvija da se decko koji je sad, usput budi rečeno banan nije počeo provocirati jer znaš - cool je to raditi iz topline doma iza monitora. Nitko te nezna, nitko ti ništa nemoze i basta...jel.
-
Bar si nam pokazao da si jako zreo.Ides cviliti Bozu da bana Terabajta zato sto ti je uvrijedio retardirani Starcraft.
-
= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Paradox much ?
Pa da, očito je da su naša poimanja nekih stvari različita...što je u tome čudno? Vidiš da nemaš blage dume o čemu govorim... kakva sjeverna Koreja? U sjevernoj Koreji jedva za kruh imaju, tamo još vlada kruta sila komunizma... njima je eSports zadnji na pameti vjeruj mi.
Nema nikakvog paradoxa i rasplamsavaš vatru tamo gdje je nebi bilo, zapravo onaj tko zakuha, zakuha i onda pusti budale da se navlače dalje na to, a još veći idiotizmi su oni koji brane idiotizam.
Who gives, da uopće nebi došlo do spominjanja ikakvih relikvija da se decko koji je sad, usput budi rečeno banan nije počeo provocirati jer znaš - cool je to raditi iz topline doma iza monitora. Nitko te nezna, nitko ti ništa nemoze i basta...jel.
a inace bi ga ti trisno jelda? to care, najjaci si, klanjam ti se :pray: :pray: evo
-
Pitajte ga sta misli o Bori Corbi,pitajte.
-
= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Od svega, ovo ima najmanje smisla :/
-
Majo,to je relikvija.Ne bogohuli.
-
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Bar si nam pokazao da si jako zreo.Ides cviliti Bozu da bana Terabajta zato sto ti je uvrijedio retardirani Starcraft.
TeraBajt nije banan zbog mene, koliko je meni poznato - čovjek se zezao sa modovima previše i radio nuspojave po forumu pa je dobio ban. Nego, ti imaš protiv mene nešto xarabas?
Osim toga, TeraBajt nije nikad "vrijeđao moj retardirani StarCraft", zamolio bi te prije nego što nešto laneš da malo pročitaš bolje post. Ako ti je netko stao na žulj odi na nekom drugom iskaljavat frustracije. Ali moram priznat da sam i ja idiot kad se idem uopće hvatati na udicu čovjeka koji port forward nezna složiti... i čije se ponašanje od prije par mjeseci na forumu promjenilo za 360 stupnjeva iz meni nekog nepoznatog razloga - isto vrijedi i za TeraBajta.
@Maja jebiga, nemozes, ja mogu. Ali dobro, neću trošiti vrijeme da sad nađem jedno 1001 post (tvoj jel :) ) koji me odvalio sa stolice koliko sam se smijao... ali nisam uskakao u šepurio se jer mi se živo .... što ti pišeš. Objasnio bi ti o čemu se radi ali kad vidim da mi tipovi spominju sjevernu koreju i kad vidim da nemaju blage veze o čemu bi mi pričali (dakle, kao da babi od 90 godina (ovo nije nužno usporedba za tebe) objašnjavaš rad u Wordu - praktički nemoguće. Tako da ono...
@Gu$ht3r trisno :D klanjam ti se :pray: Nego, što bi ti napravio?
Inače, svaki daljni offtopic ćemo brisati. Početak koji vam je tako zabavan i počinje sa slovom "P" dakle "Provociranje" zamjenite sa "Postajte slike". Hvala.
-
a sta ja znam sta bi, nekada svi mi reagiramo na gluposti pretjerano,a predjemo preko nekih malo vecih gluposti =)
-
..a nekada jebemo mater jedni drugima preko neta.
Ja predlazem ovo moje ;)
-