Al ga volis zakomplicirati. :)
Printable View
Al ga volis zakomplicirati. :)
Zašto jednostavno, ako može komplicirano? :D
Ma meni treba samo za smanjit videu velicinu :S
Osim vDuba.
Tream za jubitubi.
Codeci...kvaliteta...etc.
ee ovak ekipo, imam poroblem z battlefield 2 bad company.
dakle, sve se normalno instalira, sve 5, ali kad trebam pokrenuti igru, nikaj se ne događa.....niti me ne u baci u igru..ko da je nisam ni pokrenuo..i...imam win XP sp 3
pri frendu smo sprobali, radi sve bez greški...ima win 7, je možda to razlog??
i da, nije piratija.....
Moguće da W7 zajebava.
Zna li neko stranicu na kojoj upisem link neke lijeve stranice i pokaze da li taj website ima virus?
/cut oprostite na Double post :D
Za stranicu ne znam, ali znam da AVG 8.5 ima pokraj svake stranice zvjezdicu koja sluzi kao indikator da li je ta stranica stetna ili ne.
zelena - nema virusa
crvena - ima virusa
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_3ec9c1b1.jpg
Imaš WOT,add-on za firefox .
Koji plugin trebam skinuti da bi mogao vidjeti ove razne simbole tj. da mi ne stoje brojevi u kvadratiću?
Kakvi brojevi/kvadratici tocno?
Specify.
Mislim da ti za to treba neki eastern lang. pack or sth jer nemas podatke za prikazivanje tih znakova na kompu/ u programu.
Kada si instaliravao Windows, nisi instalirao i te pakate za razne jezike, ili ti ga za znakove...
evo mene opet s problemom...velikih izgleda
Kod bootanja windowsa, komp mi se automatski restarta, i kod drugog bootanja odaberem last good working condition i radi....ali, onda na kompu nemam ni ikona ni alatne trake, ni desni klik ne reagira. to znam riješit, ono u task manageru napišem explorer.exe i opet proradi, ali kod svakog pokretanja to moram napravit, kak da riješim da to bude za stalno??
i drugi največi problem koji je za sve odgovoran, imam par trojanaca, kak da ih učinkovito maknem?? AVG nije na visini zadatka,, koji drugi program ih može izbrisat??
Ne trebaš se zamarati time, format i nove Windowse samo. :)
jeli moguće vidjeti na bilokoji način tekst koji se nalazi ispod linije boje nacrtane u paintu, kao npr. kad netko bojom prekrije svoj broj telefona ,adresu i slično ?
postoji li kakav program koji omogućuje čitanje texta ispod boje ? :)
Zove se slika u originalu.
Dobar dan! xD
Nego..imam jedan problem:
Na jednoj staroj konfi s XP SP3 mi se dogodilo nešto s, ja mislim, registryem..naime fajlovi pojedinih mapa imaju plava slova (ona koja pišu ispod ikone) i možda nije neš strašno al me užasno nervira pa ako neko zna do čeg je to, bilo bi super :D
Komprimirao/arhivirao si te file-ove/folder-e.
a kako da to undo-am? :oops:
Desni klik na taj folder/file, Properties, i dolje na dnu imaš opcije read-only, hidden, arhiva, itd., i jednu tipkicu, tu pročešljaj sve. :)
tnx..riješeno :)
Rekao sam da je komprimirano. Tu negdje potraži te opcije vezi arhive, imaš tipku koja ti otvara te opcije, a ne read-only...
kratko pitanje,
moj HDD je mali(80GB) pa mi je cijelo vrijeme prikopcan EHDD prek usb-a, pali se sa kompom i gasi se, i prikopcan je 24h dnevno osim kada ga uzmem negdje xD dali mu to steti?
Mislim da problema ne bi smjelo biti. Samo mislim da kad ga iskopčavaš moraš obavezno stopirati disk prije ištekavanja.
Opet ja :D ....zahvaljujem se još jednom C-u na pomoći, al sad imam drugi problem:
nakon što naredim svom voljenom HP-u nek se ugasi, on krene al ne ide dalje od onog XP logout screena na kojem piše: Windows se isključuje, provjerio sam, u tom stanju moće provesti i dva dana, a mislio sam da je stvar u updateovima, al očito nije pa.. ako neko zna nek veli
Pokušat ću što je bolje objasniti problem.
Kada god igram neku igru (cod2, cod4, Age of Mythology) ugasim sve zvukove i upalim wmp da mi svira muzika. Nakon nekog vremena ekran se zacrni, zvuk nekako čudno zacvrči i restarta se kompjuter. To mi se događa kad igram bilo koju igru osim Warcraft 3 TFT.
Ja mislim da je to radi drivera za grafičku jer sam, mislim, nešto zasrao pri instalaciji. Uvijek kad palim komp pojavi mi se neki prozor da je ATI nešto u kurcu, Ujutro ću uslikati, neda mi se sada restartati komp.
Evo slika
http://img39.imageshack.us/img39/2010/prozor.png
Dole na taskbaru je ona sličica od ATI-a.