a ovo je odličan marketinški trik. Kad se samo sjetim koliko je ljudi umiralo tokom pasije ili ljudi koji su se ubijali u depresiji jer ne mogu živjeti ko avatari na Panrdori....
Printable View
a ovo je odličan marketinški trik. Kad se samo sjetim koliko je ljudi umiralo tokom pasije ili ljudi koji su se ubijali u depresiji jer ne mogu živjeti ko avatari na Panrdori....
Šta je stvarno bilo tako nešto?= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
jep, neki azijat se je ubio, dok su ostali samo padali u depresiju. Moj je čak cimer prvu večer nakon gledanja bio sav u kurcu jer je njima ljepo dok mi životu u ovom smeću :D
Meni i kod običnog 3D-a nastaju neki trnci u području očiju, pa je ovo vjerojatno donekle istina.
I zašto neće biti i 2D verzije? Koji je vrag tim ljudima?
Čak bi sad volio da propadne na blagajnama, iako za to nema šanse. Nažalost.
A za ove gluposti o Avataru nemam komentara.
Ima i 2D verzija. I kod nas i kod vas :D
Hijr
Hvala!
Kak to nisam našo?
I zašto još nema nikakvih termina?
IGN "The Hobbit" review
Nije da mi recenzija nešto znači, al' ako nekoga zanima što kažu, izvol'te!
Vjerojatno im predugo traje, nedovoljno eksplozija, pušaka, američkih one-linera, quick-time eventova i prekomplicirana priča.
IGN... heh. Te više ne gledam ni u igrama a kamoli u filmovima... yebo to gothmog, siguran sam 1000% da će ti valjat film :D
Ma, kao što rekoh, ne znači mi ništa ta recenzija...Naravno, da ću ga ići gledati, i da će mi biti dobar :D. Išao bi ga gledat, i da su rekli, kako film ima predispozicije da bude idući "Manos: Hand of God"...
Meni nimalo ne smeta što "uvod" traje sat vremena, pa i u trilogiji sam najviše uživao u "Prstenovoj družini", baš zbog upoznavanja sa Međuzemljem.
dobio 7.9 preko igna znaci...
ocito im netko nije dovoljno platio da daju dobru ocjenu
Ili film jednostavno nije toliko dobar :shock:
u šta čisto sumnjam. Znao sam da će hobbit pokupit ovakve ocjene čisto iz razloga šta nije epičan ko LoTR, tako da me niš ne čudi.
EDIT: doduše se bojim da su napravili ono čega sam se i prije bojao, da su ga zbog proširenja na 3 nastavka razvodnili
kako mogu zbog proširenja razvodnit radnju?
hobbit je knjiga od nekih max 300 str (siguran sam da je manje, oko 250) i to su stavili u 3 filma. Jest da postoje još brdo bilješka koje je tolkien pisao i koje su ukomponirane u film, ali to ćemo još vidjeti kako je ispalo.
http://www.mediafire.com/?bpg35wg93vusryu
Za ove koji se, kao i ja, pitaju u čemu je točno caka sa 48 fps-a.
Dvije snimke (nisu iz hobbita) nekog lika koji po podrumu nabija loptu, u 24f i 48f. Pogledajte prvo 24, pa onda 48.
24f je ova standardna snimka u kojoj je vidljiv motion blur i trzanje, a u 48f je cijela stvar nekako... čudnija :D Na tren izgleda kao kompjutorska animacija, a na tren kao kućni dokumentarni snimak O_o
u 48 fps-a kraće traje
Pa, uz 3 filma imaju šansu da baš svaku scenu i dijalog ubace, ali nekako sumnjam da će tako biti. A koliko znam, tu ćemo još vidjeti šta je Gandalf radio kad je napustio skupinu i tako.
hihihiih ^^= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
The Hobbit An Unexpected JourneySTrailer in 48fps
Ne znam jel već bio link ili ne, ali.... wow, da, čudno :D
Izgleda dobro, samo što se čini kao da netko fast forwarda video. Oči nam nisu spremne za sve te FPS. :)
Meni u Hobbitu boje nikako ne pašu.
ček koji kurac je s onim videom, video i audio uopšte nisu sinkronizirani
To je do servera videa ne do videa... užas im je server i kenja, jedva loada film... :(
Meni se ne sviđa nikako. Izgleda ko da gledam mućke, crnu guju il neš slično, neki behind the scenes, automatski ubije imerziju i imam osjećaj da gledam neku predstavu s kostimiranim glumcima a ne film koji bi me trebao uvući u svoj svijet.
Je, to je dok je nekakav medium ili close up na likovima, ali za vrijeme borbe i brzih pokreta izgleda jako dobro ^^
Meni nije jasno kako je onakva čistoća i fluidnost same slike. Fenomenalno izgleda, nabavljati će se ovo na 48 frejmova kad bude na devedejovima kad već nije u kinu...
Smiješno mi je to kako su se ljudi navikli na inferiornu tehnologjiu da im doslovno smeta "smoothness" koji je bliži stvarnosti nego trzava filmska slika. Najbolje da se onda sve snima u 16 FPS-a ko u doba braće Lumiere
zašto ti je smješno da su ljudi navikli na nešto što se praktički koristi oduvjek, naspram nečeg što praktički vide prvi put?
inače ja kod tog 48 fps-a imam osjećaj ko da se sve brže zbiva :/
također, takav osjećaj sam prvi put imao kad sam umjesto singleplayer išo diablo2 igrat u Lanu, pa je sve bilo nekako... ubrzano? :D