da te ispravim frend mi jucer traio info kaze da na WvW max br igraca je 2000 :)= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Printable View
da te ispravim frend mi jucer traio info kaze da na WvW max br igraca je 2000 :)= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Ne, to je sveukupno, u 4 mape. Na jednu mapu stane oko 500 ljudi
Pa je, to je i mislio Empe.
U svakom slučaju to je ogromna brojka, a procesor ne može a da ne pati kad se skupi 30-40 ljudi i ide zergat tower/keep i onda dođe još toliko ljudi iz suparničkog tima branit taj tower/keep :)
Ne znam, na mom laptopu radi sasvim okej, dok god se svi ti ljudi ne skupe u 3 x 3 prostoru.
Jep, i meni se normalno vrti dok nas ne bude hrpa na istom mjestu.
Pa i meni je ok sve, dok nas se ne skupi 100 ispred vrata i svi rokamo po vratima i sve je kaotično i fps pada :(
Ako slučajno ne znam kako doći do neke viste ili nešto, ili ako mi fali zadnji waypoint, a ne znam gdje je. Samo mi nemoj reć: "Pa istražuj brate!", jer ću napravit inženjerca i bacit granatu na te :P= Citat =:
Izvorno postao Carp
opet oni su dali i DA2 i codovima novim 90+ ocjene pa svakog boli kurac šta kažu :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Zanimljivo mi je čitat prve stranice ove teme. Ima svačeg tamo, uključujući i predviđanja da će do 2009. GW2 već izać a WoW će propast :)
I neka mi netko objasni po kojem to mindsetu funkcioniraju retardi kojima je glupost to da možeš uskočit u PvP i igrat, bez da provedeš vrijeme u PvE-u koji te ne zanima? ;(
WoW mindset :D
Guard i Thief su jebeno dobri sto se tice PvP-a. JEbeni bleed koji thief ima, to nije humano.
@Maloki ja sam prije 4 dana citao temu, prvih 5 stranica. Umiro sam, jer sam isto tako razmisljao, izac ce najkasnije do kraja 2010. :D
Kako ja zelim takvu majicu, A NIGDJE je nema za kupit. :(
Odigrao danas Ascalon Catacombs Story Mode. Koje je to jebanje bilo :)
Ja sam failo vec s 3 grupe. Sa zadnjom sam uspio ubit cak 2 bossa.
Vassar i Ralena su bili dosta teški, trebalo nam je jedno 3-4 pokušaja da pronađemo pravu taktiku da ih skinemo. Ovi ostali su bili tako tako, onaj prvi boss odma pri početku je bio malo zeznut. Adelbern je bio mačji kašalj.
Ajd sad odi explorable. :D Ja sam potrosio 40 silvera na gear fix, u 4 sata wipeanja. :D
Slab sam sa parama, imam svega kakavih 50 silvera, potrošio hrpu na matse jer sam dizao weaponsmithing (sad mi je na 320 lol) :)
Ja nisam nista kupovao, tailor 170, artificer 225. Stvarno nije problem farmat matse, pogotovo gather. Samo sto su sad Axe, pick i harvest po 2s, tako da je skup sport majku im. IAKO JE JEBENI JUTE bio toliko odvratno tezak za nabavit, ubio sam se.
Ma je al ja sam tek level 43 :)
55 here. Btw. Catacombs su ti lvl 30. Imas na lvl 40 instancu, Caudecus's Manor. Najmanja instance ikad (teritorijalno :D)
Btw. burek ti nisam zaboravio. :D
Ma znam, dobio sam već poziv kod Caudecusa, samo moram vidjet kad ću ić.
Ako hoces, mozemo ic skupa, bio sam samo 2 puta. Ali tek oko ponedjeljka, poslje ispita.
Mogli bi, zašto ne.
Ako ima jos netko na Saefaer's Rest i zeli, eto onda u pon cemo to odradit. TS imamo. :)
E, ljudi, nas ima nekoliko na Desolationu, imamo guild, pa ono, ako neko želi, jel, ne?
Bolje mi daj sve to ti ne treba iz GW1, ja se ovde jos patim s HOMom :/
Ima nas nekoliko i na Saefers's Restu. :/= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Jučer se nafarmao u Curse Shore-u, imam Heavy Rubicon Helm (s karmom) i Draconic leggings i Draconic boots (parama iz Trading posta), sve lvl 80 exotic oprema, i trpam Superior runes of Undead za toughness i condition dmg. Otišao sam u WvW, razbio nekolicinu francuza koji su još imali svoje npc-e okolo. Onak, masakr :D
Aj, cujemo se danas.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Čilanje u Orru