Ovo zgleda zanimljivo, budem isprobao.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Printable View
Ovo zgleda zanimljivo, budem isprobao.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
RA3
mnogo lose mi se cini ._.
Evo probao onaj lugaru.. Isprva se čini ok, odlican battle system, al kasnije postane dosadno i depresivno.
Depresivno muzika+pobijeni zeko town=Preloša igra.
Nakraju uninstall nakon 10-ak minuta igranja.
pa to je dobro, čim je uspela da izvuće neku emociju.
Meni je to pak najluđi RA do sad...iako možda ne i najbolji. Lagano bi mogao reć da su "zabrijali" :)= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
RA 2 i 3 su ok, ali ništa više... jedinica owna.= Citat =:
Izvorno postao Aral
So true.
[quote=Duke of Earl]Ovo zgleda zanimljivo, budem isprobao.[/quote:wwts3lwo]= Citat =:
Izvorno postao "Arbiter of Change":wwts3lwo
Probaj, suludo kompleksna igra, premda možda malo previše statistička i wordy za današnju publiku.
I ono, ima preko 450 mogućih događaja u igri (bračne razmirice sa posljedicama su najjače). :)
Neznam, 1 i 2 su mi bili prejebeni, ova trojka je stvarno ono, neznam, bas kao sto Aral kaze, zabrijali su ^^= Citat =:
Izvorno postao Raz
Westwood <3
[quote=Arbiter of Change][quote="Duke of Earl":2889iklq]Ovo zgleda zanimljivo, budem isprobao.[/quote:2889iklq]= Citat =:
Izvorno postao "Arbiter of Change":2889iklq
Probaj, suludo kompleksna igra, premda možda malo previše statistička i wordy za današnju publiku.
I ono, ima preko 450 mogućih događaja u igri (bračne razmirice sa posljedicama su najjače). :)[/quote:2889iklq]
Odustao upravo zbog tih statističkih problema :D Nije problem što nema animacija, ali po slikama sam očekivao RPG, a ovo je kompleksna strategija što mi ne paše baš.
Sad idem po tko zna koji put probat uć u svijet Morrowinda, oboružat ću se s par modova za koje mi se čini da bi mogli značajno poboljšat igru.
Prošao Borderlands, derem sad po Resident IIIIvil 5-ici....
diablo 2 LOD
mislim da mi nikad nece dosadit :roll:
Eh da, koliko li sam ja samo puta to pokušao. Najdalje sam došao do 15. lvla uz par zabavnih dana igranja, ali na kraju uvijek brzo dosadi. :(= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Igram Mount&Blade, sad mogu mirne duše reći da je jedina igra koja me duže okupirala Diablo 2, ali fenomalni modovi skupa s ovom igretinom možda i to prevaziđu.
Heroes 3 Complete Edition :pray: :pray: :pray:
woooow :P mogao bih i ja!!! :wink:= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Risen, Mass Effect (zbog saveova za dvicu) i Dragon Age po drugi put :D
Poceo igrati Prototype. Osjecaj moci je nevjerojatan.
Zmajovsko doba
Doba zmajeva :)= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
Godine zmaja :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
= Citat =:
Izvorno postao flander
[quote=Sonic_Moronic]Eh da, koliko li sam ja samo puta to pokušao. Najdalje sam došao do 15. lvla uz par zabavnih dana igranja, ali na kraju uvijek brzo dosadi. :(= Citat =:
Izvorno postao "Duke of Earl":2fzf3256
[/quote:2fzf3256]
Sad sam mu stvarno bio spreman posvetiti jako puno vremena, ali nakon instalacije i pokretanja sjetio sam se zašto ga nikad nisam pošteno odigrao. Zbog prokletog audio buga, kojeg izgleda jedino ja imam u tom igri. Ali doslovnoSmislim da sam jedina osoba na svijetu s tim problemom, pretražio sam google, službene i neslužbene igrine forume, i jebeno NITKO nije nikad spomenuo taj problem. Nevjerojatno frustrirajuće.
Idem opet zaigrat Freelancera, bila mi je odlična igra prije jedno 6-7 godina, pa da je opet probam s obzirom da sam je gotovo zaboravio.
Silent Storm (u nadi da ce izas neki novi Jagged Alliance/X-Com ili pak neka nova igra u tom stilu ali da valja poput navedenih)
@doe jesi kontaktirao korisnicku sluzbu?
Nisam, ali stvarno sumnjam da bi mogli pomoć, vjerojatno je nešto do mog kompa.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
gle ako imas original, sigurno ti se isplati, inace si bacio 300 kn u zrak.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Jos uvjek dobri, stari World of Warcraft :D
DiRT sa realistic handling modom
upravo završen T.R.O.N 2.0,ajme kako DOBRA igra 4/5,igra iz 2003 godine pojede većinu novih za :fof: marendu :fof:
sljedeća na jelovniku Ninja Blade...............
Dirt2
Cs 1.6
Nba 2k10