Izgleda opako. Futuristički.= Citat =:
Izvorno postao zoky
I u najmanju ruku kvarljivo.
Printable View
Izgleda opako. Futuristički.= Citat =:
Izvorno postao zoky
I u najmanju ruku kvarljivo.
Ja ga neću kupiti; pa nek se on kvari kolko hoće :P
:wink:
tacky do zla boga... neukus u svom vrhuncu... ne bih ga stavio na stol pa da sam radi na desetke head-shotova u cod 4... :toilet:
ALIENWARE M11X
Gejmerski prijenosnik prihvatljive cijene
http://www.tportal.hr/ResourceManage...66113&fmtId=20
Dellova serija prijenosnika Alienware dosad je bila rezervirana za korisnike nešto dubljeg džepa, no najnoviji model kompanija je prvi put uspješno upakirala u cjenovni rang do 1000 dolara
Dellov novi gejmerski prijenosnik dolazi pod oznakom Alienware M11X, sadrži 11-inčni zaslon razlučivosti 1366 x 768 piksela, pokreće ga Intelov procesor Core 2 Duo, dok je kao grafički pokretač odabrana NVIDIA GT35M.
Nažalost, nema nešto više detalja koje bismo vam u ovom trenutku mogli navesti s obzirom da je Dell ovaj prijenosnik pomalo sramežljivo pokazao prisutnima na sajmu CES 2010. Ipak, oni koji su ga imali prilike isprobati navode da je Alienware M11X bez problema zavrtio Modern Warfare 2 sa svim uključenim detaljima, i to pri 30fps-a.
Definitivno najjača snaga ovog prijenosnika je u njegovoj cijeni, koja ne prelazi 1000 dolara.
tportal.hr
Dijagonala od 28 centimetara je definitivno premala za gejmanje.
Alienware :thumbs1:
To se igra sa dalekozorom i bežičnim mižem i tipkovnicom, kužiš?
Alienware predstvaio prvi gaming netbook :rotfl:
http://www.guru3d.com/news/ces-razer-en ... er-market/
sviđa mi se ovaj gamepad.
ništa revolucionarno no intel je predstavio prvi procesor koji na istoj tiskanoj pločici donosi 2 jezgreni cpu te grafički procesor... performanse nisu ništa posebno, dapače, atijev 4200 integrirani čip je brži ali eto...
http://www.legionhardware.com/document.php?id=874
Vidio sam to na tom's hardwareu i onako nije me bas nesto iznenadilo. Kad bi se recimo Nvidia i Intel zeljeli udruziti vise u to zajednicko poslovanje, mozda je moguce da naprave neki mix nesto i Cpu i Gpu na jednoj ploci, jos bi im bilo isplativije?
taj čip nije dizajniran za performanse.. nego za potrošnju
cijeli komp (cpu-gpu, 2 keksa DDR3, SSD i BD-DVD, na seasonic napajanju sa 80bronze certifikatom) je na prezentaciji prošli mjesec vukao 22W u idleu, 70W u full loadu, 72W peak
nevjerojatan power management proca. gpu nije niš ekstra, ali dovoljan za H.264 kodiranje. da nisam bio tamo ne bih vjerovao
to dapače... ako će cijena biti realna, da se tako izrazim, dušu dalo za neku HTPC konfu...= Citat =:
Izvorno postao Gwin
Nevjerojatno efikasna napajanja od Enermaxa
Enermax, poznati proizvođać visokokvalitetnih napajanja, lansirao je dva nova napajanja koja se mogu pohvaliti efikasnošču od 87% pa sve do šokantnih 92%.
Tako je Enermax izdao dvije serije napajanja, i to MODU87 koje modularno, te PRO87 koje je nativno. Oba modela se temelje na najnovijim tehnologijama koje im omogučavaju nevjerojatno efikasnost.
Tako je za 87 efikasnost najviše zaslušna DHT, Dynamic Hybrid Transformer Topology, tehnologija. Naime do sada su se svi proizvođaći napajanja fokusirali na DC(istsmjerna struja) dijelu napajanja koji je tehnološki praktički usavršen i više nema baš mjesta za napradak na tom području. Pa se stoga Enermax, da bi pstigao još veću efikasnost, orijentirao na AC(izmjenična struja) dio napajanja koji još nije tehnološki razvijen do kraja i ima mjesta za inovacije. Enermax DHT topologija se temelji na 3 grupe inovacija, i to:
* Dynamic AC Boosting
* Dynamic Transformer Array
* Dynamic Frequency Conversion
* DHT
* DYNAMIC HYBRID TRANSFORMER Design
Izum se temelji na dinamičkoj frekvenciji te naponu te prilagođavanju istih umjesto statičkih. Te dinamičke optimizacije samih strujnih krugova ne samo da poboljšavaju efikasnost do 92%, nego i povećavaju performanse do novih visina bez žrtvovanja sigurnosti ili bolo kakvih drugih karakteristika. Te se za hlađenje samih krugova brine 13.9cm Twister ventilator kojeg kontrolira SpeedGuard fan tehnologija koja omogučuje vrlo tih rad.
pcsvijet
lijepo lijepo
nego mali offtopic,kako da vidim ukupan trenutni load napajanja,koliko posto od max nazivne snage daje trenutno.
multimetar u ruke i mjeri...nema drugacijeg nacina
splitao sam ovu raspravu o pravilu u novu temu (isto u radioničke vježbe) čisto da se ne spama po ovoj...
http://www.guru3d.com/imageview.php?image=21892
KLIK!
nVidia FTW!
A ne. Mrak.
a kolika tek bude cijena
Ako gtx 360(ili kako se vec zove) bude bio bolji za 20-30% od 5850,mijenjam je,u protivnom uzimam jos jednu.
Cijena bude kao uvijek, očekivano, ista.
Zašto su nVidia kartuše skuplje od ATi kartuša.
Ima li neki poseban razlog ili je to samo ime? :(
Mislim da je ipak ime, i taj famozni Psyhics, ostalo ja mislim da je čisti marketing. Mislim da se ukine meant to be played program nvidia i ati postali podjednaki u svim igrama, možda bi bilo razlike koja bi se isticala u nijansama, ovako ide u korist nvidii.= Citat =:
Izvorno postao hans
Apple nešto sprema
Tko zna što bi moglo biti...
Evo još malo o Fermiju...
U iščekivanju Fermija
NVIDIA GF100 Architecture Preview - Fermi brings DX11 to the desktop
U 2010. godini najavljuju tablet, novi iPhone i iMac s ekranom osjetljivim na dodir.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ok, to znam. Al možda je ovdje nešto kaj do sad nisu rekli :)
moš mislit
http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=7956
Intel core i5 650 3.2 ghz :o
Šta je točno čudno?
ima samo 2 jezgre.
i HT.. radi ko zmaj.. ne brini.