Ima ko da ira Custom mape ?
Printable View
Ima ko da ira Custom mape ?
konačno mi danas stigla igra sa sendita... :)) čekao sam tri tjedna, ali sam ušparao skoro 150 kn... :P
:)
Nego kaj, isplati se čekat, ipak 150kn nije malo.
Ja cekam placu pa ako nakon svih potrazivanja ostane para, kupujem ovo. Stvarno mi nije jos sila posto imam posla preko glave i ne stignem previse igrati ono sta zelim :)
= Citat =:
Izvorno postao tigerija
još ne znam kak funkiconira addanje i te pizdarije ali nick mi je MiseEire, pa ko hoće nek me adda :)))...
edit: za bnet govorim, ofc
Moraš napisati i troznamenkasti kod koji vidiš tako da u bnet meniju mišem pređeš preko avatara (desno gore).= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
A najbolje ti je da to pukneš u SCII IDs temu da bude preglednije.
pretpostavljam da se ne može ali svejedno ću pitati može li se promijeniti slika onog avatara kod nicknamea?
Može. Neznam napamet kako imaš na blizz forumu ili prčkaj po provilu, Klikneš na sliku ili nešto.
skužio sam kako se može promijeniti, ali nemam još neki izbor, moram unlockati...
btw, jučer tek počeo igrati i išao sam onu neku practice ligu prvo probat... znači još nisam u ranked matchevima, reko da probam malo, prije nego me počnu guziti u pravim matchevima... za sad mi je statistika 4/4, guzim ih ko mlade majmune... totalni njubovi igraju u tom practice sranju... mislim, i ja sam njub, ali kaj je ovo za tipove, to su smijehovi... sad ću staviti skip pa da vidimo dalje... :)
Neznam ja sam odmah skipao te practice gamove, ali vjerujem da je ekipa bez ruku.
E, jel ima ko tu da bi volio radit mape ?
kaj niko ne igra MP od ljudi sa foruma? mogli bi baciti koju, a? :)
Zna tko, može se koristiti više triala na jednom accu?
Nemre, right? :(
Kak to misliš? Da iskoristiš jedan guest key pa onda produžiš ili?
Da. Provjerio sam, ne može. Šteta :(
Pa samo s drugim keyom napravi drugi acc.
Inače, možeš igrati i u offline modu ako želiš sp, samo se prethodno moraš spojiti na battle net koristeći nečiji acc, a mislim da možeš i sa guest accom.
Ja igram, uparvo s frendom. Ak oš moš s nama ponekad. Svi ostali su RTD loneri. Nabijem vas sve. :D
i ja bi sa vama ponekad igrao
tiger 345 mi nik pa me možete addat ko se oče malo zabavljat i zajebavat :D .
A neki jednostavno imaju buraza. :P= Citat =:
Izvorno postao tigerija
Nego...
StarCraft II: Heart of Swarm tek za 18 mjeseci
Ja nemam nista protiv. Ionako sam kratak sa vremenom pa ne stignem sve odigrati. Mozda bih vise volio da dode vec za godinu dana, ali nema veze.
Mislim ionako za ovakvu igru treba proci vise vremena da se ekspanzija napravi. Treba sacekati maksimalni prihod od prvog djela,a oni koji su kupili prvi dio sad mogu na miru skupljat novce za drugi itd...
Evo ako se nekome da replay gledati...
http://www.gamereplays.org/starcraft2/r ... &id=151884
Buraz i ja smo se dogovorili da cemo ici na zracnu flotu, pa je on stancao fenikse, a ja void rayeve i carriere.
Jos da su nam na kraju cannoni uspjeli bilo bi bolje. :D
Ma nije problem, sam neka dođe. Pitam se jel će D3 prije ili poslije toga xD
Novi patch je vani.
(Zasto ja uopce pisem ovo, pa nitko ne igra na netu ovo. :D ).
SOURCE: http://us.battle.net/sc2/en/blog/936928
Prije sat-dva gledao baš na njihovoj stranici o patchu ^^
Ja igram online...
kak ne, upravo dobio 2vs2... ja toss, partner terran protiv terrana i tossa... :)
Kako su samo uhebali terrane sada, ne dolazi u obzir više fast sd+baracks build... Glupost žešća :(
da, ali su isto vremeno dobro buffali thorove..
Odigrao dobar fajt sa burazom. Bome je bilo gadno.
Protivnicki terran je gresku napravio zato sto poslje nije isao na neke jace unite, vec je cijelo vrijeme marince stancao.
http://www.gamereplays.org/starcraft2/r ... =0#7738823
Colossus FTW! :D
Pomete marince kao cistacica na speedu!
ovak, do sada sam igrao sam one novice "n00b" matcheve, onih 50 koji se mogu igrati kao practice prije ovih "pravih"... uglavnom, sad igram onih 5 placement matcheva za ladder i zanima me jedna stvar... ako svih 5 pobijedim, u koji će me rang svrstati... ne bih htio da me baci u neki iber rang pa da onda kasnije samo dobivam po tamburi od nekih iber-gosu playera... :) za sad sam od tih 5 odigrao 2 i oba dobio... ako je takav sistem, onda radije pustim 2 da popušim... :)