negdje sam procitao da ce depp za novi nastavak dobit oko 75mil Eurica.. u picku materinu
Printable View
negdje sam procitao da ce depp za novi nastavak dobit oko 75mil Eurica.. u picku materinu
Into the White 8/10
http://www.imdb.com/title/tt1876277/
Jako dobar film o preživljavanju u Norveškoj divljini za vrime 2. svjetskog rata. Weasly postaje dobar glumac.
Ej ej ej ej ej ej!!!!! Gdje si našao taj film!!! Pokušavao sam ga naći sat vremena, nisam uspio pa sam odustao, čini se dobar!! Daj reci.
e sorry našao :S, "stranice" su prepunjene njime sada, ne znam zašto, valjda ima veze s datumom izlaska i to, hvala na preporuci nontheless :)
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...of_chun_li.jpg
Odličan - revolucija u žanru!
Mlada djevojka odluči proći kroz životni trening, usput prolazeći i transformaciju iz jedneSetničke skupine u drugu, kako bi pomogla ljudima. To postigne tako da postane jedno s ljudima Bangkoka (?), nauči borilačke vještine konzumirajući otpatke iz smeća (?) i stekne sposobnost ispucavanja energetskih kugli (?) uz pomoć mudrog učitelja.
Dobru glumačku postavu vodi vječno talentirani Chris Klein. Akcija je napeta, montirana savršeno tako da nijedan kadar za vrijeme tuče ne traje duže od pola sekunde. I baš kao pravi zločinac, Bison nikad ne ubije osobu koja mu smeta nego joj temeljito objasni vlastite planove i onda napustiti prostoriju ili se odluči obračunati šakama.
Jedva čekam nastavak!
1/5
trazim c rtani. bio je spomenut prije 50-100 stranica
prica je o selu zadnjih i najjacih vikinga.
dolazi neka zla armija crna. otima ih sve osim jednog malog vikingica koji nemre ni mac maknuti i koji je upo negdje
sada on odlazi na kvest da nade mac nekog ancient vikinga i spasi svoje selo.
po putu je naletio na neku trebu koja mu pomaze
film je svedski ili tako nest sjeverno
i mislim da se zove "XXYY the viking".
The Secret of Kells????
Baš sam to mislio napisati, al' me jebe ovo
:)= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Nedavno sam gledao igrani film sa slicnim imenom. Erik the Viking.= Citat =:
Je li moguce da si smiksao 2 filma u jedan? Erik the Viking i taj The Secret of Kells?
ni jedno ni drugo...
Nisu ni ta dva. Točno znam na koji crtani misli, gledao sam prije par mjeseci al da ga jebeš nemogu se sjetit kak se zove :(
Dark Shadows, 6/10. Vjerojatno najlošiji Burtonov film, svakako s najlošijim nazivom.
A Batmani ništa? Ili onaj gdje stalno pjevaju?
sweeney todd je zakon!
Sweeny Todd je predobar, Dark Shadows je sranje. Jedina dobra stvar iz njega je što sam našao Nights in White satin. Kako savršena pjesma...
Ja nikad u životu nisam pogledao dobar Burtonov film.
Onda odi brzo pogledati Ed Wood.
neda mi se tražiti post u kojem si pohvalio big fish i edwarda škarorukog= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
To mu je najbolje što je snimio .Odličan film .= Citat =:
Izvorno postao vukopas
Pola njegovih filmova sam odbio gledati .Već iz foršpana sam znao koji davež mogu očekivati .Ovaj zadnji mi se isto neda gledati .
Meni je Big Fish njegov najbolji. Moram i Ed Wood pogledati.
također, big fish je remekdjelo. Sve u tom filmu valja, od izbora glumaca, likova, priče, muzike, i naravno, Pearl Jam na odjavnoj špici :D
And? :)= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
bumpam se= Citat =:
mislim da ga je cak niko il karabas spomenuo u ovom topicu, ali ima previse toga da pregledavam sve...
itko? netko?
EDIT: Siguran sam da nije taj pa pogledaj ovu listu.
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV...0,214,317_.jpg
The punk syndrome
Dokumentarac o cetiri mentalno zaostala prijatelja koja sviraju u pank bendu :D Nasa ga slucajno na disku, valjda ga brat skinija, svakako dosta dobar, kratak i dirljiv na momente. Preporuka!
Ma zaboravio sam na to.= Citat =:
Izvorno postao loo
Evo, sutra se gleda.
je to je taj :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao loo
moram ga opet odgledati
Podsjeća na How to train your dragon po animaciji i settingu.
//Tune in dok gledan Warriora//
Nije mi jasno zasto amerikanci zive u najvecim kucama ikad iako su u debelim kreditima i sramota in je zivit u stanu od 60 kvadrata :pray:
Mislim da je u njih živjeti u kući u predgrađu jeftinije nego usred grada u stanu...
Ali svejedeno, na filmu liku ne ide dobro financijski, pa se iz nekog osrednje velikog stana preseli u kuću s katom... Čudno je to...