Pogledao Power Rangere. Simpa je film, pogotovo za nas koji smo ih obožavali kao klinci. Cameo pri kraju je bio fora. Go go Power Rangers! :cool:
Printable View
Pogledao Power Rangere. Simpa je film, pogotovo za nas koji smo ih obožavali kao klinci. Cameo pri kraju je bio fora. Go go Power Rangers! :cool:
Barem likovi nisu iritantni pa mu je to plus.
Inače je prosjek.
Ali bolje od Transformer serijala i DCEU filmova prije WW.
Pogledal sinoć transformerse, a ono niš posebno, Bay jedino zna napravit eksplozije i to je to, za razliku od ostalih nastavaka čini mi se da ovaj ima najviše drame i filozofiranja uz lopatu lošeg i forsiranog humora. Jedinica i dvojka su mi najdraži. Optimus je u ovom filmu imal minimalnu minutažu, dok njega nema Wahlberg se pravi pametan i pokušava bit zanimljiv, nema nikakve kemije između njega i robota, sve nekako površno, Shia mi je po tom pitanju bio bolji, oni i Bee best friends i tako to. Naravno film nebi bio ništa bez dobrog mufa :D Laurica je stvarno tip to ^^
Sam podnaslov filma "The Last Knigh" je razočarenje, kad skužite tko je taj "last knight" dođe vam da van iz kina izađete. Hopkins upotupnosti nepotreban, ne pašu glumci njegovog kalibra u takvim filmovima, razumijem da su pare u pitanju, al da ga netko isreno pita dal je opće ikada gledal Transformerse dok je bio klinac mislim da bi se grohoto nasmijal :D
Ako je itko bio badass u filmu onda je to Megatron, šteta što taj dizajn nisu koristili od prvog filma.
Sve u svemu film koji pogledaš jednom, dvaput i to je to. Al eto u išćekivanju sljedećeg nastavka.
5/10
Kad je Hopkins bio klinac, Transformeri nisu postojali.
Star je to čiča.
GotG Vol.2 - Stvarno pun pogodak. Dobar humor, akcija, drama, baby Groot... Svega pomalo.
Ghost in the Shell - solidna adaptacija. Pogotovo lokacije super napravljene. I Takeshi Kitano kao Aramaki :cool:
Boyka: Undisputed - odlične borbe, Adkins je zvijer kao i uvijek.
The Fate of the Furious - Statham i beba u zrakoplovu su mi bili najbolji dio.
Kong: Skull Island - volim te divovske beštije. U sljedećem filmu Godzilla i Kong moraju surađivati i prebiti nekog još većeg.
King Arthur: Legend of the Sword - lošiji od drugih Ritchiejevih filmova, ali ok.
Pogledao Wonder Woman (http://www.imdb.com/title/tt0451279/), moram priznati da sam više očekivao od filma. Priča mi je malo bezveze i ta poveznica sa amazonkama, kad ona kao ode od njih mi je glupa. Na kraju dobiješ samo akciju i neista posebnu glumu.
Odgledao i ja danas. Onako, ok film, ali ništa posebno. Nekako sam i ja očekivao više zbog uglavnom pozitivnih komentara. Naravno, daleko najbolje od DC-a dosad, ali to stvarno nije bilo teško nakon smeća ko BvS i Suicide Squad gdje se nije znalo tko tu koga pola filma. Ak niš drugo ovaj barem ima glavu i rep i nije izmasakriran u post produkciji. Priča nije baš pretjerano uvjerljiva, ima podosta bedastih trenutaka ali služi svrsi ako ne uključuješ mozak previše. Ne bi škodilo da je kraći i da su našli neke malo kvalitetnije supporting likove. Akcijske scene su bile zabavne iako tu i tamo unakažene nepotrebno lošim CGI-em. Gal Godot je meni solidna u toj ulozi iako njen naglasak ubija. S obzirom da nemam pojma o tom liku u originalu, ne znam koliko dobro su odradili origin story i lika općenito.
Ne bi išao baš toliko daleko da je najbolji DC film, vecina batmana i supermena su bolji od Wonder woman. Suicide squad mi se isto nije baš svidio, ne volim miješanje više likova u jedan film, spajaju nespojivo i onda to naprave loše.
Pa od ovih novih: Man of Steel, Batman v Superman i Suicide Squad je po meni daleko bolji film. A i kao takav nije niš posebno.
Wonder Woman je tipicni trash superhero film, ja fkt ne kuzim zas su svi govorili da je dobar. Jos su sjebali DC jer su u gradove tipa Metropolis, Gotham unjeli WW2 i gradove stvarnog svijeta
Man of Steel je solidan do trenutka kad Superman pobije desetke tisuća ljudi i napravi bilijunske štete po Metropolisu.
Ali spasi sve ostale. Do danas ne kužim bičanje po kraju tog filma...valjda bi bilo bolje da je Zod uništio planetu.
Man of Steel ima problema, ali uništavanje grada i ubojstvo Zoda nisu među njima.
Frajer cijelo vrijeme pokušava odvuć Zoda iz grada ali se ovaj stalno vraća i radi sranja.
Ubojstvo Zoda je opravdano i smisleno, da to nije napravio ovaj bi ubio onu obitelj i nastavio radit kaos.
Ponovno slanje u phantom zone nije bila opcija jer su jedini poznati put u zonu već iskoristili za slanje ostalih, a o utjecaju kriptonita (kojeg se pronađe tek u BvS) i red sun radijaciji na njih nisu imali blagog pojma.
Also, Wonder Woman rula.
Duplić
Ne, uspije ih Supes spasit, laser prođe iznad njih.
Hmmm, meni je u glavi ostalo da bude ta scena :)
Al mislim da je implikacija da ih spasi, inače to sve nema smisla.
U cijelom tom filmu umru samo Zod i Kevin Jebeni Costner.
Pa ništa, jeben je.
Napokon pogledao Wonder Woman. Jako dobar film. Gal Gadot je preslatka. <3
Pogledao sam i nove Transformerse. Dva i pol sata svačega i ničega. Barem je CGI bio odličan.
Blade Runner
10/10
Izvrsno ali valjda bu pola ljudi razočarano. Prejeben film, dostojan originala. Praznik za oči, uši, srce i mozak.
:pray:
Jedva čekam da to pogledam.
Da, stvarno je sranje. Ali ne brini, biti će još nastavaka!
Pogledao Spider-Man: Homecoming. Dobar je film, ali ne mogu im oprostiti brownwashing Flasha. Napravili su od njega malog ružnog kržljavog Rađeša.
Osim kaj je Tom Holland daleko najbolji i savršen izbor.
Novi Spider-Man je fakat jeben.
Jer je auto od smeđeg dušbega, tj. od njegovog starog.
I to je zakon.
U svakom nastavku dosad ga gledaš samo kako se njiše po neboderima, dok ovdje mora improvizirat pa mazne budali auto, ili skače po dvorištima u predgrađu.
Navedi boljeg
Trick 'r Treat. Halloween/10.
Thor Ragnarok, lol, najbolji superhero movie. Good luck DC. Nikad im nece prismrditi zbog te karizme glumaca, medjusobne kemije i odlicne zajebancije.
10/10
Slažem se, genijalan je.
Najsavršeniji spoj fantasyja i SF-a, modernog i mitološkog, komedije i epike, što sam ikada vidio.
Meh. Thor je valjda najgori Avenger.
Do prije Ragnaroka, definitivno je bio pri dnu, sad je napokon skuzio da je bog :pray: