-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
The Expendables 2
http://hungergamesdwtc.net/wp-conten...oster-Liam.jpg
To je to. Mogu mirno na vječni počinak. Ultimativni nastavak ultimativnog akcijskog filma. Chuck i Lundgren su mi bili zakon, Sly i Statham standardno odlični, a i ostatak ekipe jako dobar. Van Damme i Boyka su odlično odradili ulogu negativaca.
10/10
-
http://i.imgur.com/OtbUr.jpg
The Intouchables
Oh moj bože, kakav film. U zadnjih godinu dana stalnom slušam ljude kako ga hvale i napokon sam ga pogledao. Nisam se htio razočarati pa sam u gledanje ušao sa ograničenim očekivanjima, no film je stvarno opravdao sve što sam čuo o njemu. Ne samo opravdao nego i daleko nadišao na svakoj razini.
VELIKO osjveženje u ofucanom, isfuranom, isforisaranom svijetu komedija. Film ima baš nekakvu prirodnu i opuštenu atmosferu, nešto što se ne vidim često u filmovima i nešto što na mene ostavlja najveći dojam. Likovi nisu stereotipični nego zanimljivi (iako su do kraja razvijena praktički samo 2 glavna lika, ali ovo je komedija koja traje sat i po, ništa drugo se nije ni moglo očekivat i ništa drugo ni ne treba za ovakav film), dijalozi su prirodni i mogu ih zamislit u svakodnevnim situacijama, humor je jako dobar, nije isforisiran ni pretjeran nego simpatičan i potpuno pristaje liku ili događaju.
Ne znam što više reći, jednostavno jako dobra komedija-drama sa zanimljivim likovima, radnjom i dijalozima i, što je najbolje, rađen je po istinitom događaju. Ne znam kad me zadnji put neki film ovako emocionalno pogodio, i to ne mislim u smislu da je tužan i da plačeš, nego jednostavno izaziva emotivnu reakciju od gledatelja, bilo pozitivnu, bilo negativnu.
Preporučam svima koji nisu pogledali da svakako pogledaju.
-
Hvala ti na ovakvom reviewu, tako lijepo napisano, tako pogođene dužine, da ću pogledat :)
-
nećeš se razočarat, film će ti u najmanju ruku biti samo vrlo dobar
-
Nema na čemu Mirko :D Dreamer je u pravu, teško mi je zamislit da ikom ovaj film bude loš.
-
Futurama: Bender's Big Score
http://3.bp.blogspot.com/_cHtQrCxWVW...2520winner.jpg
Nešto slabiji od serije, no svejedno ga valja pogledati ako volite Futuramu. Doima se više kao posveta originalu nego kao neki nastavak.
8/10
-
= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
The Expendables 2
10/10
Potpis.
-
= Citat =:
Izvorno postao loo
Nema na čemu Mirko :D Dreamer je u pravu, teško mi je zamislit da ikom ovaj film bude loš.
http://media.tumblr.com/tumblr_lxcx34cYlH1r54pcz.jpg
-
= Citat =:
Izvorno postao Bara
Jacksonu tu mogu skinuti kapu za Gospodara Prstenova, iako je i on masu stvari trebao izbaciti, ali bar je samo izbacivao.
samo izbacivao?
jesi ti uopće pročitao i pogledao cijeli serijal?
film prvi - u knjizi Frodu preko rijeke ne prenese Arwen nego Glorfindel. slomljeni Narsil nije u rivendellu nego je kod Aragorna
film drugi - elfovi u Helm's Deepu? s onom scenom epic umiranja njihovog zapovjednika Haldira? di je to u knjizi? fight aragorna sa wargriderima i njegov pad sa litice te povratak u helm's deep ne postoji.
film treći - frodo potjera sama i ode sam sa gollumom? ne bih rekao. saruman preživi do kraja knjige. aragorn nikad nije dobio prekovani mač od elronda nego zastavu. vojska duhova ne sudjeluje u bitci za gondor
ovo mi je samo na brzinu palo na pamet, lista je malo poduža..
neovisno o tome, svaka čast jacksonu što je uspio izbalansirat i sve skupa strpat u 3 i pol sata po filmu
-
Možda bolje što nije Glorfindela stavio u film jer je i Tolkien već napravio kupus s tim likom :D
-
-
-
Govor mu iritira, ali je zanimljiva mistika oko njega :D
-
Hey dol! merry dol! ring a dong dillo! Ring a dong! hop along! fal lal the willow! Tom Bom, jolly Tom, Tom Bombadillo!
Najbolji je.
-
Tolkien je na tim stranicama više manje napisao "I tako sam ja prvi put jeo acid."
-
-
-
ja cekam film Hurinova djeca.
-
Nije to ljudima zanimljivo.
-
-
-
silmarilion bi mogo bit interesantan :P
-
kao miniserija po trajanju od sat, sat i pol po epizodi... po mogućnosti da je od HBO-a.
-
Ne.
Onda ne bi bilo borbe niti efekata.
-
Počeo gledat Captain America The First Avenger i odusto, predosadno mi je i djeluje retardirano uklopljeno u WWII setting.
Idem Thora pogledat sad.
-
Thora onda pogledaj Avengers u 1080p :)
-
Ako ima na Netflixu. Mada moram još pogledat i Iron Mana i Hulka i svašta :D
-
-
Zar su izašli Osvetnici (plus onaj s lukom) na DVD-u? :O Must finds it... nisam to još gledao ffs
-
= Citat =:
Izvorno postao Azer
Počeo gledat Captain America The First Avenger i odusto, predosadno mi je i djeluje retardirano uklopljeno u WWII setting.
Idem Thora pogledat sad.
Hahaha, u koje si se ti sranje uvalio :D. Ja nakon što sam pogledao Avengerse u kinu poželio sam gledati Captain Americu i Thora, Thora ugasio nakon 10 min, Captain America pogledao cijelog uz 2 mini-napa tokom filma, žešća sranja...