Da su USB stickovi skupi.
Printable View
Da su USB stickovi skupi.
da je Own3D.tv propao...
?= Citat =:
Izvorno postao Carp
ja sam ga otpiso još prije par godina. nakon ovog redizajna je ošo u kurac skroz= Citat =:
Izvorno postao Carp
meni je own3d bio najbolji jer mi twitch tv lagga na pocetku kad upalim stream, a justin tv nitko ne koristi
justin.tv je tata twitch.tva, svi su se, oni sta strimaju igre, a ne svoju facu preko webcama prebacili na twitch
Nihilizam razara i ličnosti i društvo. To je otrov koji ubija dušu.
Maloki nemaju ti vode u selu!
http://new.weavesilk.com/
I'm having so much fun!
Rimac isporucio prvi 1k+ hp automobil.
Došo račun za plin, Babića se na bi ni Hitler posramio.
Lol kak si znao? Nije bilo vode jedno sat i pol - dva :)= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Sotona je zao!
da su mi u knjizi iz terme 2 donje ogrijevne vrijednosti dane u megajoulima po kilomolu.
jebem ti kilomole.
Baš je super bila ona tribina na FFZG. :Đ
ane jebote
totalni uspjeh
http://boards.4chan.org/co/res/45649149
comic dump incoming
Ne znam ni sam zašto ovo radim wtf.
Sad čitam komentare po netu, isus bog. :'D= Citat =:
Izvorno postao Kid A
"SVE SU TO ORGANIZIRALI PEDERI LJEVIČARI DA SE PREPUNI DVORANA PA DA NE MOŽE BIT TRIBINE!!1".
A onak, dvorana bila prepuna GROZDovaca i drugih idiota. :'D
A sta sve je tocno bilo u toj dvorani, kad si vec bio na tome?
Kako šta je bilo, skupilo se na faksu dovoljno ljudi za napunit Arenu, ugurali se u dvoranu koliko nas je stalo te još bio red do ulaza u faks. Kad je dekan skužio da je nastalo sranje zamolio je ljude koji nemaju gdje sjedit da izađu jer baba i Štulhofer doslovno nisu mogli proć, no nitko se nije htio maknut pa je cijela stvar otkazana.
Bila je tu i neka ekipa sa crvenim transparentom "Spriječimo fašizaciju države", a u cijeloj toj sauni (naravno klima izgašena i svi prozori zatvoreni), netko je uspio i slomiti ruke gipsanom odljevu kipa koji se nalazi u dvorani.
Oće bit dobro?
spoznao upravo sad da je Tom Hardy glumio u Band of Brothers :D doduše samo par scena al ono :D
I u Star Trek Nemesis, vjerovao ili ne. I to glavnog negativca.
Saznao sam to tek prije koji mjesec.
Ne bi čovjek reko.
Zašto su svi postovi vraćeni na prvi veljače i kakvi su ono erori maloprije bili?
Svi skrenuli zbog Witchera 3 i uprozorili forum.
Možda se sve poslije 1. veljače nije nikada ni dogodilo.
:shock:= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Pogodite šta ćemo bit kao maturanti ove godine.