Pogledao "Zvjezdane Staze: S one strane" i mogu reći 9/10.
Nije 10 zbog dva gadna gafa i previše akcije. Dobar.
Printable View
Pogledao "Zvjezdane Staze: S one strane" i mogu reći 9/10.
Nije 10 zbog dva gadna gafa i previše akcije. Dobar.
Pogledo novi star trek. Bolji od novih star warsa.
Suicide Squad
Mah, 5/10.
Nije toliko smeće ko BvsS, ali nije ni daleko. DC je nesposoban napraviti uvjerljive likove i pametan zaplet. Prvih cca pola sata obećava, sakuplja se ekipa super villiana, ima kratak back story o svakom, ali nakon što se okupe ko da scenaristi nisu znali koji vrag sad s njima. Film se raspadne i samo čekaš creditse.
Prema traileru krivo sam očekivao akcijsku komediju, ali od "humora" ima samo tih par stvari koje su i u traileru.
Da je bio rated R i imao kvalitetne scenariste mogao je biti hit, a ovako još jedan u nizu DC-evih promašaja. Sad u utorak je 10kn karta u Cinestaru, toliko se isplati dati.
*10kna karta za koji god oces film
A nije ni neki izbor. To sranje ili Star Trek su jedini na papiru zanimljivi
Called it odma. Film je smeće i ljudi će se naljutit što to govorim prije nego sam ga pogledao, ali opet znam da ne valja.
Eto, možete mi zahvaliti unaprijed.
treba vidjet margot robbie ak niš drugo.
i ljudi vjerojatno seru bezveze jer ocekuju boga oca, ko i s wowom. po forumima su svi veliki kritičari aka seronje, a pricao s 10ak ljudi uzivo i svi su rekli "da je skroz ok, jebeno kaj smo vidjeli hex". ljudi nemru valjda prihvatit da nece svaki fantasy i superheroj film bit masterpiece i oskar materijal pa im zivot iducih tjedan dana nema smisla i onda placu u mracnom kutku sobe sklupčani pritom tipkajuci po nekom android tabletu po kojem isto seru na internetu jer nije releasan zadnji x.x.1 update, al kad ih uzivo pitas, reci ce ti da super radi.
post related: od filma ocekujem da mi ne bude dosadan, a wow je uspio.
Meni je jebeno kak ekipa piše thinkpieceove. O superherojskim adaptacijama. Rofl.
Zaboravljivi popcorn flickovi koji ti ukradu par sati i gotovo.
Dobro, Warcraft je očikivano trebao biti smeće jer je Warcraft oduvijek smeće.
lookin at the bigger picture, kad bi jedna stvar morala nestati s lica zemlje, između tebe i warcrafta, ljudi bi odabrali tebe.
Ja bi odabrao Warcraft.
Pa da, thinkpieceove ćeš pisati o proljevima poput Revenanta koji se silno trude biti UMJETNOST.
Revenant je odličan film ako niste odgojeni na proljevima poput ovogodišnjih blockbustrea.
Znači ja sam jedini amo reći odrasli čovjek na forumu koji ne gleda superhero filmove.
OK su i ti filmovi ako ne očekuješ kvalitetu Nolana koji nas je sve razmazio.
Revenant je žešće govno lol.
Lol nije
Reverant je fakat negledljivo loš. Kao i DiCaprio koji je toliko očajan glumac da samo bira Oscarbaitove.
Ja uzivao u dva gledanja. Odlicna gluma, rezija, surova priroda a medo je bio za oskara.
Gle, nakon Mad Maxa i Martiana koji su prejebeni i zabavni, Revenant je fakat govno.
Sva tri su odlična.
Superhiro filmovi su kancer za koji brojim dane kad će umrijet.
vrh diskusija
remnant je za kulturno uzdizanje. (fak det šit)
warcraft film
nelose, fkt uzivo u filmu. imam neke zamjerke ali s obzirom kakvi su inace filmovi u zadnje vrijeme, ovo je bilo super
Problem warcrafta je sto su se bojali napravit scene duze od 10 sekundi.
10 sekundi ljudi > Switch na orke
10 sekundi orka > switch na ljude
x10000
still better od ant mana, mad maxa, svih captn america, betmena i sveg ostalog sta sam gledo ove godine
U utorak za 20 KN pogledao Bournea i Star Trek, hvala Hexfire! Bourne mi je bio ok, a Star Trek dosta dobar. I opet tvrdim da je shaky cam najgora stvar ikad. Ne sjećam se da su raniji Bourneovi to imali.
Gledao sam prva 3 Bournea i nikad nisam dobio toliki dojam shaky cama, kod ovog zadnjeg shaky cam je bio odvratan. Svaka scena tučnjave (sve 3) su bile grozno napravljene, car chaseovi za koje su se najžalosnije i potrudili ispali su na kraju beznačajni zbog toga što se apsolutno ništa ne vidi. Skroz loše.
Mene je čak najviše smetalo što od 2 sata trajanja filma oko 1 sat otpada na scenje hodanja do neke lokacije, ide uvijek neka pumpajuća muzika iza i redatelj snima Bournea ili nekog drugog kako šeta negdje. Uff, taj jebeni film, a fan sam trilogije.
Ja sam u svemu tome guštao. A vi se slobodno svađajte čiji "ukus" je moćniji hihi
Warcraft je ok film, samo je mozda malo previse za fan base napravljen pa ga normiesi nisu skuzili
A kaj se tu ima kužiti. Film je šuga. CGI je prenapadan, gluma je drvna a sve drugo je odavno izlizano i sto puta viđeno.
Warcraft film i nije toliko loš koliko sam mislio da je nakon čitanja tih vaših komentara. Samo je previše zbijen, naguran i izrezan. I "plot twist" je predvidljiv od početka filma.
Moje mišljenje je da je trebao trajati barem 30 min dulje kako bi se dalo više mjesta za razradu likova i da je zaplet trebao biti ipak malo kompleksniji.
Warcraft je i više nego ok film, a komentari su više stvar osobnog ukusa, a ne realnosti.
= Citat =:
Warcraft je i više nego ok film
lul= Citat =:
komentari su više stvar osobnog ukusa, a ne realnosti