ChronicleS- 8/10
Fora kvazi SF teen film, di se vidi što se može desiti ako supermoći dobije nestabilna osoba. Zanimljiv spin na superhero filmove u neku ruku
Printable View
ChronicleS- 8/10
Fora kvazi SF teen film, di se vidi što se može desiti ako supermoći dobije nestabilna osoba. Zanimljiv spin na superhero filmove u neku ruku
Mislim da sam negdje pročitao da će direktor Chroniclea raditi na Shadow of the Colossus filmu.
Akira i Ghost in the Shell, ako ti ne smeta što su animirani.= Citat =:
Izvorno postao Shaka
pa ocito mi se taj nije svidio pa trazim druge za referencu...ne vidim u cemu je problem??= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Nigdje problema, ali vidiš da ti se nitko ne usudi preporučiti nešto ozbiljno nakon takvog masakra klasika...
ma sve 5,shvacam da je to klasik,za tadasnje vrijeme odlican setting i nezamisliva prica itd itd...ali jednostavno me sve to nije uvuklo u taj svijet,po meni je overrated,valjda smijem imati svoje misljenje?
Chronicle mi je bio odlican film za pogledat sa drustvom u kinu, ali neznam bas koliko je pametno dat njemu da radi sotc film, radije bi pogledao anime napravljen od ghiblija ili nesto, ili dat peter jacksonu da napravi= Citat =:
Izvorno postao Raz
evo par:= Citat =:
Izvorno postao Shaka
Killer Klowns from Outer Space= Citat =:
Izvorno postao Shaka
Hahah zato i dolazim na ovaj forum,cim netko napise svoje misljenje a da se drugi ne slazu sa istim odmah hejtate i trolate ali neka nisam bolje ni zasluzio :)
Nigdje nisi rekao da mora biti dobar SF. Plus, KKfOS je zabavan trash SF/horor/komedija.
Preporuci meni par losih komedija, dobre su mi dosadile
The House Bunny
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ouse_bunny.jpg
Loše..film malo spašava odlična Anna Faris...a ni Emma Stone nije loš dodatak...ali svejedno loše
4/10
http://i48.tinypic.com/alq1pv.jpg
Scott Pilgrim Vs. The World 9/10
Obožavam ovaj film, mislim da ga redovito gledam svako pola godine otkad je izašao. Mislim da mi se ništa od 2010. od filmova nije dopalo kao ovako originalno, svježe i zakon.
inb4 cijeli forum pljuje po pilgrimu i bari
Haha, može, feels good to be back :)
To je jedini film za koji mogu sigurno, ali baš sigurno reći da je za 1/10.
Imam još jedinica na listi, no sve druge su upitne i mogu lako postati dvojke.
Ova ne.
Scott posjeduje.
Iskreno, čega sam se zadnje 3 godine nagledao, Scott je jebeno remek-djelo.
Scott Pilgrim je gotovo sve što je pogrešno s današnjim generacijama/zapadnjačkim svijetom. Zapravo se radi o prilično važnom filmu kad malo bolje razmislim, u nijednom filmskom/glazbenom/pisanom uratku to nikad nije bilo fokusirano u ovolikoj količini i razmjeru.
Očito moram to gledati, stalno pričate o tom filmu.
Tek nakon Pilgrima sam shvatio koliko je Twilight zapravo dobar film.
Dobro zboriš, zdrav humor, originalnost, ljubav, dobra glazba, i naposljetku kvalitetan filmski uradak, uistinu su sve što je krivo sa današnjim generacijama.
To ti je zato sto ne jedes meso pa si dosegnuo vrh neukusa opcenito i presao u paradoks
Neznam jel se više sjećam, ali mislim da se taj "zdrav humor" sastojao od vrištanja i blještavila, a većina dijaloga u filmu od 3-4 izraza poput epic, awesome, wow i cool.
Ne želim više o ovome, u potpunosti sam zaboravio film i sad mi ovo samo vraća traume :(
An Epic of Epic Epicness :/ ROFL LOL LMAO WOW EPICCCCCC :fof: :fof: :fof: :fof:
:D :D= Citat =:
Izvorno postao Kid A
brrrrrrrrrrrrrrr