MENI JE PRVI PUT BIO BOLJI KAD SAM GA GLEDAO JER NISAM ZNAO ŠTO ĆE SE DOGODIT TAKO DA MU SAD DAJEM 7/10.
Printable View
MENI JE PRVI PUT BIO BOLJI KAD SAM GA GLEDAO JER NISAM ZNAO ŠTO ĆE SE DOGODIT TAKO DA MU SAD DAJEM 7/10.
MA DAJ NE KENJAJ, FILM JE PREJAK!11
Cheers :)= Citat =:
Izvorno postao Delirium
PA ONO, JE, AL PRVI PUT MI JE BIO 10/10 KUIŠ, SAD SAM POGLEDO DRUGIPUT PA MI JE MALOLOŠIJI YOUKNOWHATIMSAYIN?= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Das Boot.
Mnogodobar film. 8/10
[quote=McPingvin_v2.0]Kako winat protiv ljudi koji uopće ne sudjeluju u raspravi na istoj razini? Delirium smatra da je jedino bitno u cijeloj priči moje znanje fizike, sekularizam i ateizam, dok Duke tvrdi kako ne postoje striktne odredbe žanrova i da su meni te odredbe bitne na izričito osobnoj razini.= Citat =:
Izvorno postao "Mirko L":3sw4o3bv
Dok se ja trudim držati čiste rasprave o filmu, žanrovima i sadržaju filma, njih dvojica su se odlučilas pustiti na "uvrede" na osobnoj razini, kao i svaka osobe u raspravi kada (više) nema argumenata.
Onaj lorem ipsum je za temu jednako relevantan kao i moj sekularizam, zato sam ga i pejstao.[/quote:3sw4o3bv]
Ja se stvarno nadam da se ti zajebaješ. Odlučili su se upustiti u uvrede na osobnoj razini, kao i svi kad nemaju argumenata? Ne znam, kao da me to podsjeća na nekog, isto s foruma. Hmmm...
Also, ne mogu sebe vidjeti objektivno kao drugi, naravno, ali ti kažeš da se volim pravit pametan. Ne znam, to sam si ja mislio za tebe i prije nego što si mi rekao, tako da sam tu s njima.
>S njima
Mirko...
Tu nema nas.
Ovdje sam samo ja.
Za ostale ne znam.
Nisam upoznat da je moj profesor iz predmeta Vještina komuniciranja aktivan na PC Play forumu.= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Not sure if serious...= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Mislio sam na Dukea.
@Pingvin - HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA :rotfl:
Može lock pls. Tema nema smisla.
Zabavljeni Mirko je najbolji Mirko.
Dobro je više jebovas usraste temu.
Hrvatska - Švicarska 2/4
Whaaa? Wales - BiH 0/2. I to pobjeda nakon niza od 7 nepobjeđenih. Kako ste tako loše odigrali? KAKO!?
Femdom Ass Worship #16.
Ne znam, moram priznati da sam nakon gledanja ostao razočaran, poprilično. Inače volim i MeanBitch Production i Evil Angel, ali ovaj nastavak inače skoro savršenog serijala mi nikako nije legao. Aiden Starr se dobro uklopila u dominatrix ulogu, no njezin "rob", Eric Jover, je u barem 50% scena ovog cijelog serijala i automatski zbog njega više ne mogu gledat scenu, kolko god dobro bila :( Ariella Ferrera, jedna od meni najdražih MILF-ova je i ovdje preseksi, no nije joj sjela ovakva uloga. Puno bolje joj stoji kur*c u ustima nego da stalno sere nekom liku da joj liže šu*ak. Courtney Taylor ni inače ne volim, cijelo lice joj je plastično, no barem nije dosadna u svojoj ulozi. Bella Reese je također dobra "dominatrixica", no tiny bit je overweight, a i pomenuti Eric Jover strikes again...
4/10
The Cabin in the Woods :/
Kako ovakva bijeda od filma ima 7.8 na imdb!? Baš sam lijepo nasjeo. Nula originalnosti, nula straha, nula humora, nula od atmosfere... Sve iz filma je već viđeno u mnogim drugim filmovima i to u puno boljem izdanju.
4/10
gledah Fast times at Ridgmont high.
Nisam imao pojma da je Sean Penn jednom bio mlad... i izgledao ovako
http://collider.com/wp-content/uploa...ovie-image.jpg
Sve u svemu finta film. Uhvatio me je opet moj guilty pleasure sa teen highschool filmovima.
Vjerojatno zbog Joss Whedona, ogroman fan base je iza njega :D Po meni lik ima dosta kvalitetne dijaloge i scenarij u filmovima/serijama, tak da baš i ne vjerujem da je toliko loš film (nisam još gledao, budem) :P= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
EDIT:
Danas u kinu pogledao Total Recall... Radnja se uglavnom drži starog nastavka ko pijan plota, s time da je ovdje čitava radnja na Zemlji. Svidjela mi se atmosfera, odličan SF setting (grad je jako sexy futurističan), akcija je na nivou, žene su pre sexy, pogotovo Katica. Očekivao sam qurac od ovce pošto je remake genijalnog filma, ali na kraju sam ostao zadovoljan.
7,5/10
EDIT 2:
I da, rezervirao sam karte za Expendables 2, sljedeću srijedu. Film traje samo 94 minute :( Dulje traju reklame i foršpani u kinu nego film :(
Ma mene ti takvi filmovi više ne mogu zadiviti. Ne volim kad film od samog početka reciklira i uopće se i ne trudi ponuditi nešto novo. Žanr polako, ali sigurno propada upravo zbog toga.
Da ne spojlam sad, bit ću kratak:
1. Upoznaš likove i njihove cure koje su baš u tom trenutku u gaćama, ofc
2. Planiraju party u izoliranoj pripizdini
3. Na pola puta obavezno točenje goriva i susret s creepy strancem koji im daje naznake da nešto ne valja tamo gdje su se uputili
4. Klanje
Ono, 2012. je godina, dosta je više toga :/
Pretipičan je da bih mu dao više od 4, jednostavno ne mogu više cijeniti klonove nakon toliko pogledanih filmova. Jbg.
Tucker & Dale vs Evil je SAVRŠEN.= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Napokon, "izašao" Cabin in the Woods za DVD :D
Pa u biti, kolko vidim, pohvale idu uglavnom na nekakvu metafiziku filma.. kao, dekonstrukcija/reinstitucija žanra. Pojma nemam na što točno se to odnosi jer još nisam pogledao film, ali budem sutra valjda jasniji :D
QTF= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Ma gledao sam i Tucker & Dale, ali nije to za mene. Nisam baš do kraja skužio poantu tih horor komedija; u pravilu ti filmovi nisu ni smiješni, niti su strašni... Da se The Cabin in the Woods od početka reklamirao kao nekakva parodija, ne bih riječ rekao, niti bih ga gledao, ali na imdb piše Horror|Sci-Fi |Thriller, wtf :/
Zombedy je najbolji "horor" žanr današnjice.
Total Recall nije remake onog filma nego film prema priči. Nije mi jasno zašto svi porede ovaj i onaj film kad oni nemaju maltene dodirnih tačaka? Rađeni su prema istoj priči ali TR 2012 nije remake onog starog filma nego novi film baziran na staroj priči. Also, večeras idem na Exp. 2. Dis gona be awesum.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ne kužim, ako se likovi isto zovu, ako je radnja gotovo identična, onaj je prastar, ovaj je novi, po čemu to onda nije remake!? :D Može redatelj reći što hoće, ali ako isti film već postoji, onda je ovo remake, a ne novi film po istoj radnji :D
Da ali se radi prema priči od Dicka a ne prema starom filmu... :/
cabin in the woods je super.
Odličan film .