ako ti je posudila svoj account onda joj nadoplati bon i deri...ako ti je posudila samo instalacijske medije i nije ti dala i pristup svom računu, moraš kupiti ključeve za sve 3 igre...
Printable View
ako ti je posudila svoj account onda joj nadoplati bon i deri...ako ti je posudila samo instalacijske medije i nije ti dala i pristup svom računu, moraš kupiti ključeve za sve 3 igre...
zasto se patchwerk okrenuo i pobio pol partija iako nije dosao do enragea i bio pod aggrom tenka?
= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
nije mi dala svoj account,na svim cd-ima tj onim kutijama pise cd key al mislim da su iskoristeni jer ona i njezin brat igraju..jel znas mozda kolko dodu ti cd-key-evi ili samo da kupim obicni wow i onda da dignem do 60 levela pa tek onda da kupim tbc i onda wotlk ?
jos me samo ovo zanima,ja njoj cijelo vrijeme tvrdim da nakon sto kupis igru dobijes 1 mjesec free i tek onda da moras kupit bon,a ona kaze da ne dobijes 1 mjesec free nego dok kupis wow imas 10 dana trial,pa dok kupis tbc imas 10 dana trial i dok kupis wotlk imas 10 dana trial :/
hvala.
trebaju ti svi cdkeyevi koji ce te doc nekih 500-600kn, najisplatljivije ti je kupit preko interneta, preko blizzarda ak ti nije do kutije...
kad napravis wow account dobijes 1mjesec free, ali da bi napravia acc moras unjeti karticu ili bon
sto se tice 10dana triala, napravis trial acc i imas tih 10 dana, ali kad ga nadogradis dobit ces 1mjesec, za ekspanzije nedobivas besplatne mjesece niti dane :)
budem radije prvo kupio obicni wow,pa dok dodem do ivl 60 onda tbc,onda wotlk do 80 (nema se para da kupim sve u kompletu..)
hellboy i wizard hvala na objasnjenjima :thumbs2:
Najisplativije ti je uzet battlechest, to je classic i tbc, za 200 kuna, a onda dalje kako želiš
moram li odigrati minimalno 10 borbi da bi dobio arena bodove?
Yep.
evo jucer ja se regam na wow europe,stavim skidat patcheve,normalno se skinu patchevi,pokrenem igru,probam se loginat i nece.idem na wow europe stranicu,probam se loginat na stranicu i nece ?? pise kao da username ne postoji a jucer sam se registrirao..
je imao tko takav ili slican problem ? :cry:
Jel to bilo ujutro?
Srijedom ujutro (do nekih 11 ili 11:30, ovisno o stanju servera) wow EU serveri su na downtimeu, tako da ne možeš ništa u to vrijeme raditi.
danas oko 1 sat ujutro sam se registrirao (cetvrtak) ujutro sam se probao spojit na stranici wow europe i pise da mi ime ili pass ne valja,isto tako u igri se nije htjelo spojit,evo sad sam se isto probao prije minutu spojit i isto je.= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
rijeseno,problem je bio u tome sta se ja nisam do kraja registrirao tj. na kraju registracije sam morao dolje kliknut Account Complete a ja sam odma ugasio pa mi nije priznalo account..
sad jos imam jedan problem,udem u igru,spojim se na server Karazhan i ono,nigdje ljudi oko mene,udem u Stormwind nigdje zive duse :| btw igram trial 10 dana..
sad neznam u cemu je problem..trebam sta napisat u General chat ili ?
Bas nema nigdje nikoga ili ima malo ljudi? :D
ako ima 20-50 ljudi na serveru je dobro :wink:
znas mozda u cemu bi mogao biti problem ?
ja sam se samo registrirao na stranici wow europe,nisam se registrirao za trial acc.. da nije do toga problem ?
citao sam na forumu pitanja i odgovore i vidio sam da hrvati igraju na karazhanu i korg'allu,htio sam ic na korg'all al nije ga bilo na listi..valjda je bio offline..= Citat =:
Izvorno postao dal3
ali me jos muci ovo sa ljudima na serveru..tj da uopce na serveru skoro nema ljudi.ako ih 50 ima je dobro jer sam usao u stormwind i vidio sam par likova..
probao sam napisat al pise mi da nemam dopustenje da govorim tj
"You do not have permission to speak".
a kad napisem /who dalaran nade mi 23 lika.oko 20 su 80 ivl a ovih 3 mislim da su 70 i nekoji.
Osim kad mi je lik rested, jel još kako mogu dobiti dupli xp kod ubijanja mobova?
nemozes dobit dupli ali neki eventi i itemi ti daju dodatan exp od mobova
i recruit a friend, onda kad si u grupi s tim likom kojeg si recruita dobivate dodatni exp oba nezna kolko
aha, ali to je opet manje xp-a nego kad bi sam ubio moba?
nije vazno, povecava ti brzinu lvlanja :D
Pozdrav,znaci kada idem sa kreditnom karticom produziti account kaze mi : You are not allowed to use that payment method...isto tako i za sve ostale opcije (promjena imena,char custom...)znali itko u cemu je problem ? Vec sam poslao mail Blizzardu ali nista od odgovora...
pogledaj po forumima od WoW-a
sigurno ima
viewtopic.php?f=22&t=23713= Citat =:
Izvorno postao -AlanFord-
Ne znam je li ovo dobra tema za ovo pitanje ali ;
Glazba iz Westfalla mi svira dok sam u Mulgoreu...glazba iz one šume kraj Stormwinda mi svira i kad sam u Redridgeu i kad sam u Southshireu npr. je li to normalno??? ja mislim da ne, i živicira me to, je svim ovako ili samo meni? I kako to popraviti da glazba za specifičnu regiju svira samo u toj regiji?
to se automatski mjuza šalta, a i ako ti smeta stišaj u game options
stavio sam na music loop da, ja želim da mi mjuza stalno svira, ali ne želim da dok s taurenom idem po onim livadama svira glazba iz westfalla jer mi to ubije dojam totalno, u sjećanju mi je nekako da mi to prije nije bilo tako, zato pitam je još nekom tako ili meni neš u k ošlo?
Ako me sjecanje dobro sluzi nisu iste glazbene teme. Probaj repair ili reinstall.
Za tko neki dobar addon za novi action bar? ovaj classic mi je :yuck:
bartender mozda?
Zna li netko za neki dobar addon koji skriva tipke za addone oko mape,al da ih mogu vratit kada nešto želim podesit.
imas FuBar, a mozes i skinut SexyMap (map addon koji ih skriva, ali kad prodjes misem preko mape pojave ti se).
mene zanima koliko mjesta na disku zauzima wow u totalu. znaci, wow, tbc i wotlk? imam 5giga slobodno na disku, koliko trebam oslobodit?
meni piše ovako
World of Warcraft 13.772,00 MB
sve imam WoW+TBC+Wotlk
ostavi si nesto vise, trebat ce ti zbog patcheva :D
ok, hvala, ostavit cu 20 giga. pa nek ima. addoni plus patchevi.
hehe, ponovo sam si uzeo BC trial sa svojim hunterom, po treci put :D
neznam sto blizzardovci rade ali meni pase :D
pobiru pare eto sta rade i tjeraju ovu igru u kurac..
Pitanjce
Imam wow,i tbc...jel mogu napravit acc i doc do lvl 70,pa onda uzet wotlk i nastavit do lvl 80?
naravno da mozes :D
sam neces moci napraviti Death Knighta dok ne kupis Wotlk , ali do lvl 70 ces moci doci s pre-TBC i TBC igrom.