aj napiši šta da ukucam u taj command line...
Printable View
aj napiši šta da ukucam u taj command line...
Izvoliš :) viewtopic.php?p=858414#p858414
hvala...al nista od toga...i dalje on izbacuje error... :(
A jesi instalirao 1,4 patch?
jesam...ništa ne pomaže... :(
Ja sam prije 2 dana instalirao igru, patchiro v1.4 patchom.
Koliko vidim dobro je optimizirana nakon par patcheva jer mogu na 1280*1024 sve na high/very high plus shadow density i one ostale stvari skoro sve do kraja.
Igra je vrlo detaljna te je na sve obracena paznja, fanatasticno je kakvih detalja ima.
Zasada mi smeta par stvari koji su bili npr. u San Andreasu, a tu nema, to ukljucuje kupovanje kuca, sisanje, tetoviranje, itd.
Mobitel je odlicno uveden te mi se jako svida, cak i PC-eve su stavili u igru, sto je fenomenalno.
Prica je odlicna te fantasticno smisljena.
Little Jacob mi je najzesci lik, iako nekuzim skoro nista sto govori, prekulan je. :D
Uglavnom igra mi se zasada jako svida, te se cini kao najbolji GTA naslov do sada.
Moram primjetiti da postoji nešto u toj igri što ju učini dosadnom nakon nekog vremena. Ništa značajno, ali se osjeti. Ne znam je li to manjak stvari na koje se mogu trošit pare, monotonost jurcanja u gradu gdje je 80% ulica pod pravim kutem, ili što, ali malčice postane dosadno. Ali samo malčice :D
a kak nemas di trositi pare covjece pa to je barem lako xD
A dobro, mislim, mogu kupiti vojnu zalihu municije da oću, ali šta će mi to? Ionako 90% oružja samo pokupljam od preminulih. Nema ničeg za što bi dao taj novac. Bilo bi OK kad bi uveli mogućnost kupovanja rijetkih auta, novih mobitela, ili što već.
možda dođe sa novim patchem :D
Doći će eventualno s nekim DLCom na Xboxu. Patchevi služe samo za popravljanje bugova.
ok..... onda nek se dogovore ovdje forumasi i nek naprave ekspanziju za gta 4-SPEND MORE MONEY!!!!
Da, dobro si to rekao - na Xboxu. A mi ostali mozemo se vrtiti u krug po gradu nakon obavljenih misija.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Vrijeme igranja ove igre trebao bi produziti multiplayer, ali sta mi to vrijedi kad me izbacuje iz multiplayera svake minute govoreci mi kako mi je kompjuter prespor. :yuck:
Zbilja mi je glupo sto su samo vlasnici xkutije dobili DLC. Eh da sjetio sam se sta su vlasnici PC-a dobili - loš port.
Kako da ne, čas posla.= Citat =:
Izvorno postao neox99buleseye
pa oni okoji znaju ak zele nek nacine.... ja neznam ....niti zelim pa meni svejedno ja samo rpijedlog dao
Dati prijedlog je najlakše, koliko je teško napraviti mod za igru koja niti nije mod-friendly, teško je i opisati.
onda nemojte
ja samo pokusao pomoci
Koliko je novca potrebno iskeširati ( otprilike ) za medium i high postavke? ( medium = xxxx, high = xxxx ).
Treba bi za medium detalje dosta dobar dual core(igra zahtjeva jaki procesor, tako da ako uzimas dual core, to bi trebalo biti s taktom 3.0Ghz i sa 2mb L2 cache-a ili ofkors nekakav quad - cijena: 600kn na vise). Trebas minimalno 3gb rama, al 4 bi bilo jos bolje da se osiguras od bilo kakakvog postekavanja(300-400kn). Graficka, hmm, od NVidie u rangu nesto kao 8800GT, 9800GT ili kod Ati-a HD serija 4850(to ti je između 600 i 1000kn). Kada sve zbrojis, minimalno 1500kn pa do 2000kn, pod uvjetom da imas maticnu koja ima utore za navede komponente...
ja se mogu samopokopati :(
Ja isto. Ovo ce se odigrati za nekoliko godina, kad se skupe neke pare za novi komp. GTA 4 - igra za buducnost!
Tako su i rekli ljudi u Rockstaru..."ovo je igra za racunalo iz iz buducnosti..." :P
Eh, svaka im dala. :thumbs1:
Eh... Zavisi sta sada imas, i dali uzimas komponente novije generacije... Bilo bi pozeljno neki Tri-quad core procesor, a sto se grafe tice... zavisi na kojoj rezoluciji mislis igrati. Vrlo je vazan vRAM jer su texture velike i zahtjevne. Racunaj minimalno na neku tipa HD3870 ili HD4850... od nVidie nesto tipa 8800GT pa nadalje iako i 8600 bi ju mogla prozvakati. Gledao sam slucajeva kada 8800GT sa 512vRAMa dere na medium postavkama na 1600px...= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
ja cu to za 3-4 godine kad cu nabavljati pare pa da kupim super komp
Zašto ne navedete konfiguracije, pa ćemo pogledati šta biste mogli zamijeniti. Mislim, da ne kupujete sad svi nove PCjeve.
Stvar je u tome što ionako kupujem novi kompjuter,a kad ga već kupujem,zašto da ga ne napravim tako da se na njemu vrte i najzahtjevniji naslovi? Hvala svima,očekivao sam da će cifra biti barem 1000 kn viša,ovako mi je daleko lakše.Dakle,dobar dvojezgreni procesor,4 GB rama i jedna od gore navedenih grafički.
Za high je cifra,pretpostavljam,barem 3000 - 4000 kn?
nemam kaj mijenjati nema se para a i necu kupovati sad prva godina srednje da se ne naprcam odma u startu...
Pa, za četiri 'iljade ćeš sigurno naći nešto šta ti može pokrenuti nove igre. Tu nema problema.
problemje u tome di nabaviti 4 kile para....
8800GT se nađe za manje od 500kn, sto se tice procesora... radije idi na trojezgrani (ili dvojezgreni koji se moze odkljucati).= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
Ali 8800 možeš jedino negdje naći polovnu. I koji se to dual core može otključat na quad? Čuo sam samo da se oni AMDovi trojezgreni mogu otključat u četiri jezgre.
Naravno, polovnu.
AMD Phenom II X2 550BE. Dosada se najlakse odkljucavaju i najveci je postotak ispravnih procesora na trzistu (bio jer je prva posiljka rasprodana u roku od 24h :) ).
Aaa, Phenom. Nisam znao da dolaze i u dual core izdanju :D
Veseo procesor, nema šta. Ko kupuje novo, svakako nek kupi Fenoma II za AM3
Meni gta iv glatko radi sve na medium
proc mi je AMD Athlon 4400+ @ 2.90ghz
grafa ATI HD4850
imam 30fps
Eo naletio sam na nesto zanimljivo.
http://forum.gameplay.hr/showthread.php?t=48767
Tvrde da je rođen u Hrvatskoj, zivio kasnije u Srbiji, a sto se rata tice ratovao za Srbe u Bosni.
I'm in Mute state!
I ja bih sa vama podjelio nešto zanimljivo.
Nakon što pročitate ovaj članak, napravite sljedeće:
Otvorite novi dokument preko notepada i snimite ga pod imenom commandline.
U taj text file stavite ovo:
-norestrictions
-nomemrestrict
-availablevidmem 5.0
Nakon što snimite promjene , file paste-ajte u root dir GTA 4.
Komanda -availablevidmem 5.0 govori računalu da je 5 puta više grafičke memorije dostupno nego što zapravo je, što rezultira povećanjem fps-a , vjerovali ili ne.
1.0.4.0. patch + ovo + modifikacije games for windows live servisa (uninstall :p) rezultira sa 42 fps u ugrađenom benchmarku , 1440x900 , postavke su sljedeće:
http://img136.imageshack.us/img136/3...0061087.th.jpg
Tih 42 fps se ne čini puno no igra radi puno fluidnije jer je sada max fps (nekih 60) snižen pa nema lag spike-ova. Da ne govorim koliko sam vizualno poboljšao igru.
Prije ovog tweaka , igru sam igrao na lowest possible uz 20/20 distance/detail i samo medium texture , na nekih 48 fps u benchmarku.
Svakako isprobajte.
(mali hint , availablevideomem 5.0 komanda se može mijenjati , isprobao sam razne kombinacije , meni ovaj broj radi najbolje - što ne mora biti tako u vašem slučaju)
sad da barem imam dvojezgreni procesor pa da mogu igrati :(
Zanimljivo, probat cu ;)
Stari tweak, ali i prvi koji je napravio poboljsanja :)