In flames dobar? xD= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
Poslusaj Kalmah, Amorphis, Amon Amarth, Arch Enemy, Eternal Tears of Sorrow, Wintersun...
Printable View
In flames dobar? xD= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
Poslusaj Kalmah, Amorphis, Amon Amarth, Arch Enemy, Eternal Tears of Sorrow, Wintersun...
STi bi vrijeđao In Flamese, heretiče jedan?= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
Bannajmo ga!
Yep, ne volim nu metal :)= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Naravno da ne, ti slušaš TRUE metal.
SDa, pirate metal. Kao što sam reko, ako postoji viking metal, zašto ne i postojao i pirate metal?= Citat =:
Izvorno postao FireSpirit
Yo ho ho and a botle of rum!
Jesam li gdje reko da slusam true metal? Jos kad bi takvo sta postojalo... ^^
e ak su inflamesi nu metal onda neznam vise argh.prokleto kategoriziranje.bend koji je poceo sa cistim deathom pa presao na fini melodic.
Aj jos jednom poslusaj zadnji album. To nije melodeath...
Istina da su in flamesi jedni od osnivaca gotenburskog metala al sad ne zvuce tako...
Zadnji album je definitivno melodeath (osim možda Come Clarity, ta pjesma mi zvuči malo emo), a meni su In Flamesi svakim novim albumom sve bolji.
e ti si me zakacio na taj alestorm, a vidim da slusamo dosta slicne bendove..= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
inace alestorm rula, Celtic Scottish Power Pirate Metal, stvarno su posebni...nadam se da ce se "probiti" jer su stvarno fenomenalni ako se mene pita...
Thanks @ Mafioso ! :wink:
onda si ti poseban slucaj jer uglavnom ljudi govore kako su sve gori i gori... il tebi pase taj nu zvuk... ^^= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Ja uglavnom slušam powah, alternative, folk/viking metal i melodeath, ovoh dana nešto malo death metala, a šta se tiče nu-metala... Disturbed ftw (iako su oni više alternative nego nu-metal).
Ajde mi molim vas definirajte true metal? Kaj bi to trebalo biti i koje bendove obuhvaća?
znaci zato volis in flamese ^^= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
True metal je glupost koju najčešće možeš čuti u Manowar-ovim pjesmama ili od ljudi koji imaju nešto protiv nu-metala.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Takvo sto ne postoji, neki tvrde da je blek true, neki death, neki heavy... Uglavnom se svi slazu da nu metal nije "true"= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Pa ne znam, meni su manowar više smijurija nego pravi metal bend, sa onim svojim brothers and warriors unite sranjima. A nu metal je pak druga krajnost gluposti, ali još uvijek ne kužim kaj bi to treu trebao biti...
EDIT @ masa - A ok, dakle true je kakti sve osim nu... ni sa time se ne slažem, baremm ne kad razmišljam o tome kaj je za mene metal, ahh kaj ćeš ty obojci.
S definicijom true metala se ne treba zamarati, treba jednostavno ignororati ljude koji misle da to postoji.
Kuis, ti nisi true
j/k ^^
Cavalera Conspiracy posjeduje 8)
= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
zadnji album roxa,a to sto SAMO ZADNJI album nije death,nemozes bend ocjeniti drugim zanrom i totalno drugim,ajde da je prijelaz deadt/melo death ali ovako jooooj.
nekazem da nu nije true lol...nu roxa...neam nis protiv njega i slusam ga al nevolim da se melodic death bendovi i slicno trpaju gdje im nije mjesto...= Citat =:
Izvorno postao Outmind
inace manowar je kao band pokazao sto znaci ljubav prema fanovima i obrnuto,i njihova true spika ima svoju podlogu zato im treba skinuti kapu.
sorry na double postu.
da citiram Joey DeMaia..
"so i refuse to play until they fix my ampiflier, so all of you fucking people take your fucking money"
Manowar...bah
inace ako se mene pita, nu metal nije metal, dok death itekako spada u metal (ak se mene pita)
/sign= Citat =:
Izvorno postao Norther
= Citat =:
Izvorno postao Norther
jel to navod sa magic circle festa?tam je falilo jos zvucnika pa su doneli,nemogu se sjetit gdje mu se sj...usred koncerta..DeMaio car:)samo vrhunski zvuk za svoje fanove.129 db:)
S mogu znat zašto? :?= Citat =:
Izvorno postao Norther
Eto sta je nu metal ^^= Citat =:
Nu Metal is suppossed to be the 'new metal' of the new age. Mixing lots of pop-culture into their music and image. Speaking of image, that's basically all they're based around, image. One band that sticks out in my mind is Slipknot. Probably one of the most popular nu metal bands, but as all nu metal bands do, they suck. They're not innovative in any way whatsoever. These bands can hardly play guitar, and most people proclaim the drumming is incredible, when really it isn't at all. Some people also proclaim that the 'new' Slipknot has wonderful and fast guitar solos, but no, they don't have even one. And their most complicated riffs aren't even complicated at all. Anyway, the genre is mostly loved by people who have a wonderful life but for some reason think their life is shit. So they go throughout their life acting depressed, but when someone asks why they're depressed they either say 'Well, because my life sucks.' or 'My parents are the worst.' But in reality they have good lives and their parents are the some of the best. Or they're just spoiled so much to hell and back that they don't know anything. You 'nu metal' bastards need to quit listening to your Slipknot and go listen to some Megadeth, or a real metal band that has talent. Such as Megadeth, as I said before, Opeth, And Oceans, At The Gates, Thyrfing, Rhapsody, Dimmu Borgir, or Children of Bodom. Don't just listen to the damn same shit all over again like all these new nu metal bands that the record companies keep shooting out their ass every month. All the bands sound exactly the same, like I said before, they're not innovative whatsoever.
Person 1: Hey I'm depressed, and my parents treat me like shit.
Person 2: Oh no, another life ruined by nu metal! Hurry little man, lets bring you to charter before it's too late!
Person 1: But I've been listening to Slipknot for over a year now.
Person 2: Sweet jesus!! *shoots him* That poor boy, he was so young, but yet so corrupted... CURSE YOU NU METAL!! *raises fist*
Meni je svjejdno šta ljudi misle o nu metalu, dok god ne misle da je Disturbed nu metal. Inače ja isto smatram da nu metal nije metal.
Ne znam za vas, al meni je KoRn gg...
neznam...svidjala mi se stvar thoughtless (ak se tako zvala) drugo nista, mada niti to pretjerano..
da vas pitam, dal je neko cuo za Hrast, navodno domaci folk metal, i di se moze poslusat ako netko zna ?:D
preporucam Stribog -pagan/folk hrv:))majka:)
o definicijama metala nebi po stoti put,ali i nu metal je metal,i đ metal je metal i mišo kovač je metal.amen.
Ok, nu metal je metal, al najgora vrsta metala ^^
O ukusima se ne raspravlja to smo odavno zakljucili.
Evo ima već dosta vremena da sam nabavio neke stvari od benda Emperor, pa ako je netko slušao, javite se, želim čuti vaša mišljenja...
Inače, imam albume Anthems to the welkin at dusk i In the nightside eclipse, ovaj drugi posjeduje, pogotovo radi tehnike, tekstova i ozračja...
:pray:
o okusima se ne raspravlja nego o njima pljuje, ni ja nisam nu metal fen.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
očito ovdje nema puno black metal fanova... :(
gdje si flasteru hanzaplaste???
i koga boli briga?= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
ta vrsta glazbe ce zarit i palit volio ju ti il ne,tak da ono.
ma zajebavam se masa, jesi i ti neki ccc.
ma los mi je dan boli me glava,grlo i nos,i sjebo sam si jezik-nemogu svirat i onda jos ovo citam:D
nu metal ne slusaju metalci, slusaju ga "wannabe" (ne tvrdim da si ti wannabe, neg to uglavnom je slucaj)= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
koliko god poštujem odluke drugih, s ovim se moram složiti...bez uvrede, svatko nek sluša što hoće, no nu ipak jest na neki način wannabe metal= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
nu ne prezentirao ono što metal jest i što treba biti...kao prvo, nema repanja, kao kod linkin parka...slipknot da i ne spominjem...ono što slipknot smatra teškom dionicom za sviranje u svojoj pjesmi je ništa, grupa od deset klauna koja se baca po pozornici dva sata, a ja čujem samo jedan instrument, vbg u mom mišljenju