33% koliko vidim. Malo bi mi bilo čudno da kasnije snize za još više....
Treba još vremena (godina) proći....
Damn nisam refreshao stranicu. Fakat je 50% :D . Di su mi pare kad ih trebam....
Printable View
33% koliko vidim. Malo bi mi bilo čudno da kasnije snize za još više....
Treba još vremena (godina) proći....
Damn nisam refreshao stranicu. Fakat je 50% :D . Di su mi pare kad ih trebam....
Ne valja igra. Samo neka snižuju.
Do sutra u 19, možda čak i dulje pošto su jučerašnji dealovi još uvjek aktivni.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Baš sam si jučer htio uzet wrath of the lamb. Dobro da nisam.
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
ahahahah, taman si uplatio pare na karticu :rambo:
Kupih Anno. Vjerojatno je loš.
Vjerojatno. Da je dobar, ne bi ni bio na saleu.
Dobar je Anno, štoviše, intelektualno iscrpljujući što je odlično :D= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Jedino užasno iritira Ubisoftov DRM, njemu sam dao posebnu pažnju u svojoj recenziji :)
P.S.
@Arby
Sorry na spamu, no nešt moram komentirati kad ne kupujem ništa na ovoj akciji :D
Ma kakav spam jebote, dobro da uopće ima kolko tolko aktivnih tema.
Inače i ja bi si uzeo Anno jel mi izgleda zanimljivo ali ne izgleda mi 25 eura zanimljivo.
Igra nije, ali beskorisni uPlay DRM je.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Taj drm su sad malo ublazili, prije je bilo svega 3 aktivacije igre ukupno (da, as in 3 aktivacije zauvijek) a sad imate 3 mjesecno.
Dakle 3 puta skinete, obrisete igru i cao
Meni se zbog tog DRM-a prilikom svakog pokretanja igre ona updejtala i morao sam nekoliko puta skrolati EULA-u.
Ne kužim. Kaj ima taj DRM iako ima Steamov DRM.
:D
Cijeli Alan Wake (ColLectors Edition + American nightmare) za 8,99 Eura. Još šest sati.
Uz Portal i Deus Ex dosad najbolja ponuda na Summer Saleu.
Kupijo i to.
Još razbijam glavu da li Max 3 vrijedi 25€...
Vrijedi i 50€.
Definitivno.
Izgleda da sam onda stavio pre mali klip u karticu i da ću je morati opet reloadati :(
PS: Idem prosurfati malo MP3 temom, da vidim doživljaje ljudi... D3 me zajebo i uopće nisam pratio temu.
Nemoj bogte bio sam sarkastičan, a Deadwalkeru je droga udarila u glavu.
Da, isprsio si se sa argumentima ranije u raspravi i linkao smeće od recenzije.
Uzeo i ja Alan Wake.
Razmišljao sam uzet i Maxa ali radije ću čekat winter sale za njega.
Za one koji se dvoume, Max Payne 3 je najbolja igra ove godine. Najbolji TPS ikad. Beskonačno bolji od prva dva nastavka.
Ja sam ga uzeo s preorderom još prošle godine u osmom mjesecu.
Ha bolje MP3 nego Alan Wake u svakom slučaju.
Ako ti je LA Noire svidio zbog prezetnacije onda će ti se MP3 bit najbolji ikad.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
To je istina.
A i općenito igra rula.
Naravno.
Slažem se ovdje, što se tiče TPS naslova, najbolje kaj sam igrao do sada. Još planiram prelazak na hardu.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
U međuvremenu instalirao drugi epic Rockstarov naslov - GTA 4. To planiram laganini cijelo ljeto, skupa sa epizodama.
Jučer sam 3 sata vozio taksi, odigrao par partija biljara, naroljao se u birtiji i dilao travu. 8)
A u kurac, krepao mi komp u subotu poslijepodne, usred Summer Salea :cry: :twisted: Otišlo napajanje. Uopće me niti ne čudi kad je bilo toliko na knap za moju konfu :( Sad moram čekati ponedjeljak da se dućani pootvaraju :(
Budem kod staroga instalirao Steam tak da mogu Voteati za beđeve i kupiti ako kaj uleti. Pas mater još jednom :(
Kaj, jesi uzeo na kraju Maxa?
Dobro je, popravio sam napajanje, ali mu ne vjerujem, vjerojatno ću novo ubosti.
Nisam još kupio Maxa, vjerojatno budem prije isteka vremena.
Ima li šanse da ponove koje igre s rasprodaje kasnije, ove šta su se bolje prodavale bar?
Radili su to svaki put.
Valjda je praksa da se zadnji dan pojavi večina igara sa popustima.
Ja sam upiknuo Max Payne Bundle. Nisam mogao izdržati... :D
Idućih par sati Witcher EE 2 eura, Witcher 2 EE 16 eura.
Sreća da sam spavao :(. Valjda će bit opet.
Ubo l4d2, with minutes to spare 8)
Sve Civilizacije na -75% (osim Gods and Kings koj je na -25%), kolekcija na -80%.
Znači, Civ V za 7,5€, Civ V kolekcija za 10€, kompletni Civ serijal za 25€.
Ne znam sad dal da si uzem Gods and Kings sa ovih -25% ili da čekam i nadam se nekom većem popustu.
Ako je taj popust trajan, čekaj još. U protivnom, uzimaj.