Ima fanova, a postoji i topic.
Printable View
Ima fanova, a postoji i topic.
Ali wtf je bilo ono na kraju 12. epizode? Izgledalo kao fakin= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
Baš...
ja poceo, negdje oko 5. epizode sam... svidio mi se crtic vec na prvoj sceni...= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Treća sezona Misfitsa.
Ayup, trippy zapleti i bolesne radnje su i dalje tu <3
Pogledao jučer treću sezonu Blue Mountain Statea u šutu. Fenomenalno!
Prve četri epizode Dexter S6.
Meni super. Ne znam zašto se neki bune.
Prvih par je u redu, kasnije postane nezanimljivo :/
leakan californication s5x1, jel iko pogledo?
gg je epizoda al ono opet na istu fintu lol. malo su iscrpili to slucajno jebavanje osobe od vaznosti u buducnosti.
Dexter S6
Odlična sezona, kao i sve do sad.
Ali kraj je sjeban. Bit će zanimljivo.
Jel' to ona teen serija ili nešto drugo?= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Moram se dogurati do te, još sam nešto u zaostatku, al' sve mi vuče na lošost' kako dalje gledam :/= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Evo ova recenzija opisuje zašto je serija postala smeće= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
http://www.serijala.com/izdvojeno/recen ... undi-nade/
mnogo hvala na podsjetniku= Citat =:
http://www.imdb.com/title/tt1344204/= Citat =:
Izvorno postao Dania
po meni najbolja serija ikada. nznm kada sam se smijao uz nesto kolko s ovime
Glupost.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Nisi ni pročitao lol
lol, meni je ta serija već od prve sezone bila predvidljiva i formulaična, nikad nisam shvatio hype koji se diže oko nje. Mogu si mislit kak to sad katastrofalno izgleda u 6. sezoni.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Mene frend nagovarao valjda godinu dana da ju počnem gledati pa joj konačno dao šansu prije par tjedana. Nisam izdržao dalje od četvrte epizode prve sezone. Pored samog Dextera koji, ajde lagao bih da velim da je loše osmišljen, štoviše nešto skroz suprotno, karakterizacija ostalih likova zaslužuju epitete na lepezi od stripovski klišejasto do komično loše i bespotrebno, tako da, također ne vidim zbog čega hype. Rekoh, radije ću vrijeme utrošiti na neki roman dok me lupi volja za tom tematikom.
Inače završio sa šestom sezonom američkog Officea, pa za one koji su sve pogledali, jel se isplati nastaviti dalje sa sedmom sezonom, pošto sam načuo da je u najmanju ruku diskutabilna?
Isplati se. Fali Michael, ali ako ti je dobra serija, nastavlja se kako bi trebala :)
Je, odlična mi, tu negdje u rangu s Arrestedom i Black Books! U biti, ne pamtim dal sam ikad u tako kratkom roku apsorbirao toliki broj sezona i epizoda neke serije, jer više manje većinu njih ne dovršim do kraja, razvodni mi se humor, tako da budem dao šansu.
A ovo moram još jednom linkat, nez, instant smijalica :D
Ne podnosim Carella inače, al ovo mu je odlično :)
Dexter je za praćenje na teveu.
Nisam ni ja prije, nikako. Al dok ga mjesec/dva, u najmanju ruku pola sata dnevno gledaš, postane ti nekako okej, priraste ti u toj svojoj gluposti :D= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Evo i ja ću početi gledati The Office, mislim već neko vrijeme, serija mi je urnebesna.
dick pictures epizoda je nešto najbolje ikad :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Yep, tako blesavo, a tako urnebesno. Kao i cijela serija xD
sutite, jos sam u postupku nabavljanja serije legalnim putem!
mislim da je treća sezona vrh.= Citat =:
mislis, PEAK? xD
Pam i Jim su preslatki love interest. :oops:
Mhm :D
Ja pogledao nedavno jedno 3 epizode Officea i nije me se baš dojmio.= Citat =:
Izvorno postao mortician
Jel ista stvar ko sa Parksima da je prva sezona bezveze i onda ide bolje?
Also, Parks mi je pregenijalna serija, bolja mi je od Communityja, ali je nešto lošija od Arrested.
Taj NBC ima dobrih serija.
Gledaj britanski Office :-x
Nabavi mi ga, to bi gledao.
Ko da se neznaš koristit internetom :(
Uh, da, Gervais je stvarno mozak! Ovaj američki je odličan, možda ne odmah na početku, ali kad se ufuraš u likove...ali s druge strane je dosta amerikaniziran, vidi se da su prilagodili fore mentalitetu.
A britanski je baš sirov humor, genijalno :)
dajte link na taj britanski office i na maericki. jutub mislim.
ovaj kaj sam skinuo, 1 sezona sa 6-7 epizoda je blago prosjecan. mislim da je to americki
Jer je teško razlikovati britanski i američki naglasak= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
:toilet:= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
UK je onaj di glavni ima bradicu...
Nisam ni probao gledati taj britanski jer mi je američki smiješan. Što je valjda jedini primjer britanske kopije koja je smiješna.
Al' možda je bolje...
Ne znam, nije isto.. Vjerujem da je američki kasnije smiješan, al prve sez su čiste kopije UK verzije. S time da mi Carell nije ni do koljena Rickyu, po pitanju neugodnosti.