Nigdje još nije potvrđen točan izlazak DLC-a za PC i PS3 kao što nije ni potvđeno oće se plačati.
Printable View
Nigdje još nije potvrđen točan izlazak DLC-a za PC i PS3 kao što nije ni potvđeno oće se plačati.
Ne vidi se nigdje da je napisano da će se za PC plaćati.
Ako bude, ja sigurno ne kupujem.Ako sam već i kupio igru, bilo bi fer da ono što sam platio i dobijem bez da moram još doplatiti.
Ma ajd da dodaje hrpu novog sadržaja onda bi i razmislio o kupnji ali 15 dolara za 3 nove mape, no way...
Skidam sa Steama multiplayer. Ovaj vikend se besplatno igra.
Pa da vidim konacno sta Vedran vidi toliko dobroga u toj igri :)
Yep, kao što je Deadwalker rekao, MW2 Free Vikend, ostalo na linku:
http://www.imagesforme.com/upload/811c94be.jpg
Jel netko počeo igrati? Kakva vam je igra? Mišljenja?
Pa nije još vikend :roll:
Pocelo je to besplatno igranje, u igri sam barem sreo puno njih sto igraju tako. Ima puno novih.
Ja i dalje skidam Steam zajebava :(
Moro restartirat download sad su serveri zauzeti...
Isprobao igru.
Prezentacija je naravno na vrlo visokoj razini. Sucelje, gameplay, grafika(maestralna optimizacija, igra na full detaljima leti na 40-60 fps-a), zvuk ma sve.
Naravno, problem je nepostojanje dedicated servera. Lag je ponekad katastrofalan i cini cesto igru gotovo neigrivom. Vrlo iritantno.
Da nekad stvarno bude problema sa pronalaženjem igre, izbacivanjem, laggom. Ali ako host bude dobar gameplay bude čisti užitak. Zato mi u timu imamo lika sa odličnom konekcijom pa on u 90% slučajeva bude host u igri, tako da nam ping bude oko 30-40 i nema nimalo lagga :) .
Ili jednostavno omoguciti u igri dedicated servere i problem rijesen? :(
Ono, sve je divno, krasno al bemu misa ako te non-stop lag zeza.
Popizdio sam nakon 10 minuta igranja... :(
Vidio sam :P Jesi ubio šta ?
Počeo je noobfest. Gozba za rushknifere.= Citat =:
Izvorno postao solo
Uz onakav lag, tesko :(= Citat =:
Izvorno postao Xero
"The Modern Warfare 2 Stimulus Package DLC will hit PS3 in North America on May 4th, everywhere else May 5th. PC gets it worldwide on May 4th." c/p sa fourzerotwo twittera.
BTW dosta impresivan fanvid PYC6i9Xod40
http://www.hcl.hr/vijesti-modern-war...3-4085-27.html
I ovdje piše.
PS. Ovaj video je stvarno dobar.
Produzili do ponedjeljka besplatno igranje. Budem danas jos malo isprobao. Valjda ce biti manje laga. :(
MW2 i nije nešto posebno, barem dok ne iskoristite par poboljšanja koja odmah privlače ne-baš-tako-pozitivne reakcije ostalih igrača.
68-LoaSheAM
Ovaj tip sa shieldom je najzesci. :)
Nije mi jasno gdje je tu zabava i adrenalin? Samo stojis i pucas.= Citat =:
Izvorno postao r0rschach
Hackeri valjda vole gomilati killove i to ih veseli.
jedan lol video peter iz family guya pokusava igrat mw2
zZXy2UNWR08
Real life MW2.
Sad sam se bas nabrijao na snijeg. Sta bi dao da mogu napraviti rekonstrukciju misije iz MW2 na airsoftu. :pray:
Edit:
Nisam vidio tvoj post, sorry.
Ako ce biti nastavak jedva cekam.
Nije mi se svidio onaj klišej sa naocalama, sve ostalo je bilo korektno odradeno.
Ima taj video na prosloj stranici ali nvm, iako amaterski odlično su to napravili, bit će i drugi dio, jebenica :thumbs2: !
Odličan video, pravi profići. Jedva čekam nastavak !!!
Majku im prokletu *ebem DLC ce se placati i za PC. Ako netko želi kupiti igru zajedno sa kutijom nek mi se javi na pm.
ko ih jebe...
Nastavit ću igrat kao i dosad, 1-2 sata tjedno i to je to.
Sad gledam komentare Grim je cijelo vrijeme govorio kako če igra bit bogovska...a ja sam nekako znao da če biti slabija od CoD4. Grim"Modern Warfare 2 normalno, bc2 je mala musica naprema gigantskom MW2 (as in forniji) :) " sad svi mislimo drukčije MW2 je mala mušica :)
citam i ne vjerujem
The Stimulus Package DLC for Modern Warfare 2 on PC is 10% off on Steam if you pre-order before the May 4th release!
ono wwau 1.50$ jeftinije
evo oni koji hoce preordat
http://store.steampowered.com/app/10195/
e da nije 13.49 dolara vec eura
Morate ovo vidjeti: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
y2tFMC8eztQ
Koliko se Activision/IW promjenio unutar 2 godine to je nemoguce.
Istina, opet su napravili super igru, ali ovako nesto naplacivati nakon što su igru naplatiti dosta skuplje od legendarne ćetvorke, je bezobrazno.
Naravno boli ih kara, kad će to 95% igrača kupiti, hvala Bogu ja ću biti među 5%
Pa nema šanse da to kupim, da platim 100kn za 5 mapa, pa prije bi si jaja na panj stavio. Ako uspijem prodat igru odlično ako ne igrat cu na starim mapama.
e i pazi, čak nisu mogli napraviti 5 novih, nego su samo stavili 2 mape iz cod4.
Ovako to pocinje....
http://www.gametrailers.com/video/live- ... -pro/65050
A sutra MW2 dolazi na Wii :D
meni je glupo dati 100 kn za to kad sam kupio orginal igru!!!!! :|= Citat =:
Izvorno postao solo
A kakvu drugačiju možeš kupiti? :roll:
Malo je previse zabrijao.... :D
Bemti Ante jesi me zahebal, mislio sam ti nesto na pp poslati, a sad vidim da ga nemas.
Imate li komentara na ovo ???
pa znalo se da ce bit toliko :-x
ko ih jebe