bezimeni, ti na osnovu slike znas da je ergonomija odlicna? Nemaju svi istu velicinu ruke :(
Printable View
bezimeni, ti na osnovu slike znas da je ergonomija odlicna? Nemaju svi istu velicinu ruke :(
sick da to je isto, al meni je i ovaj mx518 naknap xD kad ga obujmim kak se spada prekrijem ga cijelog xD
Odlično izgleda. Meni ide na qurac mx518 i G11, pre kvalitetni su i nikako da krepaju, tako da sam brijem zapeo sa njima još par godina :D A volio bi si kupiti neku sexy periferiju, nešto bežično, pa kud puklo da puklo...
a dobro sad gwin xD dosta xD
jep bartuc xD ja imam mx518 vec dosta i izlizanost = 0
nikakvih ostecenja ni nis... izgleda kao da sam ga tek kupio
Onaj logitech logo se obavezno izliže :D
ne jos :P
Sw1fn4YNUNY
Viđer zmaja
Nepotrebna glupost. Da je takav hladnjak ikome potreban, Intel bi ih bundleao.
Zašto bi bio nepotreban?
Ljep je, možda bi mogo i na pasivno i može se dobro OCati.
I najvažnije velik je što daje dojam muževnosti. Kako se samo trebe zaplae kad bi pogledaju u kučište. Odma bi se sexale.
Hladnjak je savršen u svakom pogledu.
Da, baš moćno djeluje. Sviđa mi se, ali ne sa 3 ventilatora :D Jedan u sredini je ziher i više nego dovoljan za nešto iznad prosječan OC u gaming mašini.
Ja na svom imam samo jedan u sredini i to je sasvim dovoljno.
Istomišljenik :thumbs2:
1 je sasvim ok, 2 su ružna jer je nejednako, a 3 su preseravanje.
Al boja ventilatora kao i kod noctue tolko vuce "gay" da je to prestrasno.
A taj hladnjak me podsjeca na ifx-14 sa ventovima. : )))
Takav hladnjak niti nije namjenjen prosjecnom korisniku. Za prosjecnog korisnka je i jedan hyper 212+ Bog i batina.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
A kaj se Intela tice, bas se i nebi slozil, pa pogledaj kolko su skresali hladnjak na jednom i5 750 procesoru, a nije ono da je hladan ko neki i3. Prestrašno.
konačno pravi nasljednik tarantule.. sa osvjetljenjem.. preorderao sam je :D
http://store.razerzone.com/store/razeru ... d.49136200
http://drh2.img.digitalriver.com/DRH...imate-main.jpg
Ajde napokon i neka tipkovnica od razera.. i to kaka :)
Jedan od najotrovnijih pauka na svijetu, najotrovniji pauk u Hrvatskoj - Crna udovica napokon u Razer verziji.
I djeluje impresivno. I skupo. I mehanička je. No dečki iz Razera ne znaju da se Crnu udovicu kod nas zove i Baba. xD
super tipkovnica al zbog imena i svijetla ne isplati se dat tolike novce
Jel to ova obična crna udovica (ne ultimate verzija) nema osvjetljenja?
A gle.cijena je relativna.ja sam godinama koristio tarantulu. I naspram nje su sve keybe inferiorne. Zamijenio sam je sidewinderom x4 samo zbog osvjetljenja,ali se ne mogu naviknut.sidewinder je osjetno losiji;grublja,tromija I neudobnija keyba. S obzirom da nemam love za nesta iz studia lebedev,onda je ovo next best thing.
Ne poricem da sam razer fan I da patim na bling :-D ali za moje potrebe ovo je idealna kombinacija ergonomije,performansi I izgleda.
MSI Fuzion Technology
MSI Fuzion Technology is powered by Lucidlogix's Lucid processor, offering the most flexible upgrade options in 3D performance by allowing users to install any level and brand of GPUs in a single system. This technology delivers near-linear gaming performance by load-balancing graphics processing tasks with scalable rendering. MSI Fuzion Technology contains three modes for different graphics processing:
http://event.msi.com/mb/fuzionseries...ton_01over.jpgShttp://event.msi.com/mb/fuzionseries...ton_02over.jpgShttp://event.msi.com/mb/fuzionseries...ton_03over.jpg
jebeno :D to izgleda super :D
samo nesto me zanima. to mozes dvije bilokoje graficke kombinirati?
Sve ti piše...
hvala i da jebeno :D
to budem imao u novom kompu
= Citat =:
Izvorno postao KI KI
Valjda si skuzio da to radi samo na njihovim novim pločama??? :D
Razlog više da idući put uzmem MSI ploču. 8)
[quote=Doctor Freak]= Citat =:
Izvorno postao "KI KI":2hya1aqw
Valjda si skuzio da to radi samo na njihovim novim pločama??? :D[/quote:2hya1aqw]
Ako se pokaže kao dobar proizvod i dobro rješenje, vjerojatno će i onda drugi proizvođaći to primjenjivati... bar se nadajmo ;)
pa nek radi sam na njihovim plocama... ja nemam nis protiv njihovih ploca
izgleda dobro... svidja mi se to nvidia za fiziku i ati za izgled :D
Fino i zanimljivo izgleda .Ali ja odbijam zbog igranja u sistemu imati dvije grafe .Radije se preselim na konzolu .A ove fore mogu prodavati nekom drugom .
Ali jeftinije ti je poboljšati performanse dodavanjem druge grafe. Pogledaj malo HD 4850 i HD 5770 kako rade zajedno...
Kako dvije grafe mogu biti jeftinije od jedne ? Matična je skuplja , napajanje je skuplje , potrošnja struje je veća ...prodaš 4850 i nadoplatiš za 5770 ...prodaš 5770 i nadoplatiš za 5950 ili sl.Bitno je samo dobro prodati i jeftino kupiti .Tako si stalno u toku a izvućeš iz stare greafe maksimalno dok za njom još ima potražnje i dok nešto vrijedi.Ovako imaš dvije grafe za prodati koje nećeš nikada ni prodat nego pokloniti za simboličnu svotu kada im prođu tri godine .I onda moraš u kupovinu iz temelja .
slazem se to je sve zacarani krug,ne rade oni to iz ekonomicnosti prema nama kupcima...
Čekaj, želiš reći da oni žele iz nas izvući sve pare i da se samo žele obogatiti? To je nemoguće, uz takav stav ubila bi ih grižnja savjesti i ne bi mogli spavati noću...
Zato sam i napisao...mogu oni to prodavati nekome drugome .Ja im pokazujem :D
http://img62.imageshack.us/img62/342...fuckoff.th.jpg
Sad čekamo samo Don Kihota i marijanovića da počnu sa svojim teškaškim ritualima o kvalitetama i ekonomičnosti novih tehnologija iz MSI-a.
freak ajd ne kenjaj.. svi dobro znamo da je ASrock prvi izmislio tu tehnologiju i da je MSI bezočno ukrao njihovu dokumentaciju i stavio na svoju ploču. poznavajući bezobraznu lopovsku metodologiju MSI R&D odjela, samo čekam da lansiraju MSI-Turbo napajanja koja nisu ništa drugo nego rebrandani LCPower...
:hangin:
= Citat =:
Izvorno postao Gwin
Pa zato i čekam Don Kihota : ))))))
budeš se načekao.. jer sere po nama/meni na bugovom forumu..
pa mozda nakraju i ispadne skuplje ali onda imas i nvidiu i njene prednosti i ati i njegove prednosti na istom kompu. tak da ispadne bolje...
Ta prednost je kratkog daha..pričekaj godinu -dvije i već buš klikao na hardverske novosti .