Neeee, druga je stvar trčanje 6 minuta. To radimo sljedeći put. http://forum.crotaku.net/mysmiliesvb/mysmilie_500.gif= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Ali, prije toga uvijek moramo odraditi i trčanje 60m, 100m i 1000m.
Printable View
Neeee, druga je stvar trčanje 6 minuta. To radimo sljedeći put. http://forum.crotaku.net/mysmiliesvb/mysmilie_500.gif= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Ali, prije toga uvijek moramo odraditi i trčanje 60m, 100m i 1000m.
Preopasno je ima otvorenih šahti svuda u visokoj travi.= Citat =:
Izvorno postao markec
Mi trčimo na Starom Gradu odma iza škole u krug... 6 krugova momci,4 cure. To je još lagano... :P
Kad pomislim da je meni 400 m teško
ja bi mozda nekak mogo dopuzat 100m.. U.u
Sva sreca pa si ovaj iz TZK umislio da sam ja neki uber pro profesionalni igrac nogometa(origigi dresovi ftw!) i onda kad nes kazem da nemogu zbog neke ozljede on mene slusa odma, nit ne pita nist XDXD
o bog vas mazo s tjelesnim, ja i u osnovnoj i u srednjoj, ovisi o vremenu, ak je hladno, kosarka u dvorani, ak je toplo nogomet vani... trcanje i takve sheme jedanput po polugodistu da se podjele ocjene... a nekad ni toga nije bilo, pa se ocjenjivalo pojavljivanje na satu, ak te nema 2, ak te ima 5...
Lako vama, moja stara je predavala prije nekoliko godina mom profesoru, dala mu 2 iz biologije, pa je nadrkan na mene... -.-
Al još je i dobro,stari od jednog mog kolege iz razreda je tuko tog istog profesora dok su bili klinci... :D
Ček...vi zapravo idete na tjelesni? Lolz dobro sta sam bio redar na 95% satova XD u sve četiri godine
Da,idiotski je dva puta tjedno malo rasteci tijelo i uzivati u (dobrom) sportu.
+cure :D= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
+1
pogotove one u vrućim hlačicama... :evil: :eyebrows:
First you are "NGGGGGHHHH".
Suddenly, a wild ball appears.
Then you are "AAAAAAAAA".
Nogomet mi nikad nije isao i nikad ga nisam voljeo..oh gle na tjelesnom samo to radimo..nikakve vjezbe ni nista samo to..nisam imo volje gubiti vrijeme na te gluposti..jedan sat smo imali hrvanje i to je bio najbolji sat u sve 4 godine..ostalo je prozor= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
E pa budi frajer i nabi mp3 u usi ko ostali i uzivaj ili odi van zapalit(kao ja)....
Nesjecam se koliko nisam bio na tjelesnom jedno 50% sati...Sve dozvola
Arrgh. u mojoj školi igramo samo odbojku. Ja bi nogomet :)
Nama na faksu pretrčat 2,8 km-a u 10 minuta, za izvršit 1/3 norme za potpis, drugi zadatak je 50 trbušnjaka u minuti, a treći je 30 sklekova u minuti, ako fejlaš bilokoji ponavljaš ga odmah :D, pa ti vidi....
Fala prozoru pa je to iza mene.
Mi smo samo trebali imat odrađeno x sati u teretani i nekim drugim glupostima koje bi profesor organizirao. Ponekad. Jer dosta puta se ne bi ni pojavio na nogometu koji je trebao bit bez da je ikoga obavijestio.
Nama na faksu sve dobre aktivnosti za vrijeme predavanja =(..mislim da cu otici na planinarenje lol samo tri puta po semestru moram otici na to za potpis..neda mi se zajebavati sa ostalim aktivnostima
Uh,nama nogomet nikad, odbojka ili košarka uglavnom... Stalno najavljuje rukomet, što jedva čekam,al nikak da igramo... -.-
Eh mi to u srednjoj imamo, ali ipak je to Diš tu se rade pravi muškarci u učionicama bez grijanja na 9°C.= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Danas smo trcali 600 m. Jedva sam izdržao. Na kraju sam se srušio a on meni "Šta se odmaraš. Ionako si hoda cilo vrime" Što je najgore ja sam trčao
lol ako je gadna može i gola doč. tj. bolje ne :(= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Koje tjelesni imaju odvojeno.= Citat =:
Izvorno postao flander
Jbg, shit happens.
Kakva je to seksistička i anti-biološko-potrebna škola u vas? :?= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Frend jučer:
"Šta si ti dobija za krizmu?"
-"Nisam se krizma"
-"Jesi se krstija?!
-"Nisam."
-"Jesi se pričestija?"
-"Nisam"
-"Jesu li ti mater i otac vjenčani?"
-"Jesu."
-"U Crkvi?"
-"Ne."
-"Pa ti si onda musliman!"
Neka ženska jučer na 1 protiv 100,pitanje ide "S kim je V.Britanija 1896 vodila najkraći rat u povijesti?"
-"To je povijest 20. st....To je Tatcherica naredila neka iskrcavanja..."
Katja Kušec danas na vijestima:"Čekamo da Ivo Sanader prekorači preko zgrade Sabora."
Šta nije tako svugdje u srednjoj? :?= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
lolne, danas imo tjelesni :))
P.S. igrali košarku.s curama.
Da,mi tak isto...
= Citat =:
Izvorno postao
= Citat =:
Izvorno postao
lol ne
hvala bogu
:D
+1
Tako je bilo u elektrotehnickoj.,,djelili smo prostor sa gimnazijom al bi tjelesni bio odvojen
Saem hear.
Iako ga imamo u isto vrijeme, samo smo na različitim stranama dvorane ili neš, lulz.
ja sam gimna i ima puno cura u dvorani
Sinoć u "Jedan protiv 100":
Bilo je pitanje u vezi animiranih filmova, i sad natjecatelj nabraja koje crtiće je pogledao jer ima dijete doma.
Tarik ga pita što misli o Ben 10-u, a čovjek će na to: "A ništa to, japanske mu ne dopuštam da gleda, da drugi govorili da smo..." :pray:
Htio je reći nešto ali je bio na televiziji :)
Ben 10 nije japanski.
Da lol, Ben 10 je samo vonabi japanski.
Inače, fail na lika. Valja je visio na nekim naughty stranicama pa sad brije da je anime samo hentaj ili neš lol.
[Znam puno tipova koji actually tako misle.]
Kak se zove ovaj crtić na slici, znam da sam ga kao mali gledao...
Dragon Ball.
Dragon Ball Z~