Preporučim ti Kaibu i School Days, a ti mi tu neke moe animeje ideš gledat :@= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Printable View
Preporučim ti Kaibu i School Days, a ti mi tu neke moe animeje ideš gledat :@= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Sad sam u takvom moodu. :)
Inače, pogledao prvu epizodu, totalni mindfuck, gotovo niš ne razumijem što se događa. xD
Uhvatih jedan komentar s MAL:
Dakle, ispremješano kao Haruhi... This should be interesting... And it's also yuri! http://apocryphaguild.net/images/smi...e%20Smiley.png= Citat =:
Izvorno postao tentacle_raep
Ja pratim oko 6,7 mangi i 1 anime.
Naravno ukupno mi tjedno treba pola sata za sve to. :(
Danas sam se malo zanio i pogledao osam epizoda Avatara u komadu i malo mi je to previše. U biti oteli su mu Appu :cry:
http://collateraldamage.files.wordpr...08/03/appa.jpg
Ne znam što je otaku, ali definitivno jesi.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Otaku i pol.
Brijem da ima neke veze sa nedostatkom sexa= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Sad iz dosade prebacujem po televiziji i na OBN-u neki film, ja upalim teletext da vidim koji je i vidim da je poslije njega oko 16:30 Princess Mononoke, neočekivan način za ubit par sati :D
Joj tolko sam to puta vec pogledao da cu ovaj put preskocit :)
Zamisli nolifera koji po cijele dane provodi igrajuć igre. E, sad zamijeniš igranje igara sa gledanjem animea i skupljanjem onih anime figurica i dobio si ugrubo riječ otaku. Naravno, nedostatak sexa je prisutan u oba slučaja XD= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Inače... Cannan episode 11, K-On special 2 i Bakemonogatari episode 10 su vani. ^^
Pa eto,sve se svodi na isto kako god da okrenes.....nepoznavanje granica ,jelte= Citat =:
Izvorno postao Raz
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Može.
Anime fan =/= Otaku.
Pogledao epizodu 4 Yami to Boushi to Hon no Tabibito, anime je i dalje totalni mindfuck, apsolutno niš ne shvaćam što se događa. Prilično tužna epizoda, inače. :(
Isti slučaj je bio i kod mene. :wink:= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Ah, ja sam na necem laganom, Michiko to Hatchin.
Pogledao CANAAN. Neću ništa spoilat, reći ću samo... wow, koja epizoda :pray: :pray:
Izašao novi chapter K-On!, te novi chapter Ga-Rei, i hrpa Fate/Stay Night chaptera, za one koji prate... Inače, što se tiče K-On!, funny chapter, Yui pogotovo... I, obožavam odnos između nje i Ui. <3
U tijeku su pripreme za slijedeći školski festival:
Ritsu: ''Just don't get too excited and catch a cold like last year!''
Yui: ''I'm eating mandarins every day now, so I'll be fine! My hands turned yellow though!''
:rotfl:
Lajkam pvu stranicu:
http://www.imagesforme.com/out.php/i...v03ch13p01.jpg
... Implicira na ono što se Mio dogodilo na prošlom festivalu... :)
Totalno nisi otaku.
Totalno ne trollaš.
Totalno ti isto ne trollaš.
;D
Inače, pogledao epizodu 5 Yami to Boushi to Hon no Tabibito, more mindfuck, ponovno promjena settinga, ovaj puta su u prahistoriji... Ponovno novi epizodalni likovi, dok oni koji se pojavljuju tu i tam izazivaju samo sve veće čuđenje... Pogotovo kad odjednom ubace scenu ''glavnog villaina'', čije su namjere i svrha još potpuno nepoznati, kako trabunja sa svojim minionima čas o potrazi za glavnom likicom Eve, čas o nedovoljno skuhanim brokulama...
... Usput, primjetio sam da cure u animeu jako vole glavnu likicu, Azumu... http://apocryphaguild.net/images/smi...e%20Smiley.png
I, da, nisam znao da su u prahistoriji postojali leteći zečevi.
EDIT: OP je divan. [klik]
Eda Naruto owna sve što je ikada Predator naveo čisto zato što ima dobar soundtrack.
Naravno on nikada nije čuo nijedan dio tog Soundtracka jer je zaostali otaku.
:rotfl:
Dobro da se otaku persone orijentiraju samo na par vrsta animeja, te da postoje i naruto otakusi.
ot:
Eh, morao bih poceti gledati Wolf's Rain, ajde, ceka se petak/subota.
Fullmetal Alchemist: Brotherhood i dalje ide kao jedan od najboljih anime-a za pogledati ove sezone... Fuhrer King Bradley, fak. :)
Ima mi ga prijatelj samo nikako da ga natjeram da mi ga posudi, argh
pitanje
any1 gledo avatara osim mafnija
Ja, preporučam, nije izvorno Japanski ali to nema veze jer je jako dobar :D
Ja ču početi gledati. Koliko epki ima?
owna isua kolko je dobar
kad sam pogledao 2 knjigu gledao bi po 10 epizoda odjednom sad na ljeto
3 booksa po 20 epizoda
ameri ownaju :D
Znaći nije puno, 60 epki?
da
al prica se da ce izac book 4 sto nevjerujem
al film izlazi u tri djela
svake 2 godine po jedan
prvi izlazi 2010 na ljeto
Evo, ja ga baš downloadam, jedva čekam počet s gledanjem :)= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Japanci su opet bolji i nemožeš reći drugačije.= Citat =:
Izvorno postao Fireblade
I zapravo ima 61 epizodu, pošto ih u trećoj sezoni ima 21.
Samo ono, provjeri da je baš Brotherhood (najnoviji, počeo izlaziti ove godine) jer FMA ima i starije serijale/filmove.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Taj Brotherhood je alt verzija ili sequel?
To je u biti OVA jer slijedu mangu kako spada, ovi ranije su bili alternativne verzije (čitaj; nije manga bila gotova).
Aha, vidim da to zna tako biti kod animea :)
Ja bih baš mogao Aoi Hanu završit danas, nikako da se bacim na gledanje. (da predo, još nisam :P )