GTA IV ne voli dual-core. Pogotovo ne od AMDa.
Printable View
GTA IV ne voli dual-core. Pogotovo ne od AMDa.
Izvanredne vijesti, s patchom sam dobio čak 0.3 FPS
+
nema više zvuka u igri :pray:
hej...rekli su da ćeš dobiti više frejmova...
i sad si probuši ušesa nekakvim šiljkom i pravi se da je to posebna verzija igre za gluhe...
Ali ono iritantno je da gotovo ništa ne utječe na tvoj FPS u igri, mijenjao ti rezoluciju i postavke ili ne, već samo čista hardverija koju imaš ili, u slučaju većine nas, nemaš.
al pazi , meni cak ni to ne pomaze , kupih orginalni gta4 i na novo instalirane windovse, najupdejtanije updejtove updejtova drivera i inih pizdarija nece se ni instalirati , baca neke C3C erore pri instalaciji...
tako je,stavio ja sve high i ostale pizde materine,imam i dalje 20 fps,smanjim low sve ostale picke materine,20 fps= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
nisi jedini tako je i meni isto, konfa je amd x2 5200+ na 2.9ghz, kingmax 3gb ddr2 830mhz, ati 3870 512mb ddr4...= Citat =:
Izvorno postao Jerry
nek se rockstar ugleda na activision,kakvu optimiziaciju prekrasnu napravili na cod5...
Čitaj si ovo pa ćeš shvatiti zašto imaš uvijek isti FPS:= Citat =:
Izvorno postao Jerry
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=378730
[quote=spidEY v2.0][quote=Jerry][quote="Arbiter of Change":3f0312vf]Ali ono iritantno je da gotovo ništa ne utječe na tvoj FPS u igri, mijenjao ti rezoluciju i postavke ili ne, već samo čista hardverija koju imaš ili, u slučaju većine nas, nemaš.[/quote]
tako je,stavio ja sve high i ostale pizde materine,imam i dalje 20 fps,smanjim low sve ostale picke materine,20 fps[/quote]
Čitaj si ovo pa ćeš shvatiti zašto imaš uvijek isti FPS:
[url="http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=378730"]http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=378730[/url][/quote:3f0312vf]
Ček, znaci ja cu sada moci sa minimalnom konfom igrati sve na high, bez lagganja ?
Ne :D
Moći ćeš na high bez lagganja s konfom puno jačom od recommendeda.
blah.... vec sam se nadao :cry:= Citat =:
Izvorno postao KingTomy
Na Q6600, 3870x2 radi super - nemreš sve maxat, jer se neš blesira. Valjda će novi patch dat podršku za x2 kartice, jer mi ovako čita samo jednu jezgru :P (512Mb)
Pa jel imas najnovije drivere? Pise da je CF moguc samo sa najnovijim driverima.
http://en.wikipedia.org/wiki/Niko_Belli ... egmmarch-0
E ako on u igri priča isključivo srpski, ja sam pajo patak... Iskreno, čuo sam samo vrlo iskvareni jezik sa ovih prostora, čak i više nama "normalnih" dijelova (ne govori kevu, nego majku u pismu staroj, dežurno bre nigdje nisam čuo). Ovo je valjda neki Srbin pisao pa je htio svojatat - pa brate mili, ako ti taj Nikica toliko znači uzmi ga!!! Makar imao hrvatsko ime :D i "zajedničko" prezime - kao što je Galić npr. A i majka mu se zove Milica, što je čisto normalna pojava i kod nas i u Srbiji.
Nije nikakav nacionalizam, tek toliko da se zna :) - da ne bi sad bilo flame - postanja, ne zanima me. Nikakva mržnja, ako se klinci hoće flejmat samo nek udare. Meni dosta rata ^^
Ovo je samo mali /spit na wikipediju :).
Edit: evo idem sad pogledat jesu stigli novi drajferčići. Imam 8.12 :P
da..... zanima mme jel se u igri moželjuljati na ljuljački, ili je to samo bug kojim te katapultira preko grada
Ne može, samo bug. Bilo je bolno iskustvo kada sam se šetao pokraj toga i odletio preko cijelog grada :/
XD :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao KingTomy
:rotfl: To su sigurno namjerno stavili developeri.
Nebi se cudio da je to jaje :roll:
K8X4Wi4wXqES :rotfl:
najveći glitch godine :D
aha
THMWlgFbQ9s&NR=1
A pogledaj samo kako se auto karambolira :pray: :pray:
pa pogledaj moj video
pa ćeš shvatit da se i u mom radi o autu :)
Čekaj, ovo je bilo u multiplayeru?= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
DA, fakat, bas ssam htio napisati kak se lijepo i realisticno auto moze skrsiti :pray:= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Da. pogle samo kako je skrsen prednji kraj. Auto se jedva krece.
ne corav sam= Citat =:
Izvorno postao soundmaster
Nemogu namjestiti kontrole u GTA4. Kad ih namjestim izadem sa esc. iz izbornika.Kontrole mi onda rade sve dok potpuno ne izadem iz igre. Kad sam danas u jutro ukljucio igru opet su se vratile na staro.
Meni se danas dogodilo da mi je auto stao i nije se htio više upalit, a prednji kotači su se "malo" nakosili :D.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Meni kod frenda kamion nije tio upalit :)
Probaj necim drugim izaz van. Mozda ima negdi nesto "accept".= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Mraak...... to potvrđuje realnost igre, ili to ili veliki za*eb(citaj bug)= Citat =:
Izvorno postao Dr. Kam